16

Анонимен

преди 4 години

А пък аз си мислех че баламите са се възнесли. Ще купя маски ще си дам парите без предварително да видя за какво плащам. Като ония дето куриерска фирма му докарали телевизор и без да отвори кашона платил а после като оворил кашона телевизора със счупен екран. Щото го мързяло да отиде до магазина да не си износи подметките. Това младото поколение израснало в мутренската ко, чина хем е мързеливо хем е без, мозъчно.

15

Анонимен

преди 4 години

Все тая, с и без маски. Поне няма да се излага по улиците с такова на лицето.

14

Ха-ха-ха!

преди 4 години

Ако бях измамен така балъшки, бих си мълчал от срам. Тоя е ега ти льольото!

13

Св

преди 4 години

Вчера прочетох хубав коментар тук. :Като видя човек с маска на улицата знам че е или болен или е много ***. Независимо кое от двете е, за всеки случай минавам на 2 м. от него...". Ако щете да вярвате на професорите, но го казаха, маските предпазват колкото увит около устата шал, но той се пере. Проветрявайте често, а по улиците няма смисъл да се носят маските, свежия наситен с кислород въздух няма как да предаде вирус ...

12

do 10

преди 4 години

Заплатата му 1800 лева, работи в склад с учениците- прави се на голямата работа, имал скъпо BMW. Чуе за коронавируса- тича да си тръгне по-рано- напълни багажника на Е60-ката с картофи, боб, леща, спирт, ракия, аспирин. Вземе кутия маски за 134лв. от OLX. Взема кайма, преоценено месо- напълни фризера. Дойде пролет след 2 седмици, коронавирусът умре, яде посиняло старо месо- гътне се от бактериална инфекция. Лещата и боба хванат пaразити- ганьовица ги продаде на съседа да храни прасетата.

11

Анонимен

преди 4 години

При положение,че има опция за преглед на стоката която получаваш,не виждам как е измамен тоя б'алък?

10

до 8

преди 4 години

Какво забелязах- живея в Лозенец, а родителите ми- в центъра. Заобиколени сме само от интелигентни хора. Днес бях да пазарувам- спокойно, в магазините хора няма. Отидеш ли в някой краен квартал, населяван предимно от хора от ниската обществена класа, е нещо страшно- ще се избият за брашно, боб, леща. Простотията е по нископлатените, няма я по интелигентното население на България.

9

Анонимен

преди 4 години

Само да вметна, че ефективни истински маски срещу прах и коронавирус струват 5$ с 10 сменяеми филтъра. Става за мъгла, за колоездене, ремонти у дома и какво ли не. Отделно сменяемите филтри са по няколко цента всеки. Има с активен въглен, има формалдехидни, антибактериални и какви ли не видове. Производителите са десетки. Има страхотни дизайни маски. Поръчвате от Китай до превозвач до UK и след 4-5 дни е там, после още няколко до адреса му в България.

8

Boto

преди 4 години

Тва колко е прос-о българското племе. Запасяват се с маски, боб и леща. Нема да Ви се затрие семката не бойте се.Нема такава изкуствено създадена паника.Бързо че у магазина свършиха и консервите.

7

Анонимен

преди 4 години

До НикойАз се чудя как пазаруват?!?!? Видял в някой сайт някаква обява и тръгнал да купува като балъкк. После реват, че ги измамили, по-зле и от пенсиите с пачките. Пазарува се от доказани търговци!

6

Анонимен

преди 4 години

АААААААААААААААААААААААХАХАХАХАХАХАХАХАХ, Господи, прибери си вересиите...

5

Никой

преди 4 години

Абе *** защо не поиска преглед на пратката всеки нормален търговец я предлага тази услуга.Видял си далаверка и хоп на въдицата най вероятно я щял да ги продаде двойно и тройно . Сега нека гони михаля пада му се

4

Ханоним

преди 4 години

Жената поръчала ама мъжа бил виновен че не съобразил че са мушенгия. Баси . Бахри от Бахрейн

3

Елемаг

преди 4 години

Къде ги тия потенциални ***, да плащат без "преглед и тест"?Искам на ден по 10 такива.Ако трябва и чорапогащника на Изаура ще и пращам за по 100 лв!!!

2

Анонимен

преди 4 години

Балъците НИКОГА не свършват в Ганьово ..............Да те врътнат на "кукла"е в 21 век..............БЕЗЦЕННО.Срамът е ГОЛЯМ.

1

Анонимен

преди 4 години

*** се мамят едни други. *** *** ***, единия ***, другия още по-***. Защо сме последни в ЕС, ли? Ето защо!