23

Анонимен

преди 4 години

Опитите на Гешев да окаля държавния глава, без да има основания, не влизат ли в категорията "държавна измяна"? До каква степен един главен прокурор може да си позволява действия, противоречащи на закона, и това да му се разминава безнаказано.

22

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 21"Радев сам настоя Прокурора да му посочи мотива за запитването към КС за имунитета на Президента"Това е лъжа! Радев не е казвал на главния прокурор да пуска компромати. Радев искаше главния прокурор да посочи мотивите да иска разяснение за начините за търсене на отговорност от президента за държавна измяна или предателство. Прокурора не каза нищо подобно. Просто извади едни компромати от незаконни подслушвания и ги направи публични, с очевидната цел да окаля държавния глава.

21

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"Радев сам настоя Прокурора да му посочи мотива за запитването към КС за имунитета на Президента."Ако Радев беше казал на Прокурора да скочи от 16-я етаж, щеше ли да скочи? Главния прокурор може ли да извърши престъпление и да се оправдае "Радев ми каза".

20

трол

преди 4 години

ало централата - давайте 'опорни точки' че съвсем го закъсахме - само с Деса да се занимаваме не хваща дикиш...

19

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 17За това как и защо Радева е била назначена не е било необходимо подслушване и записи на разговорите. За назначаването на Радева е имало заповед за назначаване и документи по назначаването, какво общо има това с подслушването?

18

Анонимен

преди 4 години

Да 19Радев сам настоя Прокурора да му посочи мотива за запитването към КС за имунитета на Президента.

17

Анонимен

преди 4 години

Какво казваше Конституцията по повод това, че никой не може да бъде записван или сниман без негово съгласие. Доколкото разбирам е имало подслушване, без да е имало основание за това. Въпросът е кой ще понесе наказанието за незаконно подслушване, защото за разлика от други такива случаи, когато записите излязоха от анонимен източник, тук знаем кой пусна записите - Гешев.

16

некой

преди 4 години

По принцип разгласяване на СРС-та е Престъпление! А когато се окаже че са използвани за нещо което не е престъпление - това вече е двойно престъпление! Плюс - поднасянето им по начин който да вменява вина - каквато се оказва че няма.Ако бяхме нормална държава - Каскета трябваше да си го закачи на закачалката и отиде да се самоарестува - за поне 3-4 нарушения на Законите които лично извърши.

15

Анонимен

преди 4 години

А какви са доказателствата ?Радева не е ли била назначена на хранилка към МИГ'овете и отделно за диванчапраз на Радев - още една заплата !

14

Анонимен

преди 4 години

Оттук нататък прокуратурата трябва да отговори на много въпроси. Защо Радев и висши военни са били подслушвани, след като закона казва, че СРС се разрешават само при данни за извършено престъпление. Останалото е масово подслушване на хора. И колко са тези хора, освен висшите военни, остава само да гадаем или да питаме Гешев.

13

Анонимен

преди 4 години

Прокуратурата не можеше ли преди да разпространява записи да направи тази проверка или да я поиска от министерството на отбраната? Или не е искала да го прави, защото за прокуратурата е било по-важно да пусне записите? И каква отговорност има прокуратурата оттук нататък, след като е искала със записите да направи лъжливи внушения, след като навярно е била съвсем наясно, че няма данни за престъпление? Да не говорим, че декларациите пред КПКОНПИ са административна процедура.

12

Анонимен

преди 4 години

Държавата плаща платената любов на генерала.

11

Анонимен

преди 4 години

Мястото на военните е в казармата, а метресите извън казармата, защото врага ще ги завари по бели *** !

10

Анонимен

преди 4 години

От цялата работа разбрах, че е нормално генералите да си назначават наложниците като ПР и да ги клатят докато пазят синьото небе

9

A

преди 4 години

Не го уволнявайте човечица. Нали разбрахте от записите колко е образован и интилигентен. Докопъл се до кокала. В цивилния живот става само за нощен пазач на бостан с тикви

8

Анонимен

преди 4 години

......майор Цанко Стойков...."Натискат мъ, натискат мъ!" ....Радко-Пиратко: "Ти там кажи на Митко.........."

7

Анонимен

преди 4 години

Последно кой е подслушвания Президента или командващия ВВС и, ако не е първия както твърдят от гешеФтурата, а няма основание за втория кой ще ду ха супата???

6

Анонимен

преди 4 години

За военните се знае, че когато Господ раздавал ум, те били на учение. Това не е виц, а факт. Но си мислих, че поне висшия генералитет има някакво средно интелектуално ниво.Уви, като го слушах този генерал Цанко, на него му е трудно да сглоби просто изречение.

5

Анонимен

преди 4 години

Е какво ще го проверяват...той си каза, че шуробаджанащината която е въвел Радев във ВВС'то са го приели като практика.С една дума - узаконена корупция по съвместителство!

4

zeus

преди 4 години

И сега какво, Гешев ще си подава ли оставката за разпространяването на неверни обвинения публично?