625

555

преди 4 години

До Анонимен 636И сега Косово американско ли е,защото Крим е руски...

624

Хе хе хе

преди 4 години

Като си спомням ,как ,,агентите на чуждо влияние ,,сиреч троловете ,какви ги плещеха след президентските изборите и се държаха ,като на .*** ни в гащите си . ,Хе ,хе !

623

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен А ти помниш ли когато САЩ, анексираха Косово ?

622

Анонимен

преди 4 години

До Гацо Бацо,Отсега е минало ,отсега, или ти искаш за президент Чичо Цецка ? Щ есе хванете пак за палците ,задължително !

621

Анонимен

преди 4 години

Сигурно е бил руски шпионин в САЩ. Помните ли му реакцията когато Русия анексира Крим.

620

Анонимен

преди 4 години

Абе пич какво общо има с това къде е учил, като се облагодетелства от положението си.

619

ББ

преди 4 години

това гроб и на *** не случихте...пет човека с по пет ника...хвърлящи кал която пада по гърбовете на господарите им чуждопоклонници...апартаменти...че от Цецо с цецомобилите има ли някои с повече...комунисти...Президента е учил две години в колеж в САЩ...руска кука и колеж в САЩ?...глупавите американци...забавлявам се просто,толкова сте елементарни и безсилни...краят ви идва...идваме за вас...19 да почетем паметта на Апостола достойни братя Българи...Бог да пази България

618

Анонимен

преди 4 години

Един апартамент не е малко, защото е казано - който те лъже в малкото ще те излъже и в голямото. Затова Нашия Президент не отговаря дал ли е на любовницата си апартамент. Ако беше в частна фирма е без значение, но на държавна е друго.

617

Решетников

преди 4 години

Никога не забравяйте, че Грипен Радев ни беше избран за президент след документирана консултация на К.Нинова с руския ген. Решетников и след неговото одобрение.

616

Нищо ново

преди 4 години

До Анонимен 626: Ако са като Цецо Цветанов и неговата дужинка, един апартамент е нищо за тях.А до Standoff: Ами ако баба ти беше м*жка? Тези лакърдии (Кремъл, Путин), и т.н. троловете не ги пропускат в съчиненията си.

615

Анонимен

преди 4 години

Оставете човечеца,той не е виновен,че толкова може!Сценаристите на избора му не прецениха с какъв умствен багаж разполага кандидата им.Къщата им от карти се срива по всички линии и затова са впрегнати козовете във всички направления.Ген. Решетников,Руския патриарх,Малинов, Цв.Василев,Б.Бенчев,съдия Миталов, Божков са брънки на една паяжина, водеща на Изток.Паяжина,която оплете и отрови живота на половин Европа,и продължава да го прави!

614

Standoff

преди 4 години

Ами ако работата на пРезидентинът е по-дебела?.. Ами ако каката му е на руска кука? Ами ако и той е лапал рубли...кофтииии

613

Анонимен

преди 4 години

Ей това са комунистите, за морал говорят *** падне ли им апартаментче го отнасят като бръмбар сламка.

612

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Генерал бил, льотчик бил... - кажете му само името поп Киро Гундяев и го вижте как заляга под масата...

611

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Радев го удариха по най болното място... - вече не може да говори за морал...

610

Анонимен

преди 4 години

Какви офицери, занимават се с имотни сделки, жилища на българската армия. Взимат евтино но затова пък продават скъпо.

609

Гацо Бацо

преди 4 години

Е какво общо има Борисов с това ,че е говорил с офицер от ВВС,който е бил подслушван ?Какво ощо има Борисов със СРС-та .?Далече е военен от тия въпроси ....Да го обяснява на електората си от пенсии.И ако излъгаха 1 000 000 избиратели ,че е независим на изборите .Втори път номера няма да мине.....

608

Румен Радев

преди 4 години

Долна лъжа е, че поп Киро ми е изтеглил ушите - беше само едното...

607

РАДКО РАДКОВ

преди 4 години

РЕДКО *** ЧОВЕК СИ ИЗБРАХТЕ ЗА пРЕЗИДЕНТ...

606

Анонимен

преди 4 години

Цветанов го махнаха за апартамент, ама Радев апартамента е над ти я неща, той е резидент. Ама разрешение от Москва да си взима каквото си иска.