57

Анонимен

преди 4 години

Тоя поне лъже и суче. А Дани Дe Билa е толкова искрен и естествен... Сладур!!!

56

Значи:

преди 4 години

В *** ми ровите! Старите ми телефони краднете или купувате от заложната къща! Техника и оборудване от работа крадете! Правите най-великата глупост на света пред осем държави и после като ви потърся сметка за тая върховна човешка глупост и предателство на цял народ и цял съюз вие ми се правите на ама той сега. Има граници дето не трябва да се прекрачват, има простотии дето не трябва да се свършат. И ако ги свършиш .... Плащаш с тъпата си куха еблива глава!

55

Пълен идиот!

преди 4 години

Абсолютен ***. Един човек каза някога: Когато си в чужбина ти представяш България. Това момиче но представи чудесно, ти опозори всички ни! В главата! В главата бе!

54

Анонимен

преди 4 години

Когато му отърва нищо не знае. Но иначе всеки въпрос и проблем се отправят до него.Измъква се, че нищо не казвал когато го подслушвали, че какво да каже по ало Ваньо, всичко си беше кристално ясно.

53

Мършо умри бе!

преди 4 години

*** ти разбираш ли, че това Savoring his release! Като го видях съм побеснял и ще викна всички на тоя свят дето ги има само и само да ти пръсна тъпата глава! Имам и един телефон дето го продадох в заложна къща и имам разписка!

52

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Въх, този човек Борисов нищо не знае какво се случва в държавата му !Едни бандити внасят хиляди тонове отпадъци, а Борисов нищо не знае.Някакви милиционери подслушват президента, а Борисов пак нищичко не знае.Главният прокурор погва неудобни олигарси ...Разбира се, Борисов няма нищо общо и нищо не знае.

51

Ей има много техника

преди 4 години

На тоя свят, мойта лично като се счупи изхвърлям, но има откраднати и изчезнали служебни. Имам съвет - пръсни си мозъка сам!

50

Пращайте ги!

преди 4 години

Пращайте ги! Не ме интересува не разбираш ли? Ако ще да си на Буров син! Ти си срам и позор за българския народ и европейският съюз! Ти ще бъдеш мъртво животно! И няма сила на тоя свят, която може да те спаси!

49

Vasiliki

преди 4 години

Склонна съм да вярвам,че Борисов казва истината ,относно подслушването на Президента. Мит е ,че Борисов е всевластен. Неговата власт май се свежда до това-кога да си полива магнолиите;)

48

Анонимен

преди 4 години

Все едно пък ти вярва някой, след хилядите ти тиквени лъжи!

47

8 държави

преди 4 години

Коменски, Образцова. Порно клип без нейно знание! Имам съвет - гръмни се в глупавицата преди да са дошли ония!

46

Освен това:

преди 4 години

Отлична студентка и превъзходна жена и ти, ти да я посрамиш така. Все едно мене си посрамил ... Ще ти взема и последната стотинка, всяка собственост освен насраните ти *** ще взема. Сега разбра ли каква върховна простотия си свършил. Разбра ли? Те така срам и позор ***. Докато си жив!

45

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Борисов, не му се връзвай на шапкаря... - игнорирай го и не му отговаряй..

44

Тцтц

преди 4 години

Щом нямаш нищо общо с тоя работа , и ДАНС няма защо да имат нещо с тебе ...ти не си за тая служба бе момче , или лъжеш или си некадърен...ходи си чеши райграса в Барцилона защото да не се намери друг да я върши тая работа , тя природата празно не търпи!

43

Анонимен

преди 4 години

Малко е късно, щетата е сторена. Виновникът за подслушването и изтичането на СРС-то трябва да бъде разкрит и осъден на затвор.

42

Анонимен

преди 4 години

На снимката - двама мошеника! Кой е по-голям? Оставям на Вас да прецените.

41

Гневен

преди 4 години

А дали е така,кой, кой ще ми каже?

40

Анонимен

преди 4 години

Така, така.... Целият си все в бяло и с ореол над главата. :)

39

ФАКТЪТ

преди 4 години

ИЗРАЕЛ класира клоуните на Пръдлю Пената за САЩ-1994ИЗРАЕЛ победи Франция на Парк де Пренс на които им трябваше една точка от двата последни мачаСвободата е мила,истината святаХристо Ботев е бил комунист но франкофил почитател на френските комунари и първия и най-яростен антисемит мразещ и презиращ съвременика му евреин Карл МарксВасил Левски няма данни да има нещо общо с идеологията на Христо Ботеви с антимарксизмаи с комунизмаДа не е станало някакво объркване бе

38

Анонимен

преди 4 години

Предизвикват, провокират скандали и после казват, че не знаели, не видели, не чували, нямали нищо общо и подобни оправдания.. Ами за какво тогава заемате постове след като сте напълно неадекватни винаги и във всичко???