55

Анонимен

преди 4 години

КАК Е ГЕРГОВ,РАЗБИРАХТЕ ЛИ СЕ,ДОКАТО БЕШЕ ШЕФ НА ДАНЪЧНИТЕ В ПУЛПУДЕВА...

54

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 59А на сегашните продажници родината е ФАЩ.

53

Анонимен

преди 4 години

До МЕНТО"Менти" се казва на простонароден език. В изисканата политическа реч се употребява "менди".

52

Анонимен

преди 4 години

Русофил и предател. Срам за България. Русофилите са предатели тяхната родина е Русия.

51

Анонимен

преди 4 години

От цялото словоизлияние на госпожата разбрах, че "мента" се пише с "д".

50

Нормален,

преди 4 години

Не психясъл от червената чума българин?! Не знам какъв перко трябва да си или пък на другия полюс,КОМИНТЕРНОВЕЦ ЗАЖЪДНЯЛ ЗА ВЛАСТкоето си е пак перко,че да се самонавиваш и да търсиш "революционна "обстановка в една напълно нормална европейска държава!? Но така е,когато начело на държавата сте си избрали един посредствен ***,дето срича като първолак и се изживява като някакъв Наполеон?! Абсолютно гадно *** на което е платено отвън да срути правителството и цялата държава! Руски ИБРИК!

49

Анонимен

преди 4 години

Не разбирам какъв е проблемът, когато някой мисли, че едно правителство трябва да си отиде. При демокрацията правителствата идват и си отиват. Или тези във властта решиха, че са вечни и никога няма да си ходят от властта и всеки, който му хрумне да се усъмни в тяхното вечно управление, призовава към бунт?

48

Анонимен

преди 4 години

Президента бил се изказвал като политик. Ами президента е политик, ако герберите не са наясно по въпроса. Те винаги преди са имали президенти, които са държали на нашийник и са забравили, че президента е политик.

47

баба мара

преди 4 години

ами веднага му искаите оставката на президента отиваме на нови избори и гоизбираме пак с по голямо мнозинство да харчим пари ама чужди и да не мислим сгмо мозъка

46

Анонимен

преди 4 години

Свалянето на едно правителство е нормална демократична процедура, когато това правителство вече не се ползва с подкрепата на обществото. Президента не е призовал към преврат. Той просто иска едно правителство, което вече работи против собствения си народ, да бъде отстранено по нормалния политически механизъм. Той не е извадил картечницата, а просто заявява, че вече не вярва, че това правителство работи за България. И не го казва само президента, чува се вече отвсякъде.

45

Анонимен

преди 4 години

"апокалиптични слова и внушения към хората без конкретика и факти"Ние да не сме малки деца, че да не виждаме със собствените си очи фактите всеки ден?Нужно ли е да изброяваме всекидневните кризи, които ни сполитат заради лошото управление?

44

тя

преди 4 години

Не се заяждайте с Президента , само губите, той е с най- висок рейтинг , затова стойте далеч от него !

43

тя

преди 4 години

Коя си ти *** ,да раздаваш им ПИЧ мънт ? Смешна ***!

42

АНОНИМЕН

преди 4 години

"...Според Менда Стоянова с речта си Румен Радев е дал призив за сваляне на правителството... Мендо, светна ли ти най-после, че сте пътници. И да успеете, въпреки че само един глас НЕ ви стига, пак НАРОДА ще го избере за втори път, това да не е баба Цецка !

41

ПроСоТо

преди 4 години

тая гъс/ка да погледне рейтингите !Па да си набие в къдросаната гаванка ФАКТА,че НАРОДА избра Радев за президент и САМО НАРОДА може да му поиска оставката!!!!!..злобни малки създания сте,гербаджии !!!..Нема в историята по-гл/упави същества от вас,които с такава упоритост копаят срещу СЕБЕ си!!

40

Анонимен

преди 4 години

Това е новина, Менда казва в прав текст, че войната с президента са я почнали те. Отдавна! Въпросът, който трябва да зададе всеки нормален журналист е кога точно са започнали "импийчмънта", това "отдавна" от кога датира. Нека Мента след като е казала "А", да каже и "Б".

39

Анонимен

преди 4 години

Остана ли някой от шайката, който не се е изказал по адрес на президента? Ако не е, нека побърза. Ако пък не желае, да му стисна ръката, той ще да е най-умният измежду тях.

38

Анонимен

преди 4 години

Мендо, както каза президента - "на това това трябва да се сложи край" !!! разбрали ме ?!

37

Анонимен

преди 4 години

Мендо, менто скапана ! Не видя ли що се случи с Тръмп......Ама нали ти и другите като теб гледате само себе си !

36

Анонимен

преди 4 години

Герберугите се закопават все повече и повече ...