17

До 17

преди 4 години

Значи викаш, нашите пилоти нямат нужда от самолети? Браво, нека да получават заплати, ама да не летят. Демек да не бачкат.

16

Такт!

преди 4 години

До Факт!Да са не сопне,че с тия баджаци как се търтузи от самолета...мани,мани

15

некой

преди 4 години

А не е ли апокалипсис? МАлко Факти:- най висока смъртност- най бедната страна в Европа а и зад много страни от Африка!- най ниски заплати и пенсии- най богати политици- на второ(!) място в НАТО по военни расходи!- платихме в брой 2 милиарда долара за самолети които не ни трябат и ще бъдат произведени 'някой ден'- платихме (с кредит) 32 милиона за ремонт на язовир който няма вода- в услуга на 'господарите' спряхме всички стратегичеки проекти- внасяме *** да горим дори от Африка!Още?

14

Факт!

преди 4 години

Всичко алкашин до дуара.Няма да усетите как бате Бойко ще ви го натътpyзи.

13

До 10

преди 4 години

Само Русия е президентска република, ама тя иска да е вече парламентарна. Като нашата. Ние трябва да станем поне, парламентарна монархия. Люксембург, Великобритания, Испания, Швеция, Норвегия, Дания, Нидерландия, Белгия. Те са монархии. По-добре цар, отколкото президент.

12

Анонимен

преди 4 години

ха ха ха Пръжляка изяде дебелия

11

Альо Ваньо кофчего

преди 4 години

за прокурора нито дума не се източи от тая едра и преедра неизпражена Пръжка,нищо за Цвю, нищо за Сеца от Плевел , собственичката на натурален акт за дупка(?)както и за БожковВасилев-нищо.Къде се попиля оноа - взимаме от богатите и даваме на бедните, което на практика означава че ще взимаме от бедните за да дадем на богатите.и още повече.защо не каже нещо как здрав и прав човек, влезнат в ДАНС си излязъл в кофчег.по този начин се заформила трилогията на ГЕРБ:Альо Ваньо кофчего излезна

10

До Шкембето

преди 4 години

"Думите на Радев звучат апокалиптично" ! За кого ? Облагодетелстватесе без да спирате.... Направихте народът луд и беден..... Не останаха хора в БГ...

9

Исти

преди 4 години

Светът няма да свърши с Путин или Радев, така че спокойно

8

Ех надеждиии

преди 4 години

Президентска република,120 депутати на минимална заплата,драстични чистки в МВР ,прокуратура,съд,държавна администрация и при.партиини хранилки,нов Народен съд,това ще е началото на една по хубава за живеене България.

7

Sichtpunkt

преди 4 години

Е как няма да е апокалиптично, след като радеФ е оръженосеца на четвъртия коник - ***.

6

Анонимен

преди 4 години

С вашето мафиотско и продажно управление докарахте България до апокалипсис.Тук се чувствате добре само вие,некадърници ,мутренското ви обкръжение,а народа бедства,но вас това не ви интересува.Важни са властта и кражбите.

5

Анонимен

преди 4 години

Finansovi zloupotrebi, spekuli, maroderstva, terorizam na bg generali i drug vid armeiski artisti kam bg narod suveren s pero li da gi galim ve shkembe soldat? Zasto ne davate finansov otchet za 30 godini kakvi bg voenni kapitali i zulumi izbombiha bg generali i kolko oste miliardi levove tochat ligi da izbombiat na bg narod suveren prez idnite 30 godini? Tova koi turski ili elinski sultan vi e napravil?! Koi turski ili elinski sultan vi e razselval tolko efektivno po sveta?!

4

Ха ха!!!

преди 4 години

Това е друг начин да признае - "отразяват реалността" която създадохме!

3

Да

преди 4 години

Да така е и всички признават че Радев говори истината,трябва да се сложи край на тази политическа мафия.

2

456

преди 4 години

Радев съвсем съзнателно говори тези неща. Иска да предизвика служебен кабинет, който за няколко месеца да заличи всички следи, от това което е вършил, за да не бъде уязвим. Той няма да спре, дано на правителството нервите да издържат, защото иначе-жална ни майка.Вие представяте ли си този комплексиран, лъжлив, злобен, отмъстителен и *** човек да движе живота в България. Ще направи такива поразии, че след това и Господ да слезе, няма да може да оправи нещата. А може бе ще извърши нещо необратим

1

zeus

преди 4 години

Съгласен, хвърляйте оставките и нови избори, сегашната коалиция отдавна е изчерпана. Не смеете, нали, понеже власт повече няма да видите...