183

Бай Петко

преди 4 години

Експрезидентче с исторически високи нива на недоверие критикуващ настоящ президент с постоянно покачващ се рейтинг на доверие. Ашколсун!

182

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Най-добрия български ПРЕЗИДЕНТ Росен Плевнелиев!

181

Анонимен

преди 4 години

НАЙ-БЪЛГАРСКИЯ ПРЕЗИДЕНТ РОСЕН ПЛЕВНЕЛИЕВ, ОБЕДИНИТЕЛ НА НАЦИЯТА И РОДОЛЮБИВ ЕРУДИТ. Напразно илитерата от поделението се напъва против него.

180

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

ВИЕ, ВИЕ СТЕ ИСТИНСКИЯ ПРЕЗИДЕНТ!

179

Анонимен

преди 4 години

Престанете да ни занимавате с този *** - недоразумение на природата.Нищо не прочетох във Вашия сайт за срива в сървърите на ВИВАКОМ през вчерашния ден.

178

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

ЧЕСТИ ПОЧИТАНИЯ ПРЕЗИДЕНТ ПЛЕВНЕЛИЕВ, ШАПКА ВИ СВАЛЯМ. САМО ЕДНА ВАША ДУМА И ЧЕРВЕНИТЕ *** ЗАПОЧВАТ ДА ИЗМИРАТ. ВИЕ СТЕ ИСТИНСКИЯ ПРЕЗИДЕНТ!

177

NNS

преди 4 години

Хайде стига с тая измислена стабилност, най-бедни,най-корумпирани,най-болни,най-изчезващи,стига с тия лъжи за стабилността!!!

176

Анонимен

преди 4 години

Де я извадихте тая смешка от фотоса пак? Що я тупате периодично от нафталина?Покрийте я и я показвайте само на 01.04 - ден на хумора и шегата!

175

Дръндер

преди 4 години

Ама тая Плевнелиева ко се избажда напоследък. Нямаше я никаква дълго време и изведнъж....

174

Анонимен

преди 4 години

Гласувах за Радев, защото бе и остава единствената свястна нормална човешка кандидатура.Всичко останало е карикатура.И днес пак бих гласувал за него.А с тази политическа кампания срещу него ГЕРБ губят още електорат - толкова е некадърно - и кампанията им, и изпълняващите поръчката. Най-вече онова нещо.

173

Анонимен

преди 4 години

Гласувах за Радев защото алтернативата му Ц.Цачева беше ужасен вариант... и май сгреших . Радев не заслужава да е президент и това го доказва всеки ден

172

Анонимен

преди 4 години

Радев беше избран, защото алтернативата беше Цецето с диплома по право, принтирана в печатницата в Костинброд. Може да е червен като цвекло, да е шапкар и т.н., но по отношение на гербаджиите е абсолютно и безспорно прав.

171

Гаро

преди 4 години

Я тоя и още куп предатели веднага на самолета за Китай

170

сиромах

преди 4 години

Другарю комсомолски секретар,ако наистина Радев беше избран с 2000000 гласа на гласоподаватели на БСП смяташ ли,че щеше да бъде конфигурацията в парламента такава каквато е сега?Абе мислете малко повече,ама с какво като си сложили капаците и трябват мозъчни операции на някои хора,ако могат да се нарекат такива!И световни агенции и европейски средства за масова информация казват това,което говори Радев,но ние ще си държим на нашето като удавници!

169

Анонимен

преди 4 години

Президентът каза само веднъж :***, Водна криза и Корупция ни причини ГЕРБПлевналиев в трите постера произнесе 68 пъти че ***, водната криза и корупцията на Борисовото правителство...Росен се слага за Министръ председател в служебното правителство, защотото той повтори тези три гряха на Борисовите многократно пъти повече от мисирките

168

123

преди 4 години

Той па щото не беше президент на ГЕРБ, аре са

167

bluesky1

преди 4 години

Не съм гласувал последните 15 години, но ако Радев се кандидатира за втори мандат, ще гласувам за него! Атакуват го, защото казва неудобните истини за трагичното положение на държавата и обществото! А Плевналиев, този бивш комсомолски секретар, защо постоянно го каните за коментари....противен е!

166

HeinrichHimmler

преди 4 години

Плевнелиев завинаги ще си остане един женски полов орган, кукла на конци под кукловода Борисов, който за мандата си на президент не обели една дума ама сега е навсякъде по телевизиите сипейки жупел по наследника си Радев! Изобщо мафията е окупирала всичко от до - медии, изпълнителна, съдебна власт. Можем да се прекръстим на Мафияландия вече!

165

Азъ

преди 4 години

Пак ли този комсомолски секретар от БКП бе!?

164

Анонимен

преди 4 години

Ай стига с тея 60% дето бил избран Радев. Това беще преди 3 години защото никой не му знаеше мурафетите. А и конкуренция му беше най-неизбираемия кандидат - Цецка. Тя си беше явна грешка щото Баце се беше надул като балон. След 3 години речи като опело и след като му лъснаха далаверите заради любовницата надали ще вземе и половината гласове. Все си мисля че прокуратурата пази най-силния коз "държавна измяна" за накрая. Бас държа че имат записи на разговорите му с изгонените руски шпиони.