43

Това момченце,

преди 4 години

от бандата на другарката Кунева, се е умопомрачило, затова така разсъждава. Според него, автономна портативна машина може да се манипулира, а машина(компютър) включена в интернет е по сигурна и затова българите в чужбина трябвало така да гласуват.Та има ли по лесно нещо от това да се хакне компютър!? Компютрите на Пентагона хакнаха, та нашите ли няма да хакнат. Затова само с автономни машини и без гласувания извън България! Който милее за България идва и гласува тук.

42

бан

преди 4 години

Абе да се купат па дали ше се използват или дали са надеждни не е важно парите требе да се въртат

41

F5

преди 4 години

ПРОВЕРЕТЕ ДАЛИ СТОЯНКА МУТАФОВА И ДАНАИЛОВ НЕ СА РЕГИСТРИРАНИ КАТО ПСИХИЧНО БОЛНИ, ДЕЙВИД ДУХОВНИ Е ВОДАЧЪТ НА КАСАПСКИЯ ХОЛИВУД, А ПСИХИЧНО БОЛНИ НЕПРЕКЪСНАТО ГИ ПИШАТ ЗА САМОУБИЛИ СЕ, ТОЯ *** СИЛИСТРЕНСКИЯТ ПРОКУРОР КОЙТО Е И НАЦИОНАЛЕН ТАКЪВ РАБОТИ ЗА НЕЛЕГАЛНИЯ ХОЛИВУД!

40

ПЕРНИК

преди 4 години

С машини , без машини - Станката от Перник трябва да е следващия Премиер .

39

иван от бан

преди 4 години

Програмист съм и съм направил машина та дрънка и няма да е много милиони данакоплатеца бълха ще го е охапала

38

МНЕНИЕ

преди 4 години

Президента Радев даде Срок за закупуване на Машини .Ако ГЕРБ закупят Фалшиви Машини , ще има Разправия .

37

Анонимен

преди 4 години

До Един от СеверозападаКАК машинното гласуване елиминира шашмите?

36

Ф.С.В.

преди 4 години

Лукавите мислят -как пак да излъжат народа -за да са ВЕЧНО НА ВЛАСТ! НЯМА ТАКАВА ПРОПАДНАЛА ДЪРЖАВА В ЕВРОПА !! НИКАКВА ДЕМОКРАЦИЯ НЕ Е ТОВА -НИКАКВИ РЕФЕРЕНДУМИ НИКАКВА СВОБОДА НА СЛОВОТО -НИКАКВИ ЖУРНАЛИСТИ! СЕВЕРНА КОРЕЯ "ПАСТИ ДА ЯДЕ" в сравнение с България-Вчера гледам Валерката Симеонов бута количката със майка си- само че така я бута че препуска в галоп из Морската Градина в Бургас- вярввайки че няма да бъде разпознат като минава на "скорост" -горката баба -вие и се свят от РАЛИТО!

35

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

с машиното гласуване как ще гласуват етносакебапче бира не са бюлетина

34

Пич

преди 4 години

Аха, значи машините са проблем, ама корумпираните застъпници и цялата агитка, която подменя протоколи и бюлетини е ОК? Големи сте! То може и метеорит да падне и да изгори бюлетините, вероятности много.

33

Анонимен

преди 4 години

Имат един габровец,голем философ,Дончев и той бълва змии, щом се стигнедо машини.Вече трета година обещания дават,машини - не.Търсят начин да тупат топката.То и доганов им се цупи.Абе вие ги купете,па после докладвайте.То Картофка я избрахте без пороци.

32

До 33

преди 4 години

Напиши в "Youtube", "machine voting in us". Още през 60те е имало гласуване с машини.

31

Един от Северозапада

преди 4 години

До Сократис. Прав си, колега по форум, 110%! Но има и друга цел-да има време да се подготви и за манипулация софтуера на високо ниво. До сега, шашми по ниските места не могат дпочти да стават, купения вот си е купен, но в секционните комисии всичко е явно , бюлетините се броят пред всички. Шашмите стават по трасето от секционните кочмисии до ЦИК, докато върви информацията, или в самата ЦИК. Машинното гласуване елиминира тия шашми, но зависи и от това, кой е писал софтуера.....

30

Анонимен

преди 4 години

В САЩ гласуват по интернет, по пощата, на ръка, но не и с машини.

29

ще

преди 4 години

Ако човек може да чете, няма как да не се справи с машината.

28

До 24

преди 4 години

В САЩ гласуват с машини.

27

Мдам...

преди 4 години

У нас, каквото и решение да се вземе за изборите, ще има вопли и писъци до небесата и от лвво, и от дясно. Угодия няма. Всички лузъри ще твърдят че са били измамени и няма да искат да приемат истината, че са обикновени загубеняци.

26

Анонимен

преди 4 години

ГРОБ е ОПГ!Измами ще има при всички случаи, иначе отиват в затвора!

25

Анонимен

преди 4 години

До баба Мара 6Бабче, квото кажи партийниьо, тва шъ праиш - рекоха ти "Радив", ми за "Радив" шъ гласуваш; ако го нема в копчитата, Мойчето Костинбродска шъ го приброи и пак ше си на далавера. Споко, бабче - ти натискай за Радив!

24

Анонимен

преди 4 години

Айдееее почнаха да ни подготвят за запазване на старото масово фалшифицирано гласуване !