6

Анонимен

преди 4 години

Този е по-нагъл и алчен от Митьо Пищова.Иска да си плащаме твърдо на богатите аптекари, независимо дали са ни измамили с лекарствата или не са.Не стига че нашите аптекари ни свалят по няколко кожи и ни пробутват всякакви бо.клу.ци , ами сега искат и твърд данък "измама".60% от рекламите по ТВ са на някакви напълно ненужни илачи ,но за сметка на това са на безбожни цени.Евтините лекарства като Аналгин-хинин просто изчезнаха.

5

Анонимен

преди 4 години

Такса рецепта? Е такива глупости не бях чувал. В моя ресторант обмисляме такса меню и разбира се такса измиване на чинии.Българистанс никога няма да се оправи.

4

Няма такава държава

преди 4 години

Този Димитър Маринов да не брат на Пищова?Егати измамника.Значи като платим такса "Рецепта" аптекарят вече няма да ни *** като се опитва да ни пробутва все повече и по-скъпи лекарства?ГоУем мушморок е този Митко ,гоУем!Да си плащаме за да не ни лъжат.Гледай ти.И колко такива такси трябва да плащаме в магазините,бензиностанциите ,банките ,моловете и ресторантите?

3

Анонимен

преди 4 години

Да разбирам, че вместо отрезвителното ми заявление към аптекаря "Не, не ми пробутвай още бойклуци", ще има "такса рецепта". Няма нужда! Ибаняци!

2

Офф ,да се омитат

преди 4 години

Не стига че ни продават най-скъпите ментета в Европа , ами и такса искали наглите аптекари.Едни и същи лекарства у нас се продават на двойни цени ,според алчността на съответния аптекар-гешефтар.Аптеките станаха повече от сладкарниците и всички грабят ли грабят.Всички се надпреварват да ни пробутват все по-скъпи ментета/оказва се че 70% от лекарствата у нас са фалшиви/.От 20 години фармацефтичната мафия печели пет пъти повече отколкото печелят наркокартелите!Ужась.

1

Анонимен

преди 4 години

Неприятно е човек да вземе да чете бълнуванията на някой ***, но още по-неприятно е като разбере, че същия не използва собственото си име, а се крие зад ситна снимка и до нея надпис *** (например). Къде е този Красимир? Един Карбовски съществува и всеки го е виждал. Добре е да се сезират някои органи за тези измами. Пишеш статия. Не драскаш коментар във форум. Не, че те не си драскат и кометари, де...