6

Анонимен

преди 4 години

Може ли някой, който разбира, да обясни: момчето явно е добро в конкретен боен спорт. Какви са причините да не се защити при нападение? Притеснение, нещо друго? Уменията, които има, приложими ли са за ситуации като тази в автобуса? Интересно ми е.

5

Анонимен

преди 4 години

Е затова спрях да ходя на мачове. Аз бях от Левски, но съм ходил с приятели в агитката на ЦСКА. Сега феновете не са фенове а га мени.

4

Препоръчвам на ...

преди 4 години

... смелчагите, които безстрашно се изправиха срещу дете на 14, утре да отидат в залата му за тренировки. И да се изправят срещу някой 20+ годишен каратист, очи в очи. Ще е крайно врзумителна ситуация, мисля;)

3

Браво на...

преди 4 години

... момчето! Да не му пука за тия "юнаци". Защото, когато възмъжее и стане на 20+ същите тези, дето се гавриха с него, ще стъпват като балерини, колчем се засекат някъде из градския транспорт - каквито и дрехи да носи.Характерна особеност на трибройните юнаци, побеждаващи пътуващи сами деца ;)Честит медал!

2

АнонимеН

преди 4 години

КОЛКО ЛИ УМЕН ТРЯБВА ДА Е НЯКОЙ ЗА ДА НАПАДНЕ ДРУГ САМО ЗА ТОВА, ЧЕ Е ОТ ЛЕВСКИ ИЛИ ЦСКА!!!

1

Това на снимката

преди 4 години

не е самбо, а карате.Иначе тия ако ги хванат, а ще ги хванат при толкова шум, полицията ще им е най-малкият проблем. Тоя сигурно има батковци съотборници по стотина кила, треньори...