22

к

преди 4 години

До ЛЕНИН МОРЕНОМалака,ще ти обясня кои български боляри са живяли и управлявали в днешна Гърция,до падането под турско робствоБългарския болярин Симеон(той е управлявал най-голямата област,която се е намирала в днешна централна Гърция и чак до Пелопонес), до него,в областта на североизток е управлявал българския болярин ХлапенНа север от областите на Хлапен и Симеон са управлявали болярите Крали Марко и Богдан,в днешна северна Гърция са управлявали българските боляри Богдан и Углеша,на север

21

Анонимен

преди 4 години

Ейй то пък не може човек да попита някой какво е работил?Нещо срамно ли е?

20

Анонимен

преди 4 години

Аз уважавам хората които си изкарват парите с труд.Господинът какво е работил?

19

Анонимен

преди 4 години

До 21 ЛенинНерамотнико, гърци търси по островите и Пелопонес и не бъркай Византия с Гърция!Неврокоп е създаден от траките ,както и 90% от селищата на България!

18

ЛЕНИН МОРЕНО

преди 4 години

Това име на града -- ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ, Е ДАДЕНО СЛЕД 1920 ГОДИНА ОТ КРАДЛИВИТЕ БЪЛГАРИ .ИСТИНСКОТО ИМЕ НА ГРАДА Е НЕВРОКОПИС...И ГРАДА И ВСИЧКО ТАМ Е ГРЪЦКО ОТ ВРЕМЕТО НА ВАСИЛЕВСИТЕ И МАЙКА ВИЗАНТИЯ.. И ОЩЕ ПО РАНО - ОТ ПОНЕ 3000 ГОДИНИ = ХРОНИАС ..НЕСЛУЧАЙНО И ДНЕС ИМА УМИШЛЕНО СЪЗДАДЕН ГРАД В ГЪРЦИЯ , НАМИРАЩ СЕ ПОД НЕУРОКОПИС -- КАТО НЕВРОКОПИС !СЛАВА НА ГЪРЦИЯ !

17

реконтраадмирал

преди 4 години

Още един клоун си отиде.

16

Анонимен

преди 4 години

До До 14Помаците са българи мохамедани,те са си наши,не са турци,нито говорят на турски език.

15

Анонимен

преди 4 години

Генерал без армия.

14

Анонимен

преди 4 години

Милен Михов е зъл човек съсипал ВТУ.

13

До 14

преди 4 години

И ти си от Гоцеделчевските села, нали.Дето не занаете българи ли сте, турци ли сте, пом аци ли сте или македонци.Разбирам ви напълно и ви съчувствам.

12

До страхилчо

преди 4 години

До СтрахилГлупавите хора страхилчо се познават по писанията, особено в тъжни случаи като този.Що се отнася до гоцеделчевци, с убеденост твърдя, че са прекрасни хора, честни и почтени, калени в живота. Такъв прекрасен човек беше и генерал Андрей Боцев. Почивай в мир Генерале!

11

Анонимен

преди 4 години

До АнонименЕдин наведен гррбераз по- малко.-----------------------------------------------Ако така действате с герберите,по-добре да ги оставим да спечелят пак изборите!Аз не желая смъртта на нито един политик или военен,но щом така се отнасяте,може ГЕРБ да спечелят отново и вие да не спечелите изборите,много хора от ГЕРБ са тормозени и притискани в момента,това само отблъсква хората от тези,които го правят срещу ГЕРБ.

10

Анонимен

преди 4 години

*** = фат мак

9

Страхил

преди 4 години

От Гоце Делчев по принцип не са хубави хора. Двулични и подли. Познавам доста хора от този край.С две думи - *** между пом аци и македонци.

8

Анонимен

преди 4 години

Бог да го прости!Беше майор и зам. командир на поделението, в което служих като войник.Поклон!

7

Анонимен

преди 4 години

Ще го запомня с мазната му угодническа усмивка до Борисов.

6

Анонимен

преди 4 години

Братовчеда на Пле вню от Гоцеделчевските баири.

5

Валентин Тодоров

преди 4 години

Нищо лошо за човека,но винаги когато прочета дръжността Началник на отбраната ме гложде въпроса - Ние,България имаме ли основния военен инструмент,нещо без което не може нито една съвременна армия и държава през последните повече от 100 години- Генерален щаб и Началник на Генералния щаб.Дори САЩ,които имат Военно министерство едва от 1947 ,тоест две години след края на ВСВ имаха от преди това и имат Съвет на Началник щабовете,както се нарича техния Генерален щаб.

4

Морски

преди 4 години

Почина от рак. Вечна му памет. Съболезнования на семейството му и близките му

3

Анонимен

преди 4 години

За истинските мъже ....ВЕЧЕН ЖИВОТ. Бог да го прости генерала.