22

Анонимен

преди 4 години

Подкрепям #8: Просто нещо не е наред с управлението, проблемите се задълбочават и президентът е единственият, който може да го заяви така, че да отекне в ушите на всички. От години ни управлява един ***, слабообразован и простоват банкянски селянин, изхитрил се да управлява ограден с калинки, които държи в страх, че всеки момент могат да изхвърчат от дворцовия кръг, в който си живуркат прекрасно. Никой не смее гък да каже и изведнъж тоя натрапник - президента, казва че краля е гол.

21

Анонимен

преди 4 години

шкембе войвода дето породава паспорти за 3000 евро го е страх че власт няма да види а може и да полежитака че ще крепи тиквата до посшедно

20

Народа

преди 4 години

Дааа Странджа- Манджа

19

Оценка на народс

преди 4 години

Няма значение кой ни управлява ,а дали живеем добре е от значение !

18

Анонимен

преди 4 години

и все пак

17

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

до Оценка на народаОценката на Позитано не е на народа...

16

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

И кпй ще я пребори корупцията... - Кyрнела ли - уволнена заради корупция при Иван Костов или тоя мyxъл, който се опитва да заблуди контролните органи и да осуети държавна проверка...

15

Оценка на народа

преди 4 години

България: ниски доходи,криза след криза,неефективни- здравеопазване,съдебна система,полиция и ....; инфлация на стоки и продукти от първа необходимост ; вдигане на месечни сметки и данъци без покритие или лъжливо такова примерно данък МПС било заради екологията,ами автомобилите на газ и те са с висок данък- пълна пародия в държавниците-смех и лъжи,обирджийство!!!

14

Стар набор

преди 4 години

Управляващите показват АКЦИОНИЗЪМ пред ЕС, че се борели с корупцията, като създадоха непреодолима бюрокрация пред малкия и средния бизнес. Само за да замажат очите на Брюкселските си началници. В същото време симбиозата от Избирателна, Изпълнителна и Съдебна власт по високите етажи създаде неконтролирана корупция в ососбено големи размери. Формулярите на банките, в които да пише човек къде и колко време е работил за да спести пари, важат само за средния гражданин. Д.П. не попълва такъв документ.

13

Анонимен

преди 4 години

Неудачници сте всички вие , които имитирате управление на държава ! Хората вече изнемогват от нямане , а вие си играете на министри и събрание ! Нито един от заемащите отговорни длъжности не специалист в своя ресор , но го давате като големи капацитети .Повярвали сте си яко и дърпате народа към дъното на мизерията .

12

Анонимен

преди 4 години

Ало дръжте се здраво за шлиферо на баш шефо че парламата ше я гледате под микроскоп. И внимавайте с топките че ако изпуснете памуко с клечката макятави е евана. Нали я знаете онаа приказка. Врабеца веднъж каца на рамото втори път няма. Много да внимаа оня Русенскио македонец шкембе вайвода. Изпуснели шлиферо макята му се разрева.

11

Ке я сбориме

преди 4 години

тая корупция, вече 30 години се мъчиме и аха да я надвиеме, пък тя взела, че станала начин на живот.Не се косете от нашенския цирк, в Щатите цял председател на комисия по разузнаването на Конгреса тия дни заслужи наградата "Комик на годината". Ако не накажели злоупотребите с власт на Тръмп, той като нищо щял да подари Аляска на Русия от благодарност за следващата намеса в изборите. Там в политиката вече има предимно буйно луди, нашите поне са от кротките. И стабилност имаме. На мизерията.

10

Анонимен

преди 4 години

Алтернативата наистина е проблем. Но разкарването на мутрите ще освободи една част от политическото пространство, а политиката като природата - не търпи празни пространства. Надявам се да се появи нова политическа формация, която да е малко по-читава от настоящите. Просто пътят минава през това, настоящите партии просто трябва да бъдат заменени от нещо друго, защото те са доказано негодни да управляват.

9

Мен

преди 4 години

Криза, Суша, Язовир,/ Бойко, Медии, Ефир./ Лилето, Стена, Проект,/ Водолаз, Лъжа, Дефект./ Премиер, ***, ***,/ Вот, Доверие, Резил./ Божков, Антики, Хазарт,/ Гешев, Рекет, Милиард./ Турция, Поток, Пари,/ Изкопи, Тунел, Тръби./ Чуми, Вируси, Ваксини,/ ТЕЦ-ове, ***, Токсини./ Фалш, Измама, Документ,/ Цирк, Държава, Парламент./ Еврозона, Борд, Инфлация,/ Години, 10, Демокрация/

8

Анонимен

преди 4 години

Просто нещо не е наред с управлението, проблемите се задълбочават и президентът е единственият, който може да го заяви така, че да отекне в ушите на всички. От години ни управлява един ***, слабообразован и простоват банкянски селянин, изхитрил се да управлява ограден с калинки, които държи в страх, че всеки момент могат да изхвърчат от дворцовия кръг, в който си живуркат прекрасно. Никой не смее гък да каже и изведнъж тоя натрапник - президента, казва че краля е гол.

7

Анонимен

преди 4 години

Президентът бил казвал "други като дойдат на власт", а това най-много плаши ВМРО. Те дишат единствено за да се крепят колкото може повече във властта. Самата мисъл, че някой друг ще дойде на власт ги ужасява.

6

Анонимен

преди 4 години

Другата алтернатива каква беше?Онова русо шишкаво лелче на неопределима възраст -всичко след 55+ което на всеки въпрос отговаряше -" Не знам,ще питам шефът господин Борисов каквото каже той това е аз само повтарям какво е казал той мене нищо друго не ме интересува"... Е това ли беше по-добро? Някакъв глупав биоробот който може да повтаря 1 изречение?

5

Анонимен

преди 4 години

Съвсем точна оценка за червения неудачник

4

Анонимен

преди 4 години

radev ima edna sedmica. posle ne me interesuva kolko udachno marda v kiliata

3

Анонимен

преди 4 години

Аз мисля че с този си ход Президентът господин Радев спечели само възхищението на обикновените хора.Не знам дали е свързан със сенчестият бизнес както се опитват да го изкарат.Знам че когато кацна със самолетът който може да управлява миг-29 и журналистите го заобиколиха с камери,микрофони и безмислени въпроси,хвалби и внимание той каза "Благодаря ви за всичко,но аз отивам да видя мойте момчета - хората които са му подчинени."Нямаше-дедо ми го застреляха комунистите *** той бил шумкар. хаха