209

Нищо ново

преди 4 години

До Я па ти..: Това е пропагандната теза на статията: че Русия и Путин са виновни за всичко. Който иска - да вярва. Но конфликтът ще завърши тогава, когато Сирийската правителствена армия достигне до границата с Турция. Там, където е прочистила от джихадисти, хората вече се връщат по домовете си.А турската армия няма работа в Сирия.

208

Я па ти..

преди 4 години

До Анонимен 251 Да *** турци и сирийци... Ти прочете ли статията ? А главния виновник Путин да живее или да мре ? Докато Путин е на власт света няма да бъде спокоен.Колко е нисък , толкова е и вреден. Горките измъчени руснаци.

207

Bлк

преди 4 години

Пълни глупости. Загубено време за четене. Кой създаде и захрани джихадистите, кой ги промотира, кой разруши Сирия. Това го няма. Чий го дирят турски проксита в Сирия и правят жив щит от местното население. Кой изгони всички христиани.. Все неудобни въпроси. И сега изнудвач. Да се затвори Европа за всичко турско и след 10 дни ще има друг разговор. Не е възможно цяла Азия и Африка да се преместят на готово в Европа.

206

Е

преди 4 години

Кой каквото сам си направи-никой не може да му го направи!Султаня ще доунищожи Турция!И без това келявия матрял там е 99.99 процента.

205

кристина

преди 4 години

добро утро на форума и на дойче веле..и честита баба Марта.. по думите на дойче веле разбираме, че сирия трябва да си даде безотказно и веднага територията на турция, която от алчност ще умре, но няма да отстъпи..че и ердоган ходи да се жалва на Путин, да не го закачат в същата тази територия, абе кипърски проект отвсякъде, инвазия до дупка, после Путин виновен

204

Анонимен

преди 4 години

Турция е агресор в Сирия и Либия..................Ердоган-лудия диктатор трябва да бъде спрян................аскера му ще яде много бой в Сирия !!!

203

Истината

преди 4 години

Като са разпиляли турците руснаците,защо Мюмюните опищяха орталъка да им се помага?Руснаците мълчат и им набиват канчето с големия черпак,американците гледат сеир а Султана пищи от болка и безсилие!Кадъните вият на умряло и скоро ше започнат да налагат Ердо и те!Кюрдите дебнат и всеки момент ще се включат в мелето.

202

Анонимен

преди 4 години

дойче веле са ясни на тях за всичко им е виновна турцияами вие като агенция що не се опитате да направите един реален материала не да сте глашатаи на дойче велекоето е толкова дойче колкото са и марсианци- спонсорирани от сащ информационни агенциикажете на народа истината- вчера и в БТВ се изпуснаха от гърцияв бежанците няма сирийции ако ердо се настани на българска територия да защитава туркоманитепак ли ще пускате такива пасквилчетаако има нещо българско у вас ще изритате дойче веле

201

Анонимен

преди 4 години

5. Дестабилизацията с целия регион е американска политика/и практика, не руска6. "Честни и свободни избори" са тези,в които се "избира" президент, който стои слуш на Америка,нали?6.Бежанците,с които в момента Турция наводнява Европа не са от последните военни действия,а отдавна и далеч не са сирийци,а основно афганистанци,пакита,иракчани и подобни астрофизици и кардиолози...7.Колкото и да вреска западната преса и жадните за арабски ласки пед.ита,газ от Катар през Сирия няма да има.

200

Анунимус

преди 4 години

Аз за Турция няма да рева. Колкото по-зле на Турция толкова по-добре за България.

199

Waffen SS

преди 4 години

Може да се каже,че сегашното положение в Сирия е следствие на едно несполучливо запролетяване инспирирано от разузнавателните централи и правителства на САЩ и други западни и близкоизточни държави.Просто Либийският вариант не сработи,тогава се премина към директна военна инвазия на различни ретроградни сили,вътрешни и външни,подкрепяни от "неолибералните и демократични" западни правителства.Подкрепа изразяваща се в оръжие,финанси,логистика инструктори и т.н.Акция се провали,та затова е този плач

198

Waffen SS

преди 4 години

Ердоган реши да изнесе кюрдският вътрешен проблем на чужда територия и направи грешка.Реши да заложи на джихадистите срещу кюрдите и пак сгреши.Просто води непоследователна политика.Реши да навлезне в сирийска територия и тогава възниква въпроса какво прави там в подкрепа на анти правителствените сили.Руснаците са там по покана на законното правителство,да помогне в борбата им с терористичните сили подкрепяни от международната реакция,защото без външна подкрепа тези сили нямаше да съществуват

197

Анонимен

преди 4 години

За сведение на DW и останалите ЛГБТ-медии1. В Идлиб "мирно" население няма. Има концентрация на бармалеи,които Труция поддържа завради *** си паносмански идеи. 2.Башар Асад е ЗАКОННО ИЗБРАН президент на Сирия и управлението му НЕ Е режим повече, отколкото това на Тръмп, напр.3.Сирийската армия воюва за собствената си цялост, за собдтвена и на собствена територия. Труция НЯМА право да се намира там, при това с претенции и ултиматуми.4.Войната в Сирия ззпочна от САЩ и Израел,не от Русия

196

Анонимен

преди 4 години

До НиколайTова по коя телевизия го чу - турската ли? Или CNN?... Абсолтно обраното е в действителност, въздушното пространствто над Сирия е затворено за турски летателни средства и всичко се сваля на секундата. Колкото и да не се харесва на такива туркомани като тебе

195

Николай

преди 4 години

Както писа колегата по-долу сирийската армия претърпя пълен разгром в Идлиб. Пълен провал на Панцирите и С-300. Бяха ни проглушили ушите как руските РЕБ-ове изпържват компютрите на дроновете на стотици километри разстояние. Нищо подобно, руснаците подвиха опашка и се затвориха в Хмеймим. Турските дронове в Идлиб са господари на небето.

194

Анонимен

преди 4 години

туркашите дума не дават да излезе за Кюрдистан на турска територия. Но... ще свикнат.Ще има кюрдска държава, кюрдски език, признат официално от турция и кюрдски парламент и закони. Това е бъдещето.Каквото в косово, такова и в Кюрдистан.

193

Анонимен

преди 4 години

Русия си подви опашката в Сирия. Ф16 са влезнали на сирийска територия и руските Сушки са прекратили всякакви полети от 12 часа насам. Също са разположили и ПВО MIM-23 Hawk на турско-сирийската граница със заповед да свалят всичко летящо във въздуха заплашващо турската армия. Военните наблюдатели отбелязват, че фактически турските дронове са взели въздушно преимущество още преди да се появят турските Ф16 над Сирия.

192

Анонимен

преди 4 години

До чукигекТурците са попиляли руснаците в Сирия, то е ясно от факта че са им разстреляли с дронове дори и Панцирите които трябваше да ги защитават от турските дронове.То и за това Путин веднага се съгласи да преговаря с Ердоган. Унищожени са над 300 единици руска бойна техника и над 2000 души жива сила като поне 10% от тия 2000 са чистокръвни руснаци по-голямата част са иранци и има и малко асадити. За да има лице Путин пред света Турция говори че воюва с Асад, но всички знаят че е Русия.

191

Анонимен

преди 4 години

Най-сетне на запад взеха да проглеждат кой праща бежанците в Европа, а то беше пределно адно още през 2016 когато тръгна бежанския поток към Европа.

190

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 4 години

Днес Ердоган доколкото го разбрахме - боя продължава, в момента сигурно бомбардира сирийската армия