61

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен Техноимпекс да разследват ли също

60

Анонимен

преди 4 години

Не го одобрявам, но в подуене сме си така, като в Северна Корея. Диви сeляни, пияници и дроги. Не е мъжко и морално правилно да биеш беззащитни юноши, жени, деца. Злобно племе, злобнооо

59

Анонимен

преди 4 години

Да разследват и записите Ало Ваньо - Мишо Бирата при които Премиерът на България нареди на Данъчните да изтеглят проверка от складовете за амфети на съдружника му Мишо Бирата.Малко след това в разтояние на 3 седмици бяха убити Мишо Бирата, жена му и Ваньо Танов.Това също би трябвало да се разследва.

58

Българин

преди 4 години

До Дърти МадуpиКакто казах това им е живота, без клубна принадлежност са никой!Аз също съм футболен фен, но това в България не е футбол, само наркозависими фенчета които се правят на големи.

57

Зевзека Гошо

преди 4 години

Много е лесно да се правиш на мъж пред 12 годишно дете. Тия са за много бой! Много!

56

Дърти Мадуpи

преди 4 години

Навремето и мен ме малтретираха в автобуса редовно - влизаха на групи и започваха да минават човек по човек и тормозеха пътниците. Всеки път ми казваха, че ще ме свалят на следващата спирка, но аз не съм страхлив и продължавах да си се возя.Тия бяха някакво ОПГ, мисля че даже си имаха име... казваха се нещо от рода на "пингвините" или"контрольорите" - нещо такова...

55

Билета е Застраховка

преди 4 години

Момчето имало ли е застраховка? Щото за нередовни пътници не отговаряме.СО ЦГМ София

54

Излез от долапа ма!!

преди 4 години

Последно като се возих в градския, един повърна на изхода на трамвая. А един ми разказваше, как едно лято бил с къси *** и директно се изс*ал на сгъвката на автобуса, после си заминал, а гумното си останало там да ароматизира.Само метрото ползувам аз. То е читаво, климатизирано и доста бързо. Само че избягвам rush-hour периода, че неам нерви някакви да ми смърдят и дечурлига да ми се лензят на 2 метра. Гадни ора сте, гадни, гнусни. Уууу! В цивилизованите градове не са като вас тука. УУУУУ!

53

ГЛАСУВАЩ ЗА ПП ИТН

преди 4 години

Време е от ЦГМ София да влязат и да затоплят наровете. Положението е роднина-калинка-милиционер

52

Анонимен

преди 4 години

Да ги излъчат довечера по новините, та цяла България да ги види. И ще бъдат разпознати много бързо, вместо МВР да губи време да ги издирва.

51

ЦСКА

преди 4 години

Това ли са феновете на Левски дето ги изкарвате добри, щото си спасявали отбора?! Много добри хора, няма що. Е батаф малoумниците

50

Влизай в Долапа

преди 4 години

Ватман е водач на релсово ППС, тип трамвай. Трамвая се движи по релси - демек тва, дето като дойдеш в град София го прескачаш за да не те "убии" тока. ХОХОХОЯ по-добре си стой на село и си гледай кокошките, кокошкар такъв.

49

do 42

преди 4 години

поне дарявай заплатата си за спасяване на подуенското отборче, органите ще си свършат работа и снимките на тези трябва да бъдат сложени в целия градски транспорт за една година

48

Българин

преди 4 години

До Анонимен 42Явно не си виждал агитката на ЦСКА, е на това му викам главорези.Навремето едва удържахме да не набият 2-*** симпатизанти на клуб Левски.Добре че бяхме здрави момчета, иначе боят беше гарантиран.

47

Анонимен

преди 4 години

Явно феновете на този отбор се възбуждат от голи мъже

46

Анонимен

преди 4 години

Силата на подуенци е да събличат, иначе в спорта са нули, подуенски нули

45

Левски

преди 4 години

До АнонименДо 42И аз съм от Подуяне.Затова го казвам.Имаме си манталитет

44

Левски

преди 4 години

До БългаринКато се разхожда - виж какъв е резултата.Това няма как да се спре

43

Анонимен

преди 4 години

Хайде бе GREVIO, нали в РАВНОПРАВНАТА конвенцийка пише, че не трябва да има дискриминация между половете. Ако това се беше случило на жена, така ли всички щяха да си мълчат, а?

42

Анонимен

преди 4 години

До ЛевскиДяволски си прав, човече. Живея до герена и мога да го потвърдя. В Подуяне си има правила. Не ходиш с червено, в противен случай има вероятност да ядеш пердах. Това всички го знаят. Особенно на мачове е абсурд. Феновете на Левски за добро или за зло са най-фанатичните в БГ. Бил съм във фенклубове и всякакви мизерии съм видял. Вече не членувам и съм се дистанцирал. То има ли какво да гледаш, съсипаха клуба. Като всичко останало в тази държава.