704

Анонимен

преди 4 години

Последната война между Русия и Турция завърши със създаването на България, сега да няма Кюрдистан.

703

Анонимен

преди 4 години

Всеки може да иде в Русия , но само истинските приятели ще си тръгнат. А турчина не е приятел. Двуличен лешояд е той и винаги е бил такъв.

702

Факт

преди 4 години

Не обичам Русия,но няма българин,който да е за Турция.Всички положителни за Турция коментари са от турци.Не мисля,че има нормален човек по Света,който да одобрява турските мурафети.

701

полковник Колев

преди 4 години

Турчина нека да си фантазира,ние ще ги бомбардираме а и Анкара ни е като на длан за нашите ракети....И ако се опитат нещо по така,ще им изпратим 2 - 3.000 ракети от няколко поколения....

700

Стойне от Чукурово

преди 4 години

След войната м/у Турция и Русия парче баклава в Турция че струва 5 рубли....ако остане нещо от Турция де.

699

Анонимен

преди 4 години

Umnata agalar umnata da ne copne cql Istambul v Bosfor gioli da gledale iurdek giol

698

Анонимен

преди 4 години

Erdogan igrae sreschtu celiqt svqt i kraqt mu e blizo.

697

Анонимен

преди 4 години

Umnata agalar da nee kraqt na typoto Turkie za vinagi

696

До Бончев

преди 4 години

Вярно единствено в това, че на Турция е по-изгоден тлеещ конфликт в Сирия. Ердоган не си свърши работата да разоръжи терористите и да ги направи мирни граждани. Асад си свърши работата-обяви амнистия и държавата се кротна. Ще дойде ред и на петролните кладенци

695

Shark

преди 4 години

До Империи... Точно така, ключът на това е "разумен". Ердоган е всичко друго, но не и разумен.

694

Империи...

преди 4 години

Руснаците не са лесни. Гигантската османска империя отдавна изчезна, а Русия все още е 1/8 от света и най-голямата държава по територия. Никой разумен човек не иска ядове с руснаците...

693

Неприятен избор

преди 4 години

Дано не ни се налага да избираме между натовска Турция и Русия. Ще е труден избор и май повечето българи ще изберат Русия пред Турция, пък независимо, че е от НАТО. Да не дава Господ войни и тълпи бежанци, по-страшно е от корона-вирус!

692

bash_majstora

преди 4 години

Перченето на Анкара е показателно за това управление, да няма после "ама извинявайте ние без да искаме" защото братушките приемат нещата много сериозно.

691

Анонимен

преди 4 години

При война м/у Турция и Русия договорът ни с НАТО не важи.Сега е момента да поделиме последните остатъци от Османската империя между нас, България, Русия и Гърция.

690

Ю кортес

преди 4 години

Парите за инфраструктура здравеопазване пенсии отидоха за бомби в Сирия.Върховна простотия

689

Анонимен

преди 4 години

от Коментар 739Русия, не НАТО

688

Начо

преди 4 години

Затънеш ли в сирийската пустиня,няма излизане.Това е фатална грешка като в Афганистан.10 години СССР бяха в Афганистан и накрая СССР се разпадна.

687

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 737Ахахаха. НАТО ще започне ядрена война заради спорна зона между Сирия и Турция (която съществува от десетилетия).Русофилите пак са прекалили с бояришника и им е дошла "смелост"

686

Бончев

преди 4 години

Турската армия е по добре подготвена,по мотивирана и по добре нахранена,офицерския състав е от отлични професионалисти.Логистичната подкрепа е по добра и много по евтина за осъществяване.Времето не работи в полза на русия,тя там само губи пари.Петролните полета са в американската зона.Руски спец части един път се пробваха да влезнат там и бяха буквално помлени.

685

Анонимен

преди 4 години

Читаци, по-леко с войните с Русия. По мои спомени резултатът ви от войните с тях е 13:1, и то в периоди, когато не са ви превъзхождали тотално във военно отношение както сега. Ако разчитате на НАТО ще видите как ще останете с пръст в уста. НАТО няма да започне заради вас ядрена война, а точно това ще се случи, ао Русия се почувства заплашена за съществуването си.