94

Конспирация

преди 4 години

В щатите един показа произведени милиони ковчези и натрупани на склад на DARPA. Запитани дали това наистина са ковчези, DARPA са потвърдили че това са ковчези за хора.Щатите са готови да заровят загиналите, тук ще се разлагат по улиците май...

93

Анонимен

преди 4 години

НА КРАК, НА КРАК!КОРОНАВИРУСА ДА ПОБЕДИМ!

92

малкия кашличко

преди 4 години

Да му мислят заклетите пушачи !

91

Анонимен

преди 4 години

Борисов няма къща в Барселоно, Иван Костов също нямаше и няма къщи и имоти.

90

Финално Решение

преди 4 години

Затворете всички болни в трудови лагери, ама преди това ги "изкъпете" в камерите за "къпане" ... Знаем как става от чича ви Адолф.

89

Анонимен

преди 4 години

А ПРАЙМЪРИ ВИРУСА КОГА ЩЕ ГО ОЗАПТЯТ?

88

хмм...

преди 4 години

Не бойте се от коронавирусът, а от калинките дето били вдигнати на крак заради вируса! Щетите дето те ще ви донесат, биха били хилядократно повече от самия коронавирус!

87

Анонимен

преди 4 години

Абе Сталин изби десетки милиони, вие тука се плашите от един вирус.В Китай страна с почти 1,5 млрд. население , жертивте са 2200. Някой знае ли какво е съотношението.

86

Анонимен

преди 4 години

Има много лесно решение ако наистина има желание от управляващите в света да се спре заразата -решението е обявяване на глобализма за провал и затваряне на граници за свободно движените и готово..Смятате ли ,че ще стане така -Нямааа,защото парите и алчността винаги са стояли много по високо в мирогледа на световния юдео-масонски( елит)от живота и здравето на хората

85

Дърти Мадуpи

преди 4 години

Вярно ли Бойко щял лично да посреща пристигащите и с едно барабанче щял да вика "Нямам къща в Барселона!" 3 пъти, да ги напръска със светена вода и да им подлее за здраве и берекет на влизане в родината?

84

Анонимен

преди 4 години

До АнонименБОРИСОВ НЯМА КЪЩА, А ЦЕЦО НЯМА АПАРТАМЕНТИ, ПЪК СТАНИШЕВ НЯМА ЗАМЪК.

83

Анонимен

преди 4 години

ВСЕКИ БОЖИ ДЕН НАД БЪЛГАРИЯ И НА ДРУГИ МЕСТА ПО СВЕТА САМОЛЕТИ НЕПРЕСТАННО НИ РЪСЯТ С КОКТЕЙЛ; ОТ НАЙ РАЗЛИЧНИ ХИМИЧЕСКИ ГАДОСТИ И ТЕЖКИ МЕТАЛИ-СТАВА ДУМА ЗА САМОЛЕТИТЕ КЕМТРВЕЙЛС ,НО НИ ЕДНА МЕДИЯ И УПРАВНИК НЕ ОТВАРЯ ДУМА ,АМА ИНАЧЕ МНОГО ОХОТНО ЩОМ СТАНЕ ДУМА ЗА УСВОЯВАНЕ НА ЕДНИ ПАРИ ЗАПОЧВАТ МЕДИЙНИТЕ ИСТЕРИИ.ТО НЕ БЯХА ПРИЧИ И СВИНСКИ ГРИПОВЕ,ТО НЕ БЯХА ТОРС И САРС ,ТО НЕ БЯХА ЗИКА,ЕБОЛА НИЛСКА ТРЕСКА,ПИТАМ К,ВО СТАНА С ТЕЗИ ЗАРАЗИ БРЕ,ЗАЩО ИЗЧЕЗНАХА ОТ ПОЛЕЗРЕНИЕТО НА МЕДИИТЕ

82

Анонимен

преди 4 години

Вируса в алкохол вирее ли?

81

Анонимен

преди 4 години

Поставете НС и МС в 27 дневна карантина.

80

Анонимен

преди 4 години

До Дърти МадуpиОмаскарихте го Борисов при положение, че 100 пъти Ви каза, че няма къща.

79

Анонимен

преди 4 години

Третоколонниците не спят.

78

Василев

преди 4 години

Коронавируса е спасение за герберското некадърно правителство барабар с президента, защото всички скандали и важни неща остават на заден план!Сега имат оправдание за всичко!!!Аз пак ще попитам и няма да забравя, защо президента е злоупотребявал с власт и е помогнал на любовницата си да гушне имотче!Аз пак ще попитам и няма да забравя , защо държавната герберската администрация спеше и стана излагацията с къщичките за гости, и как пресъхна пълен язовир!Няма да забравя!!!Агент Ръс Киваноу!ЦРУ!

77

Китайския Ел Чапо

преди 4 години

В Италия все още не могат да установят Пациент 0, което означава, че това е някой с епруветка, който обикаля и пръска със зараза срещу населението. Да се готвят Франция и Германия.

76

NFX

преди 4 години

Около 5 март ще бъде обявено извънредно положение в няколко големи градове в нашата страна. Имайте го предвид! Запасете с ракия и суджук.

75

Анонимен

преди 4 години

Институциите на крак,а когато дойде COVID-19 всички по"гръб"