98

.

преди 4 години

не е престъпление да поздравиш достойни българи - политицище им благодаря, че са съвестни гражданище им се поклоня и ще ги попитам дали мога да ги целуна по ръкатаще покажа моето дълбоко уважение към тяхмартеница ще им закача. без друго после пари няма да ми трябват. ще целувам всяка мартеница преди да им я закача. ще гледам да е по-близо до устните им

97

Fenasi Kerim

преди 4 години

Коронавирусите са безопасни по принцип. Намират се в животните но не ги разболяват. Не са вредни и за хората. Но кървавия пазар в Ухан е допринесъл според мен за "прескачане" на коронавирус от животно на човек. В организма на човека е мутирал и е започнал да се предава между хората. Не изключвам и да е "изпуснат случайно" от някоя лаборатория защото Covid19 е смес от птичи грип и HIV.

96

Анонимен

преди 4 години

До само цифричкиА ако я върнеш и с неколко години по-назад, и особенно отпреди Y2K, баш цифрата ще да е над 1 млн.

95

Не осигурен

преди 4 години

Почна ли да кашлям през деня съм в държавните учреждения вечерта на театър и изложби...

94

Анонимен

преди 4 години

Ей така се прави. А не като руснаците с дефектен новичок.

93

Анонимен

преди 4 години

Някои жилави *** няма да умрат и даже ще го изкарат на крак. Ще умират пенсионери и деца. Ако бяхме нормална държава трябваше да затворим границите, но не е либерално.

92

Анонимен

преди 4 години

До само цифричкиСамо днес от недохранване ще умрат 8000 деца. Ама тази статистика е интересна на медиите и елитите само когато някоя от нашите корпорации трябва да пробута някаква генномодифицирана отрова.

91

АНТИ

преди 4 години

Болници няма време да се строят в България, но поне да направят крематориуми, през петдесетина километра !

90

Златен бизнес

преди 4 години

Аптека да имаш в днешно време!

89

Повдинам вежда

преди 4 години

До Голям смяхКак изчисли супер високата смъртност?

88

АНТИ

преди 4 години

Туй не е вирус, а си е чума,белодробна чума с две думи.Бай Борисов чака строги мерки,от началниците европеиски.

87

АПОКАЛИПТИКО

преди 4 години

Може календара да не е разгадан правилно и света да не свършва 2012 г. А 2021 г... Прогнозите ще се окажат верни за края на света... Нека след нас да дойдат по-добри създания!

86

гадната корона

преди 4 години

Дано пощади Европа, иначе ще е страшно. Има къде да се разпростира, все пак е направен вирусът за многолюдни дестинации, а както знаем не сме интересни еврогейците, защото сме застаряващи и с приръст на населението около 0. По-интересни са многолюдните дестинации, за да се редуцират и да им се блокира икономиката, пък ние в тази част на Европата и икономика нямаме, не сме интересни.

85

Анонимен

преди 4 години

Спешно се търси заразен от вируса за да се разходи из нашия парламент!

84

Анонимен

преди 4 години

Сезонните грипове всяка година убиват над 650 000 души в севетовен мащаб.За сега от "коронавируса" от началото на "епидемията" са умрели 2629 човека предимно китайци според официалната статистика.Тука по важен е ефектътк на пропагандата и всяването на страх за може американците да ударят китайската икономика.

83

Аман от паникьори

преди 4 години

То се е видяло,че ще се мре,ами здраве да е!Смешки!

82

Анонимен

преди 4 години

До АнонименОстави грипа, бате, колко са умрели от ПТП за същия период да се изброи, без да се спестяват нули. Да не се окаже стократно повече, ама никой не е тръгнал да спира трафика, нали? Егати лицемерието е цялата тази псевдо загриженост на измекярските власти.

81

само цифрички

преди 4 години

Малария - 2018та година , заболели 228 милиона!!! . Починали - 405 000 Защо няма паника за нея ?

80

Анонимен

преди 4 години

До 77Да кажем заради неизяснената фактология по предаването му. Или заради на индикации за по-ранното му идентифициране при хора. А защо не и донякъде по-високата му степен на заразност.Тия три причини стигат ли?

79

хммм

преди 4 години

До Анонимен 83 кои коментари , какво имаш предвид