34

Анонимен

преди 4 години

и откога търсенето на висококвалифициран служител се превърна в расизъм? човек, ако има образование, няма да му се иска разни калинки и малинки, племенички на някого си, да му вземат работата, нали? което всъщност става у нас ежедневно. хората са заявили, че ако имаш добро образование, си добре дошъл - каква точно е драмата? може би на просещите по улицата няма да им хареса, но ме съмнява, че точно те коментират в този форум.

33

Анонимен

преди 4 години

Какво ние? При нас никой не емигрира. Ние трябва да мислим как да се отървем от ***.

32

Анонимен

преди 4 години

ами браво на хората, мислят си за държавата. а ние?

31

До28

преди 4 години

А колко високо квалифицирани Българи говорят немски според теб?? Освен завършилите Немска Гимназия ...Никой.В Германия със сигурност няма да отидат висококвалифицирани.

30

Анонимен

преди 4 години

Тука само глупости чета!То и ЕС ткрябва да въведе такива критерии и зелени карти с ограничено във времето пребиваване в ЕС. Достатъчно са ни нискоквалифицираните родни(ромски) кадри, не ни трябва от мюсюбланските страни.Вчера гледах за едни настъпления по Босненско - Хърватската граница. Питам, като са такива нещастни бежанци, къде са жените и децата им? Като са толкова благородни, защо са изоставили семействата си в лошата "Сирия"(разбирайте Афганистан, Пакистан,Банглажеж, Египет и т.н.)?

29

Въпросчо

преди 4 години

Извинете, кой беше кмета на Лондон ? Питам ,защото май е някакъв пакистанец. Не е мигрант според британците. Като гледаме мачове по футбол , на терена черните "британци" са повече от белите британци. А и белите британци са по-малко от цветните британци. За какви имигранти бръщолеви тая Петел ? Както Франция вече не е на белите , а на черните.

28

Сп???нс

преди 4 години

В един виц се разказваше как едно семейство бягало от южните щати и трябвало да пресекат една река и който успявал , излизал на другия бряг вече бял арийец и знаем какво казал бащата на сина си , който го помолил да му подаде ръка за да излезе на брега....Същото е и с GB като се напълниха с чужденци по високите постове и решиха че са против емигрантите.

27

Професор Тюхчеф

преди 4 години

Да продължават да търсят , малкото квалифицирани, които се чудят какво да правят ще отидат в Германия, по близко, по добро заплащане и по-малко спънки.

26

28821

преди 4 години

Е, разбира се, за предпочитане са роби с висока квалификация, ама свършиха - който взел-взел, който се е назландисвал досега, да се оправя с био масата такава, каквато е

25

шлоп

преди 4 години

Великобритания е расистка и ксенофобска държава. Ако си квалифициран, нямаш работа там. Така или иначе никога няма да си нещо повече от канален плъх в очите на британците, независимо от образованието, квалификацията и работата.

24

МУхаха

преди 4 години

То пък като са се засилили едни имигранти да ходят към тази "утопия"- Великобритания... Мани, мани, стой та гледай.

23

хххйй

преди 4 години

Те защото високо квалифицираните кадри точно в *** остров ще отидат. Ако някой е наистина квалифициран и можеш, много пъти пъти повече би предпочел някоя от развитите държави в континентална Европа, САЩ, Канада или Австралия.

22

Дръндер

преди 4 години

"Лондон ще пусне бариерата пред нискоквалифицираните имигранти, заяви британската вътрешна министърка Прити Пател." Не, че нещо ама Прити Пател? И тая ще ми говори против емигрантите? След като произлиза от емигрантски род!

21

Анонимен

преди 4 години

Когато Господ иска да унищожи някой му взима ума!

20

Анонимен

преди 4 години

Както се казва по нашенски - след дъжд, качулка!Лондон а и не само е задръстен от всякаква ***, дръпнати, пакистанци и брадати ... британец тук там и даже рядко. Сега е вече късно да затягат каквото и да било, ще си остане кочинка.

19

Лоша новина

преди 4 години

Значи чистачите на нужници,миячите на чинии и т.н ще трябва да се връщат в Бг.

18

Анонимен

преди 4 години

до РокиТе българите са си чупили краката за Юсей, където се намира чак до на баба му хвърчилото. Ей къде ми е Швейцария ;)

17

Анонимен

преди 4 години

Правилно, абсолютно правилно решение.

16

Смеееех

преди 4 години

До РокиИскаш да кажеш че като паднат визите за САЩ българските берачи на ягоди и други подобни ще се преместят да берат ягоди там. Е ако могат да съберат пари за билет до щатите разбира се.

15

Анонимен

преди 4 години

Ами писнало им е на хората разни ш у шл яци от къде ли не да се мъкнат в родината им и да подбиват цените.