19

Анонимен

преди 4 години

От коя година Каскета е в системата първо, като полицай, после Прокурор.Какво е правил до сега, само заплата ли е получавал, че чак сега тръгна да бори престъпността?

18

емигрант

преди 4 години

браво, само така Гешев! тия дето много лаят, защитават престъпниците!

17

Анонимен

преди 4 години

На Гешев определено му е трудно да излезе от амплоато на полицай. Не го мъчете повече този човек. Пратете го някъде на ченгеджийска служба, да му е сладък животът. В дебрите на правото изглежда като оня виц за ръсенето на пясък против крокодили.

16

Няма угода

преди 4 години

Абе ПЕС.ОВЕ на вас не може да се угоди, сега когато се прави нещо питате защо се прави, а когато нищо не се случваше с олигарсите и битовите престъпници казвахте , че България е бандиска държава. Заслужава те си мизерията и оскотелия ви животец

15

Браво

преди 4 години

Разкрили са убийство на 2 кучета и 1 кражба. Хаха. Скъсали са се от разкрития.

14

Анонимен

преди 4 години

Битова престъпност с пиар акции не се бори. Питай бай Тошо как се бореше с престъпноста. По негово време престъпност нямаше, не си заключвахме вратите на прозорците не слагахме решетки, а тези които си заключваха вратите ключа го оставяха под чержето или под саксията. Я попитай колко не си заключват вратите и колко си оставят ключа под чержето и под саксията в последните 30 години. За да пребориш престъпноста се иска. Хората да имат работа и високи заплати. Гладен човек не го е страх от нищо.

13

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 4 години

"..само загряваме..."ВИДЕХТЕ ЛИ "ДАНЧО КАТАДЖИЯТА"???!!!ТОВА ВИ ЧАКА , ДРУГАРЕЕЕЕЕ......ХА,ХА,ХА,ХА,ХААААА...НЕМА ЛАБАВО!!!

12

Куха лейка

преди 4 години

Дайте му малко време,за да разберем за какво се бори.... Всичко ще лъсне до месеци....

11

1

преди 4 години

Дали ще бъдеш гл.покурор,до края на годината,другарю с каскета.

10

Велика

преди 4 години

Много късно е всичко това, много късно. В села има опоскани къщи, останали не само без покъщнината вътре, но и без вратите и прозорците. къде бяха през всичките тези години да видят това и да предотвратят съсипването. Квартални ли, къде са тези квартални полицаи?

9

Анонимен

преди 4 години

Защо до като беше заместник не бореше престъпността?

8

Анонимен

преди 4 години

Не че нещо, но не трябва ли МВР-то да провежда акциите а прокоратурата да внася обвинителен акт за престъпление в съда?

7

анализатор

преди 4 години

Добре де!Арести на матовите-добре.Но кога ще арестуваш пловдивски прокурори,особено един от тях,дето се изживява на оперативен работник от МВР?Той е най-тежкия корумпяга.С него и още няколко-прокурори,съдии,адвокати и полицаи.

6

некой

преди 4 години

Битоват престъпност е работа на кварталните милиционери!На техните началници обаче работа е Корупцията! И Каскета ако не е проста калинка (както изглежда) вместо да маха *** и каскет по села и паланки - да се позарови в Министерския съвет - наблизо му е (както каза и Президента)Ина че - си оста ва проста калинка и маша на ББ за 'мокри поръчки'

5

бай ганю

преди 4 години

кой ти е давал цяла година?май ти самза справяне с битовата престъпност трябва да вкараш 90% от едно малцинство в затворите а това няма как да станезащо паралелно с битовата не опаткаш и корумпираната престъпност?аааа там е по сложно нали не е лъжица за твоята устаефекта е в осъдителните присъди не е само да ги прибираш а утре те да си излизат

4

питам

преди 4 години

А на цацата няма ли да му сложиш белезници , че 6 год. нищо не е направил !

3

Анонимен

преди 4 години

заврения зет кога ще го пребориш?

2

..

преди 4 години

С какво ще я "бориш" само да запитам.... Ще усвояваш едни пари ли?

1

Анонимен

преди 4 години

И в Добрич от няколко години въведоха правила за обществения ред-там забраниха да се пие бира в парка ,да се спи по пейките,да се тупат покривки от терасите също вече е забранено в Добрич.Лошо няма,трябва да има ред !