36

ГЕРБ кашличко

преди 4 години

Дойде време за пролетно почистване от пенсионери и друг лош мат'рял!

35

язе

преди 4 години

От ситуацията едно е очеизвадно, управлението е в пълно безхаберие и никаква готовност за такива кризи. Даже най-елементарното, маските, свършиха преди да е започнала истерията и паниката. Правете си сметката, ако нещата се усложнят до сериозна пандемия. от тези калини, да не кажа реално кво са, нищо не става освен за кражби и продажби.

34

ГЕРБ палячо!!!

преди 4 години

Хахаха!!! Държавата се управлява по всички правила на цирковото изкуство!!! Утре ще ходим да арестуваме една баба че краде ток с бронетранспортьори!!! Гледайте по Нова!!!

33

Анонимен

преди 4 години

До АнонименТези групи хора въобще не се съобразяват с писани и неписани правила, и правата на околните. Жилището ми е постоянно пълно с цигарен пушек, нищо, че през живота си не съм слагал цигара в устата. Сега, като се стопи снега около кооперацията е пълно с цигарени фасове и кучешки ***. По стълбището мирис и пепел от цигари. Кал от обувките на кучкарите. А имаше и жълтеникава локва оставена от домашен любимец. Ами за лекар съм си. Прав си.

32

Анонимен

преди 4 години

До малкия кашличкоСлед толкова клетви дето съм им тръснал, дано ги хване. След обратните, иде ред на пушачите. После кучкарите. Всичко по реда си. Има нещо като Господ. Макар, че съм атейст.

31

Анонимен

преди 4 години

Хора, които се къпят от дъжд на вятър и си честитят банята се завайкали, че няма термокамери на летището.

30

Анонимен

преди 4 години

Има термо камера. Показаха я отново по телевизията. Тя, външно не се различава от останалите камери. Та журналята моля това да го пояснявате след непросветеното мнение на интервюирания. Просто коректна информация. Нито да се крие, нито да се нагнетява напрежение и несигурност. Малко по отговорно. Ако може.

29

4444

преди 4 години

В Бг всичко се прави през пръсти. Колкото да се отбие номера.

28

Мен

преди 4 години

До АнонименТой господина си е научен, само че *** дето пристигат с лоу кост полетите имат нужда от принудителна дезифекция! Иначе си много остроумен спор няма.

27

Анонимен

преди 4 години

Това за миенето на ръцете, господине, е трябвало майка ви и баща ви да ви научат. Информация има.В сайта на здравното министерство. И вие няма да сте под карантина, въпреки, че сте информиран, че е желателно да сте. На българина единствения му проблем е манталитета.

26

малкия кашличко

преди 4 години

Да му мислят заклетите пушачи !Болестта удря белите дробове.

25

Анонимен

преди 4 години

100% от заболелите са безмозъчни демократи!!!!!!!

24

АНТИ

преди 4 години

Епидемията от Китай дойде ли тук в такива размери, само ще коментираме безпомощно.

23

иии

преди 4 години

Я веднага правителството да обяви обществена поръчка за изработване на информационни мат'риали на стойност 27-28 млн. лева ама без конкурс, като останалите 'поръчки' как не са се сетили още нз

22

Лора

преди 4 години

Преди 5 години по врема на епидемията от ебола живеех в Кения. Мерките на летището в Найроби бяха страховити. Пиле не можеше да прехвръкне без да се измери температура, декларация да се попълни и прегледа от санитарните инспектори. Дезифенктант на всяка крачка. Изолатор на летището, където отделяха високорискови пътници. Кения не допусна нито един случай на ебола на територията си. Може да ги консултираме как се прави превенция

21

Ss

преди 4 години

То *** кво иска? Затваряне на границите? Всички които са ходили някъде по един месец в затвор за да видим дали ке се разболее ?

20

тихо бе

преди 4 години

Какви мерки бе - безбожната Тиква работи по 20 часа на ден за изтреблението на този народ, този вирус му е добре дошъл. Ти знаеш ли колко пенсионери може да изстинат, които иначе само му лапат от фискалния резерв!

19

Анонимен

преди 4 години

Ако държавата пази гражданите от Корона вируса както бойко от терористи, ("Ние с арабите сме приятели, на всеки ъгъл има дюнер!" и след няколко месеца атентата в Сарафово) и Господ (е българин) няма да помогне. На късмета си да чакаш не става, 21-ви век е все пак.... Трябва контрол, ред и дисциплина, лична хигиена иначе лошо.

18

Анонимен

преди 4 години

На всеки е ясно че вчера с това "учение" на летище София клоунът Боби направи поредното показно представление за успокоение на български народ, който безспорно е обречен да намалее в най-скоро време с поне няколко хиляди. Така са му казали да управлява държавата големите шефове- хляб и зрелища. Като е цирка.

17

Ss

преди 4 години

Защо не намериха някой по-*** !