23

Анонимен

преди 4 години

Ххаха! Много читатели се възмущават от "сгрешеното заглавие". Не бре, не е "грешка". Съвсем умишлено така е написано -просто много хора четат само заглавията на статиите. Внушението е направено, паричките усвоени и толкова.

22

Анонимен

преди 4 години

Това им е начин на действие, когато атакуват цели в друга държава. Израелските изтребители да се крият зад пътнически самолет.

21

Анонимен

преди 4 години

До Чавдар МиховМисля, че статията визира зачестялата тактика на западни държави да летят с военни самолети близо до пътнически такива с изключени транспондери и по този начин да прикриват атаките си.

20

Анонимен Алкохолик

преди 4 години

Само аз ли не разбрах кой е щял да го свали този самолет?!? В заглавието Израел в статията сирийско ПВО. В този сайт редактори има ли? Пишещите статии , защото да ги нарека журналисти е обида за истинските такива, имат ли 6ти клас?

19

Анонимен

преди 4 години

До ЧебурашкаКъде в статията се споменава Украйна, ти адекватен ли си въобще ??

18

Чавдар Михов

преди 4 години

Поредното подвеждащо заглавие. Като се прочете статията се оказва, че не Израел, а Сирия е щяла да свали самолета.

17

Анонимен

преди 4 години

До пияница мистикЩото за да свалят изтребители трябва да са конципирани да могат да ги свалят. Засега са стигнали само до концепцията за граждански самолети.

16

Анонимен

преди 4 години

Руснаците готвят света за следващия път когато техните прословути ракетни комплекси свалят граждански самолет, за да прикрият колко са "добри" всъщност.. Сирийците имат такива, нали така?

15

пияница мистик

преди 4 години

Мдааааа. Изглежда сирийско/съветската ПВО е много добра в свалянето на пътнически самолети. Защото не чух да има застрашени израелски изтребители

14

`123

преди 4 години

ДНЕС при вас май някой слага заглавия без да е чел материала...От написаното става ясно,че всъщност сирийците без малко да свалят този самолет ...Пък може и аз съвсем да съм се объркал...

13

Анонимен

преди 4 години

Санкции за израел? Крайно време е С-400 да има в дамаск

12

Калеко Алеко

преди 4 години

"Замалко" не се брои ... тези които свалиха граждански самолети са донбаските сепаратисти и иранците, които се заканхваха че ще мъстят след екзекуцията на един масов убиец ... израелските ракети удрят стратегически обекти на проруския диктатор Асад, а в отговор на това неговите зенитчици свалят руски военни самолети, какъвто беше случая със злополучния ИЛ-20 ... !!!

11

Чебурашка

преди 4 години

Наглост е след като си свалил малайзийския Боинг МН 17 да се тревожиш, че някой друг застрашава пътнически самолети. След като знаят, че сирийците стрелят безразборно да не им дават ракети.

10

Анонимен

преди 4 години

Поредната хибридна статия с дъх на рубли. 1. Израел "за малко да свали пътнически самолет" . Да , ама Израел не е стрелял по самолети! 2. Израел изстрелял 4 ракети въздух -земя. И как се свалят самолети с ракети въздух-земя бре джанъм? Нормални ли сте?

9

Анонимен

преди 4 години

изрел е престъпник изрел е бандит Иран е най-великта държава.Империята на ада Изрел + САЩ

8

некъфф

преди 4 години

Само страхливци могат дасе крият зад пътнически самолети докато нападат суверенна страна

7

и

преди 4 години

сега последно, за малко или замалко?

6

бг

преди 4 години

Злото на света идва от евреите.

5

Анонимен

преди 4 години

Пука им на евреите за пътниците, ако го бяха свалили щяха да ударят два заека и да ни проглушат ушите, че лошите свалят пътнически самолети.

4

Анонимен

преди 4 години

Израел не сваля пътнически самолети.Техниката им не е толкова модерна,колкото на сирийците.