17

Анонимен

преди 4 години

Ирландската пастирка също примира за мъже!

16

Анонимен

преди 4 години

Предишния президент беше по-хубав и умен! Верно че беше гъгнеща мека китка, ама поне жена му се гнусеше от него и не се появяваше никъде, където е той. Признавам, че имаше разлика. Като между орел и плyжек.

15

Анонимен

преди 4 години

В БГ има 5 теца на кръст.Безумно е Африка ,Китай и Индия където са кажи-речи 5-6 милиарда човека население да горят гуми,пирамиди от пластмаса,езера машинно масло и още каквато гнус се сетите а България с население колкото един град там да затваря мощности защото на разни разглезени евродепутати им се струва че е мръсни.Трябват добри политици които защитават Българският интерес а не разни мазни слагачи които цял живот са свикнали да мачкат българите и да пълзят в краката на чужденци.

14

Гост

преди 4 години

Радев скрий се,че не се понася миризмата на чизми и ватенка!

13

Анонимен

преди 4 години

До СТРАНДЖАТА 7Муньо е толкова ***, че дори не е проблем. По-лошото е, че така и си останахме без опозиция - *** много оплеска надеждите на алените бабодядовци и единствената що-годе опозиция остана ***, пък той току се подава изпод полата на травестита и все врещи за блата и зайчарници.Добре, че никой не го взема на сериозно - дори и трольовците на БКП искат увеличение на тарифата за ***...близане, и добрички-парички текат ли текат - и от Малофеев, и от Цецьо Мустака и Червенобузко...

12

Анонимен

преди 4 години

Да бе ама да сравняваш военновъздушен ас, със шофьор от помощно училище говори че вероятно си бил съученик на последния. Справка - уикипедия.

11

Анонимен

преди 4 години

Верно е, едни си отпускат апартаменти а други цял живот за това работят. А познайте за кой говоря. Цветанов или Радев? Само че Цветанов не ги е откраднал от държавата.

10

Анонимен

преди 4 години

Герп са генетична малформация! Техните фенове без изключение са кyxи *** и мащабна еманация на крадлива посредственост. Те са дъното на ония 80%.

9

void

преди 4 години

Тоя шапкар пак говори говири и нищо не каза...

8

Анонимен

преди 4 години

Така си е, *** - като си имаш травестит в одъра, все търсиш нечии чужди кривини.И ти като Крушовица лягаш и ставаш с "Боко" на уста - ами не знам с какво толкова ви пречи Боко, има си много работа човека да ви запушва пробойните от 70-годишното "комунистическо" иго, защо да не си намерите друга занимавка?Нищо не се иска от вас, дори не и елементарните ви задължения по конституция, които ти специално тотално оср...а - просто НЕ пречи!

7

Анонимен

преди 4 години

Най-гошемия проблем са крадливите калинки от герп!

6

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Ако е говорил за големите проблеми... - за себе си казал ли нещо...

5

Хитър Честър

преди 4 години

Нали скачахте да няма равенство при социализма ? Сега що така се обърна палачинката ? Ба*аси хората. Един път искат равенство, после неравенство, после пак равенство. нема такива **********. FU

4

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

съд за ИВАН КОСТОВ който съсипа икономиката и индустрията на БЪЛГАРИЯ

3

Анонимен

преди 4 години

"солидарното колективно действие" - да се чете соц във действие където апаратчици като него виреят най-добре...

2

Анонимен

преди 4 години

ГербGroup

1

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

престъпноста безработицата лошо здравеопазване гладът неравенството богати бедни изолираноста на индвалидите от обществото олигархията тормоза от мутри колектори