59

Анонимен

преди 4 години

Личната драма се политизира, защото убийството на руското царско семейство през 1918година е било политически акт. Какво не сте разбрали? Принцесата ви го обяснява от години и вие все се правите, че тези съобщения тук са писани от някой луд. Това е. И така ще продължи явно.

58

Анонимен

преди 4 години

Анорексията вече стана епидемия сред момичетата заради тия западни моди и модни агенции за пари ще загубят живота и ума си от диети и силикони.

57

Albanian, Plovdiv

преди 4 години

Солдатова е изобщо една от най-красивите жени в света. Направо онемявам, като я гледам

56

Ирина Дерюгина:)

преди 4 години

А защо не сте споменали, че всъщност девушката се е обесила и вече не е между нас? :) Или не го знаете? :) А може и да са я "самоубили". :) Анастасiя, монарсите не пишат в dnes.bg. Днешните "монарси" се туитват и произхождат от средите на американските търговци на недвижима собственост. :) Честита процедура по импийчмънт на роднините на Соломон! :)

55

Наблюдател

преди 4 години

Една много лична драма се политизира излишно. Явно момичето е супер амбициозно, като нашият Христо Проданов дето тръгна сам да покорява Еверест. И там си остана. За някои и трикратна световна титла е малко, за други и изкачването на Черни връх е подвиг. Ама те ако не са така амбициозни, няма да правят това, което правят.

54

Анонимен

преди 4 години

Анастасiя, не се впечатлявай от минусите тук. Важни са минусите, които все повече се пишат на жа.лката руска икономика и см.ешния им путинофилов режим. Както се казва, тук е виртуалната реалност. Истинската все по-малко мирише на нефт.))

53

Обаче

преди 4 години

Заради името е (Солдатова = Войникова). Ако се казваше Майорова, например, нямаше да избият комплекси за малоценност.

52

Анастасiя:)

преди 4 години

А сега ще ви оставя сами на себе си, докато пропищите за мен. :) Но Аз няма да се върна.

51

Анастасiя:)

преди 4 години

Призовавам всички руснаци, пребиваващи в тази "клетка и изостанала страна - България" дружно да си продадат имотите тук и патриотично да се заселят в Сочи. :) За да дадат подкрепата си в развитието на великата руска икономика и несъмнената руска демокрация. :) И Сочи е на Черно море, ако не сте чували. :) Или е част от Карибите? :)))

50

Анонимен

преди 4 години

Илиана Раева има силна психика иначе като съзтезател завладяваше публиката но не със сложност гледайте видеа от онези години -тя е с най-слаби качества но с излъчване -и Лили и Диляна и Анелия са с много по -добри качества-Илияна обаче е добър ръководител не психолог-ако си спомняте за Цветелина Стоянова -как е отсвири и тя как полетя уж случайно от 6-я етаж но за сега какво остава на една гимнастичка извадена от отбора която се е трепала да бъде първа -явно не са и издържали нервите

49

Анастасiя:)

преди 4 години

Аз казах ли ви, че като ми слагате минуси, само си вредите. Ами, вижте си втората кандидатка за "качествени деца". :) И пак продължавате с минусите. :) А може и Анастасiя да е била талант в областта на гимнастиката. :) Това не ви ли е хрумвало, драги пребиваващи тук руснаци, които толкова "презирате" България и си обичате Русия. :)Ех, това момиче наистина ме ощастливи днес. :) Ще си правим компания на небето, въпреки, че мен малко ме е г.нус.:)

48

Ханс

преди 4 години

Руска му работа , и да се самоубият както трябва не могат...П.С. сигурно и Цеца самолета е с руска жилка.

47

Нищо ново

преди 4 години

Не е понесла това, че са я изритали от сборная, а пък и олимпиадата в Токио май ще се отменя заради корона-вируса.

46

Анонимен

преди 4 години

Как може да политизирате един нещастен случай? Все едно никъде другаде по света не може да се случи, ами само в Русия...

45

ГЕРБ

преди 4 години

ПОБЕДА!

44

Анонимен

преди 4 години

Направила глупост и се е уплашила от постъпката си страдала от булимия, като българския президент страдал от болестта на Крюгер.

43

Анонимен

преди 4 години

Напрежението в този спорт /и не само/ е огромно. Малки деца са товарени с чудовищни тренировки, използвани са от държавната пропаганда, отговорността е непосилна. Светът на спорта е брутален, а повечето спортисти са деца...

42

Анонимен

преди 4 години

Солдатова - така кръщават в руската Казарма !...иначе нищо против момичето.

41

Анонимент

преди 4 години

Спортът най-напред трябва да бъде изваден като олимпийски, след това да се спрат световни първенства и локални турнири.Единствено на дечица до 11-12 да се позволява да изнасят спекакли, но не и да има състезания.Това би било най-доброто решение за тази сталинска дисциплина!

40

Лигла

преди 4 години

Ако наистина си го решил няма да го направиш така.