73

Бай Тошо

преди 4 години

Некадърникът Борисов дори не е в състояние да напълни с вода язовирите, които аз построих. А все седеше до мене и ми разтриваше ушите, ама си беше *** от малък и явно толкова му е капацитетът.

72

Анонимен

преди 4 години

МЪЖ- МДА, ХМ, ДА ДА ХМЪ ХМЪ ДА ДА ГРИПЕНЪТ СЕ ИЗРЕПЧИ.

71

Анонимен

преди 4 години

"Зеленият пъпеш" каза, че сме си продали суверенитета. Нека той да излезе и да каже на кого сме го продали?Това е много сериозно обвинениие и той подлежи на импийчмънт!

70

Sichtpunkt

преди 4 години

"Зеленият пъпеш" каза, че сме си продали суверенитета. Нека той да излезе и да каже на кого сме го продали?Иначе той работи в ущърб на България!

69

Анонимен

преди 4 години

Не знам кво стана,обаче на боко му бръкнаха с боксова ръкавица в задния двор.Не це *** боли фара за президентино но вчера човека каза много истини за управляващата върхушка.

68

обикновен

преди 4 години

Радев е доказан интригант, дестабилизатор и гола-вода генерал!

67

Р.Радев-балалайка

преди 4 години

Балалайка - руски музикален инструмент.

66

Sichtpunkt

преди 4 години

Прекратяването на комуникацията между инструкциите е забранено, чрез КОНСТИТУЦИЯТА зад която "Зеленият пъпеш" така обича да се "крие".

65

Анонимен

преди 4 години

До губец Абе аз не знам кой се върти, ама май на вас герберунгелите все повече ви влиза навътре.....

64

Sichtpunkt

преди 4 години

"Зеленият пъпеш" стои, стои па попръцне, та даже изцапа гащите.

63

Ж

преди 4 години

Дариткова, наистина правителството е стабилно и единно в некадърност и корупция ! Каквото и да цитираш , като аргумент за това - народа живее в мизерия, българите ги няма! Превърнахте страната в боклукчийска кофа на мафията, военна база на САЩ и колония! Искате въздух и вода да се плащат , а те са на народа! Не си мислете, че сте пречупили истинските българи... няма да успеете! По избори знаем кой и как гладува за ГЕРБ , положението е много по-лошо , отколкото преди 30 години!!!

62

чичо Пей

преди 4 години

Дариткова-една от охранените *** на Борисов.Аз точа ножа,а жената вади киселото зеле.Едно ме притеснява само,дали няма да развала зелето?

61

стига бе

преди 4 години

Интересно как по Нова ТВ ги намират все такива калинки, по-скоро ги канят де, но пък може да ходят и по задължение.Все пак е ясно на кого е ТВ-то и топлите отношения на собственика с минфина, премиера и т.н. Апартамента в Есте не е никак лош за без пари.Пък щяха и да му опрощават едни 50 млн. , нормално е сега да включи кохортата да защитават бащицата & Co.Пък и определени сайтове им пригласят, с една дума по-зле и от в-к Работническо дело едно време.

60

Анонимен

преди 4 години

Ейй, яко сте заработили гербавите ***...Браво!

59

Анонимен

преди 4 години

Боко и цялото правителство са за затвора.

58

Анонимен

преди 4 години

Абе как така Радев имаше доверие на Кабинета, а като почука Главния Прокурор на вратата му, той сне доверието си !!!?

57

Гражданин

преди 4 години

Бе к'во ме занимавате с тоя русолижец, не е МОЯ президент, търси интригата вместо да предлага решения!

56

Ани

преди 4 години

Трета година този президент не си намери мястото.Една работа не е свършил. Само плете интриги.Аз му нямам доверие вече трета година.

55

губец

преди 4 години

Аз от казармата знам че колкото по-се въртиш, толкова повече ти го набиват.Явно на Радев му харесва. Пък преврат няма да може да направи. Най-много да влезе в затвора.

54

Деса

преди 4 години

Ей да оставяте Ради на мира, той добре знае какво прави. Ко си мислите бе, че кака Нина му дърпа конците, много сте в грешка. Чичо Влади е шефа!