70

Софиянец

преди 4 години

Аха, гледам другарите не вярват на СРС-та и викат с пълно гърло, че били незаконни. Тия същите дето подскачаха от щастия когато Флашка Патрашкова всяка седмица вадеше СРС срещу Борисов :) Голямо реване падна ..

69

До 70

преди 4 години

Той и олицетворява единството но само между нормалните хора . Ти не си от тях. Никога не мога да бъда единен с сороскигендар

68

Пич

преди 4 години

То аз не знам кой точно чака да чуе тази далавера от СРС-та?! Само като в видиш Деси с какво се занимава в последните две години, с парцалките от скъпите бутици, с наглото поведение в колата на НСО, с парвенюшките и коментари във ФБ, и то ти става ясно за какво става въпрос. Провинциална работа с дъх на чесън. Разбира се, че фаттмака е използвам положението си, за да я назначи на топла, държавна работа, разбира се, че са използвали евтини апартаменти и т.н. За какво са ви СРС-та?!

67

Анонимен

преди 4 години

Аз питам, някой който е разбрал мотивите за снямане на доверието към правителството от страна на президента, моля да ги каже!?

66

Анонимен

преди 4 години

Тия СРС истински ли са или са или са правени от специалист по поръчка ?

65

Анонимен

преди 4 години

Хайде стига с мераците на Гешев! Кацнал бръмбар на трънка и започнал да дрънка!

64

Анонимен

преди 4 години

Официално командира на ВВС два пъти е отказвал да предостави документи и това ако не е престъпление какво е?

63

Анонимен

преди 4 години

Би трябвало да се прекратят правомощията на "Зеленият пъпеш" за изказването му, че "България си продава суверинтета си". По този начин той всява смут и разделение в нацията, а член 92. ал.1 казва:"Президентът е държавен глава. Той олицетворява ЕДИНСТВОТО на нацията и представлява РепубликаБългария в международните отношения.". Той многократно е нарушавал конституцията.За това импийчмънт!

62

българин

преди 4 години

Амиии.след като тия " записи" Са изтекли в публичното пространство.Не би трябвало да имат някаква стойност вече! То не че е казал кой знае какво президента на " записите" Но все пак! Абе малко кокошкарска работа ми се вижда.Балон голям!-:)

61

Анонимен

преди 4 години

Алеко, Алеко акъла ти е далеко.То цяла Германия ги оплю

60

Байфидан

преди 4 години

Записите ще доведат до решетки за протежето на Решетников.

59

Анонимен

преди 4 години

до Калеко АлекоАве тъпан тя организираната престъпност е при управляващите, всичко е под протекцията на мафията ГЕРБ. Като се почне от дрогата, кражбите на коли, проституцията вече и хазарта източването на еврофондове, всичко това го контролира ГЕРБ. Това е ясно вече и на малките деца.

58

Трол верен на ГЕРБ

преди 4 години

Гепаджиите са в задънена улица.Изнесените СРС-та в публичното пространство би трябвало да са незаконни, все пак това е президента и не е трябвало да го подслушват.Опитаха се, не успяха, това е, няма драма.Също искам да отбележа, че от тези незаконни СРС-та, не разбрах какво е сгафил президента, но разбирам че на гепаджиите много им пречи.....

57

Факт

преди 4 години

Усукванията на този или онзи пишман-магистрат -социалист не са меродавни днес !!! Иска се ясно,без тълкувания определение кой за какво е отговорен в държавата и как носи отговорност !!! Това е закон , а не упражненията в словоблудство на разни пишман юристчета с дипломи на партийни секретари от соца !!! Стига с този имунитет!!! Всеки да си плаща за некадърността и наглостта да заема неоправдано висок държавен пост !!!

56

Анонимен

преди 4 години

Я, бъдещи крадци не защитавам. Дано и затворници

55

анонимен

преди 4 години

не знам защо пишещите тук толкова вярват на срсто

54

До Калифорния

преди 4 години

Има ли органи в ЕС,нали сме негов член,да разследват недосегаемия самовлюбен до безумие. премиер.защото в БГ отдавна тази институция е само виртуална.

53

БСП са гад.ини

преди 4 години

До ПросТоТо. Ама така мисли един червен *** като теб. Щото аз за години връщане назад се сещам, когато БСП е била на власт.

52

анонимен

преди 4 години

Престанете да пишете по тази тема, съвсем ще оплетете конците а може и очевидец да искарате по телевизиите.Толкова сте смешни

51

Анонимен

преди 4 години

Абе айде уволнявайте, да хванете някой от улицата, ще е по Къдърен