25

Анонимен

преди 4 години

До Souer (това на френски ли е??)И ако е такава, какво? Не може да е такава, защото на теб не ти харесва? То и ти не ми харесваш. Смятам да те забраня! Или при теб е различни, защото ти си специален или от нормалните?!

24

Анонимен

преди 4 години

Трябва да се забрани на шибеците да забраняват ... още контрол искате, мамка ви!Започнете като подкрепяте това! Един ден ше ви забраним да живеете и работите в градовете, ако не сте чипирани!!!!

23

Suoer

преди 4 години

Супер дай БОЖЕ и тук,няма по-гнусно нещо от жена с татус дори и точка да е,Това говори за лека жена, безлична никога неизразяшаща себе си. За да привлече внимание се е направила на КАРАКОНДЖО също и за мъжте за да блеснат.*** бесмислени татуси всичко идва от ПОРНОтооо

22

Анонимен

преди 4 години

В Русия предлагат да забранят татуировките, а на Запад легализират педофилията и имат политически партии на педофилите, а един беше даже евродепутат и се хвалеше по френската телевизия какво невероятно преживяван е било да имаш еротичен опит с дете.

21

Анонимен

преди 4 години

До 15И ано е такъв, какво? Ще му забранил да дила ли?

20

Анонимен

преди 4 години

До 16Като одобрявал, не се тутаирай... ама не ми казвай какво аз да правя, че може и аз да не те одобря!

19

До 15

преди 4 години

Ти си психар или поне крааайно ограничен човек. Аз съм против татусите и не бих си направил.Но ей така да цепиш умности без никаква идея...Един учен от Евро космическа агенция който често показваха покрай мисията Розета беше с цели ръкави от татуси. Отдавна това е просто мода.Нито е затворническо нито изразява принадлежност към субкултура нито нездрава психика. Просто показва желание да си готин и да си като другите. Което пак не е добро. А болката на повечето места не е толкова голяма

18

Анонимен

преди 4 години

На първо място - татуировката е "крайна степен на езичество", смятат народните представители.Свобода на вероизповедание, ама друг път ...

17

Анонимен

преди 4 години

Татуировка означава човек, който не е съвсем нормален психически.Това е личен избор и той трябва да се уважава. Теб кремльовските магарета като те боцкат с кожната п им писалка, никой не те "бара" , нали?

16

ЧИТАТЕЛ

преди 4 години

Всичката Марафтасала, само .........ка си не вчесала...

15

Анонимен

преди 4 години

Одобрявам. По мое време се татуираха само ***, хамалите и затворниците. Татуировката е белег, че си отхвърлен от обществото и че хората трябва да си имат едно наум, когато общуват с теб.

14

Анонимен

преди 4 години

Татуировка означава човек, който не е съвсем нормален психически. Нормален човек не би си инжектирал мастило в кожата... Нито ставаш по-красив, нито по-умен, а болката е ужасна и е вредно за здравето. Видите ли татуиран човек, значи е психар, 100 %.

13

Анонимен

преди 4 години

Руснакът забрани татуировките защото са опасни. И продължи да пие препарат за вана. Ееевввем ти сбъркания народ.

12

Не извратен тип

преди 4 години

Тези да не пият мастилото бе ?

11

Sichtpunkt

преди 4 години

Против татуировките съм, но това минава всякакви граници. Ама това не ме учудва, след като прочетох, че на гимнастичките им казват кога да зачеват.

10

Анонимен

преди 4 години

В днешн време е трудно да попадна на нормална жена която да няма обици къде ли не и да не е татуирана слагат си обици по устите лицата ушите носовете коремите в гините и тнт и се татуират и се дрогират нормални жеин почти няма и най-важното търсят мутра или олигарх не търсят слаби безработни или слаби и работещи за до 1000 лв заплата нормални мъже и нормалните мъже цял живот не докосват жена и на 80 100 да емигрират за да докоснат жена докато жените имат десетки стотици мутри олигарси и тнт

9

Анонимен

преди 4 години

В руският затвор татуировката е задължителна.Трябва да се нашириш здраво за да не можеш да изплуваш в живота когато те пуснат.В последните години стана модерно,и се получи объркване в соц. обществото.Татуираният винаги трябва да бъде човек без бъдеще.Ще ги забранят за всички,но ще останат задължителни за затворниците.Както беше по времето на СССР.

8

Анонимен

преди 4 години

Да си градят СССР-2, нас не ни интересува. Повече санкции и повече изолация за дураците, докато не станат като Северна Корея.

7

Анонимен

преди 4 години

Как не се сетиха да забранят и стриптийза в морга? Онзи ден в Ютуб гледах точно такова събитие, благодаря на братушките за това, колко са разкрепостени, поне 20 човека бяха зрители (без умрелите),а стриптийзьорката - бонбон,същинско зайче на Плейбой!!!

6

Анонимен

преди 4 години

Аз съм си напраил татуировка на Путин на члена.Карам мацките да го целуват преди да проникна.Щот съм русофил.