87

уеб гласуване

преди 4 години

Машинноо излиза 2-3 по-скъпо от хартийното и не е икономически оправдано още повече че броят на населението и на избирателите намалява. Излиза само излишен лукс. Най-евтино ще е уеб гласуването,но тогава депутатите стават излишни и едва ли ще го вкарат.

86

6

преди 4 години

Ако обаче не включва и електронно пак ще е фалшифицирано чрез хакери !

85

мишо бирочето

преди 4 години

ты де ко ши си играете да разметате чували с билетини а? друго си е да ги нацъкаш резултатите директно от умния теуефон а? макар че като знаем каква беше сигурността в данъчното и всякакви там регистри току виж путин се логнал и отишъл коня у ряката. говори се за едни пари за един тръбопроовод дето треа се връщат а са купени едни вили в швейцария, едни хотели в барцилона, па ливанските банки нещо го закъсаха, па шейховете се правят че не знайт че си депозирал в абу даби. ко праим *** банкянска. краде краде а сега ти го нацепиха отзадзи. иде и твоя ред на дръвника.

84

Хър мър

преди 4 години

Киро го е казал,лежиш си ,гласуваш си от дома,а цялата сигурност се пази от Блокчейн системата

83

Анонимен

преди 4 години

Нека да се помни от всички,че БСП, Нинова и Манолова стоят зад гласуването с машини. Ако има недоволни всички възражения към тези 2 патици,и ятото им гъски наречено соц партия.

82

не трябва

преди 4 години

Всичката Мара втасала, само машини не е купила. Напразно ще се дадат едни пари. Ама нали Кауня ги иска? Ако не ги купят голямо пънене ще бъде. Българският народ не може в голямата си степен да се справи с машините. Отново ще си гласуват с хартиени бюлетити. Двойна работа.

81

сс

преди 4 години

настройли са му машините от сащ и са му казал пускай ги вече демократичното гласуване идва, квото ида натиснеш все отива глас за ГЕРП.... че така де...сега ще им е по лсено даже да манипулират, нетрябват човали с фалшиви билютини и да коригират и манипулират протоколите...

80

Бунгар

преди 4 години

Бай Ганйо пак най умния...Единственото нещо което трябва да се промени,това е ГЛАСУВАНЕТО ДА Е В РАБОТЕН ДЕН,през седмицата.Хем по висока активност,хем народа доволен. С тези машини ще станем за смях пред света..нищо друго.Ще лъсне какви неграмотници сме..Ще падне смях...Важното е БСП и Президента Радев да са доволни и след това да имат тема да плюят по Правителството.Нека поемат вината при провала...това е справедливо,а така също и Мая Манолова за глупавите идеи/закон/

79

Драган

преди 4 години

...След като се спазари как да нагласи разултата...

78

Анонимен

преди 4 години

Аз ще гласувам на кафе машината у дома !

77

Анонимен

преди 4 години

Щом ще има машинно гласуване значи - 1. ГЕРБ не искат повече да управляват и оставят на следващите твърде лошо наследство с много и големи подводни камъни.

76

Олд Шетърхенд

преди 4 години

До МММТо пък сега една демокрация, да ти падне шапката.

75

МММ

преди 4 години

Всички изпускат, че управляващите ще поръчват софтуера за машините, и като им заложат в програмата скрити проценти бонус, ще си управляват до смъртта си.Не случайно точно сега се съгласяват, след като са проучили всичките възможности. С нашето машинно гласуване ще закрием демокрацията в БГ.

74

Анонимен

преди 4 години

сега едни пари ще отидат при едни хора

73

Анонимен

преди 4 години

Тиквата е пътник

72

123

преди 4 години

Машина най-лесно се лъже.

71

Илиев

преди 4 години

Минаваме към машинно гласуване.Борисов освобождава държавният преброител на бюлетините след избори "проф".Константинов",правителството пада от власт. Гл. прокурор подпуква днешните обитатели на "Дондуков"-1,тогава нещата едно по едно,ще си дойдат на мястото.Бай Ставри чака едрите риби да влязат в кауша.Дано да не чака много дълго.

70

ПроСоТо

преди 4 години

кога е "подкрепил" машинното гласуване?..-Сабайле?..Е,почакайте до довечера!..Все пак това е "Тиквата"..

69

Эврапэйскый Союз

преди 4 години

вашите машини броят нашият вот ;)

68

Ари Голдберг

преди 4 години

нашите машини броят гласовете както им кажеш, машината - ултимативният р0б!