52

ГОГО

преди 4 години

Какво ви притеснява ,бе драги?Това,че една хубава жена е пилот на самолет!?А вие мачовците бачкате по строежите.Това ли би притеснява?Или ви създава комплекси за малоценност!Трябва да го преглътнете!

51

Анонимен

преди 4 години

А па мъжкарите оти толкова се комплексирате от гейове и лесбийки. Много слабички сте били "мъжкарите", някой си изрази мнението и веднага се скрихте по дупките и започнахте да се оплаквате със световна конспирация срещу "мъжкарите". Мене ми не пречат, а комшийката с тънки крачета много ми харесва...

50

Анонимен

преди 4 години

Интересно като си отидем мъжкарите от тоя свят, какъв ли ще изглежда света. Има геноцид над нас - всички лeзбийки, гeйoве, странници и ненормалници са се съюзили срещу нас.

49

Батко

преди 4 години

Както казва баща ми, жените не стават за пилоти и съм напълно съгласен с него.

48

Анонимен

преди 4 години

бездарния връзкар бай *** просто няма с какво да се похвали освен с обикновени неща като диваци невидели, ако има опастност за пътниците никой няма да разреши кацане затова са си кацали самолетите но статията е така направена че бай *** да си мисли че е най- великия и само той може хахахаха

47

Анонимен

преди 4 години

Прав си, украинките са сред най-красивите жени в света. Много са красиви и нежни, не са селянки като рускините или повечето българки.

46

Анонимен

преди 4 години

Аз веднъж съм бил с украинка и имаше най-тясното котенце в което съм влизал. Едвам влезнах и приключих за 3 минути, просто колкото и да съм издръжлив търкането и кефа беше огромен.

45

Сократис

преди 4 години

И все-пак на какво се дължи това по детски наивно учудване, че един пилот е приземил самолет.Ако беше стюардесата или случаен пасажер от пътническия салон, бих го приел за НОВИНА, но за пилотът на когото това му е задължението, новината звучи нелепо.Това, че пилотът е жена, с нищо не променя казаното.Относно отказалия двигател-също, нищо извънредно и героично.Смешни сте бе драги, смешни сте когато напудряте банални ситуации и се надявате да трогнете със смехотворен героизъм.Обидно е и за пилота!

44

Истина

преди 4 години

Кийра ,се казва урагана бе *** журналусти

43

Мъж

преди 4 години

Изпитвам огромно съжалние към тукшаните онлайн мачовци и мъжкари. А майките ви какви са бе тикве.ници не.кадърни. Никъде не съм казал че жената е повече от мъжа.

42

Анонимен

преди 4 години

Появиха се и украинофили или кобилкинафили. Това досега не го бях виждал, респект за многообразието, респект за демокрацията. Браво и на командир Косева, свеж, позитивен и нормален човек и професионалист.

41

Анонимен

преди 4 години

Женете се за украинки, е това са истински жени. Няма го феминосткото в тях, много женствени и чувствени жени са, да не говорим че в ceкca нямат равни, който е бил с украинка знае за какво говоря! Мен лично феминистките ме отвращават, българките и без тва за нищо не стават - или ще са кариеристки и ще родят само веднъж (ако въобще) като станат на 40, или ще се дpycaт с нapкoтици и ще си заминат на 30-35 дори без да са раждали, егоистки и мъжемразки. Да живеят украинките!

40

Анонимен

преди 4 години

Русия отдавна изтече в канала. Загубиха Студената война още в началото на 80-те, когато Китай се отвори за САЩ. В момента Русия е копптор пълен с алкохолици и ***. Отделно в Русия са 3 от най-големите джамии в света.

39

Анонимен

преди 4 години

И България е загубена. Само Русия остана! Естествено че е по-яко да си мъж отколкото жена, мъж да говори че половете са равни, това се разбира от жените че те са повече от мъжете, тука само жендъри пишат!

38

Анонимен

преди 4 години

Балъци, въпреки че в самолетите има много повече електроника, прибори и прочее самолетите са създадени да се управляват по-лесно от автомобилите. Освен това всеки пилот е безкрайно по-подготвен от който и да е шофьор на пътя. Пилот на по чашка ще го потвърди, кацането и излитането обикновено са чисто елементарни задачи независимо от условията. Затова летенето е най-безопасния транспорт в света.

37

Анонимен

преди 4 години

Обичам Райна като мед!

36

Анонимен

преди 4 години

Хайде стига. Тя е извършила това, което се очаква от нея, но само по себе си е подвиг. С отказал двигател, в условията на буря! Аз, като мъж, честно заявявам, че не бих могъл да го направя. Затова тя заслужава само адмирации , така че си спестете злобарските коментари. Ако въобще имате толкоз умствен капацитет, ще спрете да плюете и тролите.

35

Мъж

преди 4 години

До 31. Ти не си мъж. Мъжа е човек, а ти не се квалифицираш. Ти си първосигнално и пренебрежително животно с доста примитивни разбирания за живота. Живеем в 21 век. А ти отивай в джунглата. И да не забравиш да се потупаш в гърдите като истинска горила

34

Алфа мъжкар

преди 4 години

И българгаските мъже се иэпеерастиха, каъо гледам тука какви клоуни пишат положението е трагично, аэ не обичам жена ми да ме праска със *** !

33

Анонимен

преди 4 години

До до Мъжизкъртваш фъстъчето от полиране, комедиант :D