48

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 61Имат в Москва и Ст. Петербург, защото трябва да се обслужват олигарсите и тоталитарната върхушка. Мръднеш ли малко извън тия градове и пътища нямат, камо ли "опери" " театри" и "изложби". Знам понеже съм бил там няколко пъти.

47

САЩ можеха

преди 4 години

Да затрият СССР с атомни бомби , но те не са комунисти , а хуманисти.

46

Може би е така а?

преди 4 години

Малко хора знаят че от 9.9.1944 чак до 5.5.1948 Великобритания,СССР,САЩ са приятелищот СТАЛИН няма ядрено оръжиеСтудената война откъм СССР Сталин я започва чак на 5.5.1948 когато Берия ражда ЦСКА от София в Борисова градина за да прикрие ПЪЛНАТА ВОЕННА МОБИЛИЗАЦИЯ на СССР и Китай за Трета Ядренна СветовнаСпоред Берия ЦСКА сф трябва да е мировянски морков с ядрена червена тояга като ефектът е пречукването на Георги Димитров в СССР оправдан от Хитлер по настояване на Английското посолство

45

До 61

преди 4 години

В Молдова също ги има тези неща(театри и кина) но мизерията властва над народа , както в Русия

44

Защо Путин

преди 4 години

Никога не е с жена до него , а винаги с яки мъжаги и малки деца,Елементарно - Медведев.

43

Анонимен

преди 4 години

До кофтиКофти, не си бил там никога, ама знаеш! Опери, балети, галерии, изложби, но и барове, ресторанти, всичко си имат. Но е кофти, защото гульо няма пари да отиде и да види! Много кофти, тук го прехебаат на всяка крачка, обират му паричките, живее зле и го занимават само с горене на бок**** и мощно настъпление срещу джебчийките...

42

Не руснаците

преди 4 години

А китайците са навсякъде.Русия скоро ще стане склад за света и нищо повече

41

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

ас наихаресвам Другара Путин. тои ще помогне насветъ да се освобуди от краварите1 И боико ще му пумага1

40

Анонимен

преди 4 години

Русия е тоталитарна държава. Къде е новината?

39

Ех русофили

преди 4 години

Защо тук сте смели , а пред Бойко онемели.Пожарникар ви победи , но вие Путин сънувате

38

До Анонимен 38

преди 4 години

До ХааххДецата ми бяха наели стаи в апартамента на една баба-рускиня в Ница. В тази част на Франция ги имало много. Франсетета им се чудели, че сменяли мраморните подове на паркет, очевидно това е национален вкус.А обратното не става - за зиморничавите италианци и французи Русия не подхожда. Няма и да има техни квартали в Русия! Но ходят там, веселят се,гледат, снимат.

37

Анонимен

преди 4 години

Вечерна пропаганда.... от ББС... колко прекрасно...

36

Анонимен

преди 4 години

Като разбера, че източникът е ВВС, всякакво доверие си отива. В тази страна мнозина се изживяват като Шекспировци или най-малко Агата Кристи или Джон Льо Каре и пишат, съчиняват. Впрочем Скрипал и дъщеря му къде са? Под домашен арест или под земята? Така и не ги видяхме, тези феномени-сървайвъри.Не щат да се разберат с Русия и постоянно гадят около нея. Островче в океана, бивша империя, а още не могат да свикнат с променилия се свят!

35

ТАЯ

преди 4 години

като я гледам добре си прекарва под домашен арест. Разходки в парка на чист въздух. Почти като любимеца на ТИКВАТА от Несебър Митьо Очите, когато беше в бургаския затвор с шеф авер на ТИКВАТА от 90-те. Митьо всяка събота и неделя си беше в домашен отпуск, а уж затворник...

34

Kozela

преди 4 години

Интресно ми е под домашен арест как плашта разходите по дома и храна след като не работи?

33

ДЪРЖАВНА ИЗМЕНИЧКА

преди 4 години

ЧУЖДЕСТРАНА АГЕНТКА РАБОТИ ПРОТИВ ДЪРЖАВАТА СИ ...МНОГО БЪЛГАРИ ИГРАХА НЕЙНАТА ИГРА И ЗА 30Г.ВЕЧЕ ТАКА СЕ ОБОГАТИХА ОТКРАДНАХА ДЪРЖАВНИТЕ ЗАВОДИ ЗА НАГРАДА И БЪГАРСКИЯ ДЪРЖАВЕН РЕЗЕРВ.А НАС ПРЕВЪРНАХА В КРЕПОСТНИ СЕЛЯНИ.

32

Анонимен

преди 4 години

Русия от 100 г е един голям затвор. Огромен затвор. 1/8 от световната суша. Жалко наистина.

31

Анонимен

преди 4 години

1933-34 в Украйна КПСС изтребват 3 млн души с глад, защото украинските селяни не са искали да влизат в скапаните им колхози. Десетки страни по света признават това за геноцид. Русия ме се е променила много от съветско време насам. Все същите гадове са. Мачкат всеки, който не е съгласен да бъде мачкан.

30

Българин

преди 4 години

Отворих новината само да видя дали е на ДВ или на ВВС.

29

до обективен

преди 4 години

Не разбрах къде е Русия в случая?