57

Анонимен

преди 4 години

Лотарията си беше една грандиозна имама след ерата на пирамидите, с малки суми, но редовно! Хах

56

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Парадокс: От ГЕРБ са за национализация... - комунистите са против...

55

Анонимен

преди 4 години

Вие викате мачовете било комар а това какво е ? това е болест тези билетчета да даваш последните си 1 2 лв за тази глупост и тотото е комар аз само на мачове залагам защо ли ? защото гледам статистика на отборите , играя за удоволствие колкото да не скучая вечерта и да си следя мачовете . И препоръчвам който играя на тотото комбина с над 100 лв да проверят доходите му и да спрат техните касиерките да предлагат комбинации и билети .

54

Анонимен

преди 4 години

Тиквун сложи ръка и на комара! Това беше последния голям бизнес след като сложи ръка и на вторични суровини! Това не е заради цвета на очите ви, запомнете го!:)

53

Анонимен

преди 4 години

Как може да има толкова глупави хора. Как може някой да си вярва че е възможно да спечели повече от 5 6 лв. и то в държава в която хората са подложени на геноцид и са ограбвани с различни приоми и схеми. Хора огледайте се . Комара е по страшен от чума и наркотици и единствените печеливши са организаторите без значение дали е частен или държавен.

52

Анонимен

преди 4 години

Държавата отива към 96-та година, не знам дали го усещате! Отвързването на лева, жестоката инфлация от последните месеци много ми намирисва!!!!

51

Анонимен

преди 4 години

Забраните ли да се играе хазарт още много хора ще избягат.

50

Анонимен

преди 4 години

Спрете комара.

49

Мазна лъжкиня

преди 4 години

Не можело да спрат рекламат защото това означавало да спрат дейностаА за цигарите как може?Истината е друга, рекламите на хазарт са тлъста хапка за телевизииите. Сега правителството с държавни пари, под формата на реклами, ще си купува подкрепата на медииТова си е форма на скрита държавна дотация за сметка на всички ни

48

Анонимен

преди 4 години

Каква е гаранцията, че ГЕРБ пак няма да проспят 500-600 милиона данъци?

47

11

преди 4 години

Тая си въобразява, както и другите около нея, че мангизите от частните лотарии автоматично ще се прехвърлят в държавата - голяма грешка. Нито имат същия бознес нюх, нито имат същите дизайнери, нито същия софтуер. Никой разработчик няма да работи за тотото на 1500 лв. заплата. Да не говорим за авторски права, техника и т.н. Тази ниша в хазарта просто ще изчезне.

46

Анонимен

преди 4 години

През цялата лотария, която беше най-голямата сума, която съм спечелил от билет е 9 лева а съм дал поне около 300-400 лв! Голяма измама!

45

Анонимен

преди 4 години

Току що др. Радев и др. Нинова са отишли на бунта и като видяли , че има пет души ревнали и призовали всички от БСП да отидат и да се бунтуват. Веднаго се отзовал Йоло Денев и Мая Манолова и станали седем бунтовници досущ като великолепната седморка. Ха-ха-ха

44

Анонимен

преди 4 години

Вече само корумпираните държавни некадърници ще могат да организират лотария.

43

Анонимен

преди 4 години

Порокът . другарко МенТа, е бедността.Като мислите за пенсионерите, защо отказвате да преработите изчислението на пенсиите? Като уж имало просперитет, защо хиляди се надяват на чудо?

42

това е

преди 4 години

динственото смислено решение на герп за тези 10 години. трябва тази дейност да е държавен монопол както и добива на злато,водата,ел.енергията. и алкохола.

41

Факт

преди 4 години

Три мандата и мнозинство имаха ГЕРБ през годините,къде бяхте до сега,или Божков ви спря парите и вия го захапахте,ами кой ще отговаря за 500 милиона не влезли в хазната при управлението на ГЕРБ. Ето за това говори президента и народа го подкрепя,трябва да се сложи край на хунтата.

40

Анонимен

преди 4 години

Другари червени ***, вашият човек Радев каза на бунт да бутаме правителството. Затова хващайте пушките и тръгвайте да сваляте правителството, не стойте на топло и се държите за полите на жените си ами действате.

39

Бау

преди 4 години

Ще измислят друг начин да взимат парите на наивните, споко. Въпрос на време е...

38

Анонимен

преди 4 години

То много хора искат да спре агресивната реклама по медиите на граб ама.