24

Анонимен

преди 4 години

като минеш през германия и си обясняваш как и защо. Масово в селата , даже плевниците са със слънчеви панели, по този начин през деня ти си на работа и тока, който пройзвеждат панелите се насочва към работните места , а след работния ден , изгасяш офиса и светваш крушката в хола.

23

енергетик

преди 4 години

АЕЦ Козлодуй доставя ток за 4 стотинки.Мариците- за 70 стотинки,почти 20 ПЪТИ ПО-СКЪПОКунева затвори Трети и Четвърти блок на АЕЦ Козлодуй.Токът ще поскъпва,храната-същоЕксперти от 20 държави установиха,че блоковете са сигурни и безопасни.А да видим дали Гешев ще се задейства относно това престъпление на Куневата.Дано има справедливост!

22

expert

преди 4 години

Пълни глупости!... просто пазара ще урегулира цената и дори и да има повишение веднага ще падне все пак падарната цена на тока в ЕС е по -ниска от нашата !!!... ще ни продадат тока си без да чакат!

21

панчо

преди 4 години

как западни държави постигат резултати без употреба на въглища а у нас това не може?

20

хъша

преди 4 години

какво ще излезе че няма алтернатива или управляващите са неспособни да предложат такава за по чиста и ефективна енергия ли?разни муш.муроци всеки ден излизат пред медиите и насаждат страхове за да продължаваме да буксуваме в нереформиране на сектори

19

Анонимен

преди 4 години

До УЧЕНТи нали си учен?Питаме теб. Пбясни ни.

18

Анонимен

преди 4 години

До ГробокопачИ кой ще дойде на негово място?Някой от вашите, който пак ще направи 3000лв/$.Много позитивно, няма що.

17

GT

преди 4 години

Нарастващото чувство за несправедливост у гражданите няма да се промени като обвинят някой дребен приватизатор. Истинската воля за промяна е когато спреш кражбите , които в момента се правят от еврофондове и обществени поръчки.

16

УЧЕН

преди 4 години

БЪДЕЩЕТО НА ВЪГЛИЩНИТЕ ТЕЦ Е ПОСТЕПЕННА ЗАМЯНА С ВЪЗОБНОВЯЕМА И ВЪГЛЕРОДНО НЕУТРАЛНА РОДНА БИОМАСА ОТ ВТОРА И ТРЕТА ГЕНЕРАЦИЯ. НИКОЙ НЕ ГОВОРИ ЗА ТОВА, А ИМА УЧЕНИ. ПИТАЙТЕ ТЯХ, А НЕ ПСЕВДО ЕКСПЕРТИТЕ ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА.

15

Анонимен

преди 4 години

Всички знаем, че има договор и политическа уговорка тока да скочи с 50% в рамките на 5г. В момента това изкуствено не го позволяват и го задържат за да не се надигне народа, но скоро нещата могат да излязат извън контрол и няма да могат да спрат това което са подписали. Така ни заробват тия .... сега и еврото като влезе ... дупе да ви е яко!!!

14

бай ганю

преди 4 години

глупоститва е типичен пример как за пореден път на лесно манипулативни мозъци им се насаждат страхове с лъжиследва да кажат че 1млн души в района ще си изгубят хляба и че няма алтернатива за прехрана и още куп глупости

13

Анонимен

преди 4 години

Марица изток 2 от доста време вече работи на 45%.Сега 2 момента - 719/1600МВт.4 блока не работят.За кво?Кога ще работят? Лятото ли?

12

Гробокопач

преди 4 години

Позитивното от всичко това е, че Бохо Тиквата ще падне завинаги! Без шанс да се върне в политиката. А това, означава, че доста шапшали дет пишат тука, че му носят цветя на гробето;))) а може и паметник д аму построят до тоя на Рейгън;))) за да клечат там на пост в "името на Вожда"

11

Анонимен

преди 4 години

Абе нали има АЕЦ Козлодуй! Тока дето произвежда е предостатъчен да захранва тази мижава държавичка без индустрия и с население колкото средно голям западен град..ама много кражба бе..много!

10

АнонимеН

преди 4 години

НАРОДА ПРЕИЗБРА БОРИСОВ НАПЪЛНО СИ ЗАСЛУЖАВА ВСИЧКИТЕ БЕДИ!

9

Анонимен

преди 4 години

Може ли да се обясни алтернативата? Защото ако трябва да се инвестират милиарди в преустройството на ТЕЦ Марица Изток 2, данъкоплатците пак ще плащат. Просто ще е или от данъците или от заеми за бъдещите поколения вместо да е от сметките за ток. То е много лесно да се говори, ама журналистите да питат за алтернативите, а не просто да записват на диктофона.

8

Анонимен

преди 4 години

и разширете портите на терминал 2 за да не се тъпчат бягащите хора от България .

7

Анонимен

преди 4 години

Какво стана с АЕЦ -Белене. Махнете ги тези мошеници с ветрилки дето уж се въртят , но произвеждат ток само при определена скорост на вятъра, с панелчета дето прекарват тока от мрежата и излиза на изхода на висока цена, ТЕЦ овете , за които се плащат екотакси и ВЕЦовете източили питейните язовири и изместили коритата на реките ( Искър).

6

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Токът скача с 20% и правителството пада с 200км в час !

5

Анонимен

преди 4 години

Абе тоя мошник нещо много загрижен за народа ?А това, че България е Европейска държава с африкански доходи.И при това вече 30 години ...