20

Анонимен

преди 4 години

Всички цитирани тецове са на Ковачки !!!Защо този престъпник не е в затвора ???ЗАЩО административна прокуратура ще го разследва??Акт ли ще му пишат???ОТГОВОРА:Плаща си на Доган. Не може да го пипнете.

19

Анонимен

преди 4 години

Интересно , прокуратурата не повдига въпроса , посочените ТЕ-цове как са формирали цените - горили бо..к..лук , а плащаме , според КЕВР , много скъпа газ , едвам сварват да я доставят заради световните конфликти , ,няма ли да има проверка не само какво са горили , ами и как са образували цените , ако има неправилни хватки ,ще се връщат ли пари на гражданите изобщо има ли пилот в самолета или сме кой как може да се спасява

18

Да

преди 4 години

Снощи се скарах с жената, дано прокуратурата не разбере, че веднага ще прати ДАНС у нас.

17

пияница мистик

преди 4 години

В ТЕЦ *** не се гори. За това трябва инсинератор. На него точно това му е предназначението - горене на отпадъци. Интересно ми е защо за толкова време не направихме ни един в България. Всъщност Боко не започна ли да строи един такъв до гара Яна?...Преди има-няма 15 години?

16

Анонимен

преди 4 години

До Бурма в главаАми вчера се разбра, че Ковачки е само консултант. Той няма нищо общо с тези предприятия. Само дето по време на интервюто изпускаше информация, дето и за консултант е много. А човек остава с впечатление, че говори за собствени предприятия.

15

ами

преди 4 години

Сещате ли се как Цацовата прокуратура в началото на мандата си "подхвана" "лощите" властимащи- цв.цв. и сие и си остана само с "пдхванатото". Та някой вярва ли, че сега ще бъде различно?

14

Бурма в глава

преди 4 години

Смятай тоя Ковачки как е изпипал схемата щом всичко е законно и не се притеснява. Явно някой в парламента е приемал лобистки закони

13

Анонимен

преди 4 години

Не е редно да се горят отпадъци в ТЕЦ-ове, намиращи се посред големите градове или наблизо. Пък това да приемаме в БГ чужди *** за унищожаване е направо безумие. Ако беше безопасно западняците щяха сами да си ги оправят, а не да ги разцъкват по разни бананови републики.

12

Анонимен

преди 4 години

Работил съм в ТЕЦ, имам специалност топлоенергетика и мога да кажа, че в нашите тецове не може да се горят отпадъци. Котлите са конструирани и настроени да работят с определен вид гориво, притежаващо съответната калоричност. Настройката се прави трудно и веднъж направена не се пипа. Освен това не съществуват филтри, които да очистват газовете от изгорелите отпадъци. За изгарянето са нужни заводи, каквито ние нямаме. Според мен отпадъците тук просто ги складират. Превърнаха страната ни в депо.

11

Анонимен

преди 4 години

До Янко от ЯбълковоНе разбиран накъде биеш. Нали не искаш да кажеш, че щом нашите родни отпадъци са вредни, то спокойно можем да събираме отпадъците от целия свят?

10

АНТИ

преди 4 години

Доживяхме светлото капиталистическо бъдеще !И хора бягащи от война, не искат в България.

9

таксиметаржия

преди 4 години

Цялата страна е зарината с б0клук! Реки, ТЕЦ-ове, ромските махали... Спрете вноса на *** със закон, нашите роми генерират предостатъчно!

8

Анонимен

преди 4 години

До FreemanПрокуратурата не може да възлага задачи на ДАНС или на друга институция от изп.власт. Това става чрез съгласуване с премиера. Главпрокурорът е малко недоучил Право. Простено му е - в Полицейската школа Симеоново така се учи - все пак за полицаи завършват, не за прокурори и съдии.

7

Василев

преди 4 години

На Доган централата гори ли отпадъци???Сега пак ще барне лесни кинти от ЕС за да спре да съществува във връзка със зеления пакт, ще я използва на макс 10 години и накрая честито, подарък стотици милони!!!Животът е жесток селяни прости!!!Агент Манди Шийлдс!ЦРУ!!!

6

ПРОСВЕТЕН

преди 4 години

Какво означава този "термин" "прокуратура" в България?Някои може ли да ми разясни,защото чувам за него,а не виждам ефект от неговата дейност!!!!!

5

жсдфдсф

преди 4 години

Да чакаме и Ковачки ли да замине СПЕШНО за ОАЕ?

4

Freeman

преди 4 години

Как така прокуратурата възлага на министри или на ДАНС ве? Разделение на властите, а-у? Съвсем през просото я подкарахте!

3

Янко от Ябълково

преди 4 години

Населението се пали по темата заради чуждестранните отпадъци, наивно смятайки, че родните български са по-ароматни и полезни. Това си е бизнес, нуждаещ се от правила, ако не е вредно, докарайте *** и от Танганайка...

2

Тя

преди 4 години

прокуратурата от доста време насам все нещо подхваща, ама накрая в затвора влизат тия, дето са откраднали няколко буркана.

1

До 1

преди 4 години

Ааа то и аз на мудератаора искам