33

Играч на едро

преди 4 години

..... Знаете ли каква е СВЕТОВНАТА печалба на фармацевтичната мафия за два месеца от тази ПАНИКА? От как тръгна КОРОНА ВИРУСА са спечелили над 500 МИЛИАРДА! 90% от заводите за лекарства, маски и други тъпотии са собственост на ЕДНА фамилия! ...... Знаете ли че един обикновен грип или Двустранна Пневмония ( НЕ ДАЙ СИ БОЖЕ !!! ... ) при изключително слаб имунитет и съпътстващи тежки заболявания могат да се окажат ФАТАЛНИ ?!?! Яжте повече чесън , засилвайте имунитета си... И не се панирайте!!!

32

Щерю

преди 4 години

Ако COVID-19 не убива - никой няма да се безспокои!

31

До 31

преди 4 години

Абе доста има от тия гдето нещо ги е ударило но явно не е в мозъка,защото съдейки по постовете те такъв нямат,едни съветват,дпуги анатемосват,трети философстват като последна инстанция! По постовете си личат -без епикриза!

30

Ужас

преди 4 години

Стига сте плашили по-лабилните хора! Всяването на паника е страшно, по-страшно от вируса! Да, проблема е сериозен, но паниката не помага, а влошава ситуацията. НЕ е чак толкова смъртоносен. Най-гадното е дългия инкубационен период и леките симптоми. Така става много заразен. Но и това ще отмине. Просто трябва нормални мерки и хигиена. Вие представяте ли си какво ще стане, ако се затворят граници, заводи, да се спре стокообмена и т.н. за 2-3 месеца? Рецесията ще е нечувана.

29

Made in America

преди 4 години

Абееее........измислили са го хората на чичо Дончо!

28

Анонимен

преди 4 години

Освен това, вирусът има ниска смъртност (освен ако не мутира), проблемът е в броя тежко разболели се. Това са 20% от цялото население. Това значи за България 1млн. легла и 1млн. души които няма да работят. Истерията която медиите разнасят вреди много повече, защото вирусът реално не е по-лош от грипа откъм смъртност (засега). Ако хората спазват хигиена и стоят далеч един от друг и не си кашлят в лицата, би трябвало да отмине. Обаче с тая истерия ще разсипят европейската икономика.

27

Анонимен

преди 4 години

Като гледам коментарите изплашените тиквеници са се развихрили. Какво затваряне на границата бе хора, в цяла Европа има случаи, част от тях са на повече от седмица. Има и такива, които изобщо не са ходили в рискова зона. Починалият във Франция не е бил никъде. Вирусът е плъзнал вероятно още преди 2 седмици, когато всички още се чудеха какво става. Сега и да се затворят границите ефектът ще е никакъв. Все едно да спреш грипа - ми няма да го спреш. Вирусите предавани по въздух са неконтролируеми

26

Анонимен

преди 4 години

COVID-19: Вирусът е опасен не защото убива, а защото почти няма симптоми-----------Идеолното Биологично оръжие!Световната икономика е под удар!С разпространяван ето на Вируса ще последва и Глобален Икономически Колапс!ПС----За сега няма ефективно лечение!Затова пък има достоверни факти на рецидиви - излекувани от вируса заболяват отново (а, дали са били излекувани? или просто вируса се е бил "спотаил" и след прекратеното лечение се е самоактивирал?)

25

Читател

преди 4 години

Доста информативна и изчерпателна статия.

24

Victimized

преди 4 години

Опасното е, че ЕС отказва да наложи контрол по външните граници понеже било в противовес с политиката на отворените врати, честито на всички. Никой не може да спре който иска да пътува където си иска, вие просто трябва да седите и да се надявате.

23

Анонимен

преди 4 години

Пълни глупости !!Русия е до Китай, а там има само два случая и те вече са излекувани.Това е поредната неолиберална пропаганда, която използва вируса за своите цели - депопулация. Нищо чудно и да е изкуствено създаден вирус, все пак знаем масонската мечта - как в новия свят ще останат 500 млн масони и ще живеят във вечен мир и хармония с природата. Сори, вие не сте богове и не можете са решавате кой ще живее и кой не.

22

Решението е просто

преди 4 години

Следвайте съветите на Доктор Радева и няма да имате проблеми!

21

АНТИ

преди 4 години

Вирус със и без корона,параноя ще ни гони.Извънредна карантина,инфектиран *** ще има.

20

до 20

преди 4 години

аз и приятелите ми се готвиме за обществени бедредици и дори граждански войни в Европа, когато хората разберат, че са лъгани и че във всяко европейски семейство ще има поне по няколко убити от вируса! още повече, че европейските правителства позволиха на Китайските комунисти да пуснат Биологично Орйжие над Европа с помоща на ЕС, които са построили лаборатория в Ухан за Китайските Военни!!!

19

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 12Автората не знае,че карантината е най-ефикасното за борба съз зарази,друго още не е измислено. Трябва да се затворят границите.

18

До 12

преди 4 години

Любознателен съм да разбера как точно ще се вмени на нашенеца: веднъж карантината, и втори път - волята/самоконтрола/отговорността да я спазва.Защото тук правилата винаги важат и се отнасят за другите около нас, акъл няма нужда да ни се дава, а само пари. Имаме най-вече права, а задълженията спазваме и си правим изводите почти доброназорно и най-вече, когато видим, че няма мърдане и ще се глобява. Но дори и тогава винаги ще се намерят поне неколцина от нас, които да оспорват и разтягат локуми

17

Анонимен

преди 4 години

Как е възможно за няма и 1 седмица Италия да зарази редица държави?! Никакви мерки не са били взети навреме,и още не се взимат,и ще има още държави. Такава безотговорност само в ЕС може да се случи. Китайците блокираха провинция Хубей,за да няма такова масово боледуване в останалите,а тук една Италия ръси вируса свободно из цяла Европа,и подруги континенти. Евротъпотия.

16

Шопо

преди 4 години

А ние колко отпадъци внесохме от Италия ! Сигурно са пълни с коронавирус!!!

15

Анонимен

преди 4 години

Госпожо Христова, Вие и цялата пасмина от журналисти сте за Белене и най-искрено Ви го пожелавам един ден!

14

гост

преди 4 години

който яде птичи крак....