70

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 82 ЗАЩО четеш ако не интересуваш??? имаш ли парички на билети,***-просяк?

69

ГУЛАГ

преди 4 години

монголоидите в азиатската *** никога няма да се подобрят

68

Анонимен

преди 4 години

Въобще не ме интересува какво става в *** Русия. България е в ЕС и в НАТО. Днес е важна дата, свързана с Апостола. Завет на Апостола е да стоим далеч от северноазиатците. Бих искал да осигурим безплатни еднопосочни билети на русофилите. Да си ходят в истинската родина. А Путин е на власт от 1999 година и ще седи на власт докато не го балсамират при другото психясало и плешиво джудже - Ленин. В Русия са така. Те не могат да функционират без някой сатрaп да ги млати с комшика.

67

Учуден

преди 4 години

До Факт о, малка маймунка от Нигерия знае че във Русия вали сняг!!!

66

Факт

преди 4 години

Русия е като Нигерия, само, че вали сняг. По-вече има ли смисъл да говорим?

65

Анонимен

преди 4 години

Руснаците днес живеят по-бедно отколкото преди анексирането на Крим. Русия е изолирана. Руснаците имат визи за цял свят. Младите не могат да пътуват и да учат свободно на Запад. Икономиката буксува. Пари за пенсии няма, но затова пък има пари за дрънчане с оръжие и за хибридна война. Фабрики от хиляди трoлове, денонощно заливат интернет пространството с възхвали за Путин, за това колко прекрасна и велика държава е Русия и колко са зле ЕС и САЩ. Включително и в този сайт е пълно с кoпейкaджии.

64

Анонимен

преди 4 години

Ако тръгнеш да риташ полицай в САЩ просто те застрелват и той и колегите му, до никакъв лагер не стигаш а директно в гробищата. И това е правилно. Не искаш да те убият или да лежиш - не риташ полицаи, просто е.

63

Анонимен

преди 4 години

В България така трябва да се отнасят с русофилЕте.

62

11

преди 4 години

До Анонимен 72Баси сплескания трoл. Имаш само една грешка - Еничарски корпуси, бе балък, колко взе?

61

Анонимен

преди 4 години

До АнонименТо и в щатите има такива лагери,там не хич си поплюват,който е влязъл веднъж и е излязъл,не иска да влиза повече никога през живота си,смазват ги до дъно и след това ги изграждат

60

Анонимен

преди 4 години

Не ни занимавайте с рушката клоаката повече.

59

Анонимен

преди 4 години

Русия се връща към сталинизма, путинизма е форма на сталинизъм. Лагери отвориха за инакомислещите, всеки протест срещу вожда е брутално смазван, опозиционери са заплашвани и вкарвани по затвори и лагери, медиите са напълно под контрола на властта. Създадени са иничарски кoрпуси или иначе казано путинюнгенд, където промиват мозъците на невръстните деца в путинизъм и омраза към врага. Навсякъде стърчат портрети и рекламни пана на Путин-спасителя. Ежегодни военни паради за щяло и нещяло.

58

Анонимен

преди 4 години

Не ни занимавайте с глупости,вече и децата разбраха,че тези статии са антируска пропаганда и ни писна да ги пробутвате!

57

Анонимен

преди 4 години

В щатите за ритнат полицай, кeлeшът щеше да е застрелян като куче. Там нямаше да се лигавят с разни лагери...

56

само попитам

преди 4 години

а тука ЗАЩО ???!!!https://dnes.bg/notifikacii/2020/02/19/lekari-preduprejdavat-iztezavat-asandj-moje-da-umre.439578

55

Анонимен

преди 4 години

За Русия не знам, но у нас отдавна е назряло времето да се организират - за ги наречем така - трудови общежития. Събраните там хора да отработят поне парите, които са изтекли от бюджета, за да изхранят няколко поколения от тях и безбройните деца, които създават.Консумираното трябва да се изплати с лихвите. В крайна сметка, без да ни питат ги толерираха, та в България работниците да станели повече. Но в резултат имаме неколкостотин хиляди хрантутника. Не може така!

54

Не извратен тип

преди 4 години

За тази седмица имам два путиноидда от БГ с молба да ги измъкна.Брат,как е при вас,може ли да оправим нещо да бягам със семейството,казвам,брат,тука се бачка,получаваш но и бачкаш без скатавки щот няма кой да те търпи,ох добре ще го опсъдя с жената хахахахаха

53

Българин

преди 4 години

Подкрепям. Преди и в България беше така и имаше ред. Сега сме разпасана работа. Разграден двор. Няма държава вече.

52

Сандо

преди 4 години

риташ полицай - наказателен лагер ... просто е

51

Анонимен

преди 4 години

Какво каза Блумберг наскоро: "Защо да не е Крим руски, ние как взехме навремето Калифорния?"