109

Анонимен

преди 4 години

От 111 фюрери, че да се пробваш да ми яхваш протеста и да ни караш да гласуваме за теб.Може и социалист да съм но за теб пак няма да гласувам а че си в предизборна кампания и пускаш ла.йномета си в твой проблем.Стига с тая истерия бе да не си в ме.нзис с това отблъскваш гласоподавателите.Не че бившия ви лидер дето има проблем с гейополитическата ориентация много ги привличаше.Герб ни водели от криза в криза а БСП как от диктатура в диктатура ли?Не забравяй и че ББ и Цвък Цвъ са бивши твой колег

108

Анонимен

преди 4 години

Айде Како на кобилата!Развей знамето на "Техноимпекс" и поведи Роба на бой последен!Всички патерици,бастуни и проходилки на всенароден бунт срещу Мантрата на този,който ви отне Мандрата!Венсеремос!!!

107

Анонимен

преди 4 години

Алоо Нинова амазонката на тоталтарния псевдо (национал) социализъм че нямаш срам и се подигра на всеки българин с леви убеждения като превърна БСП в лидерска партия като ГЕРБ и тръгна да я правиш патриотична демек фашистка *** с ляв уклон видиш ли демек чисто нацистка това ми е ясно.Но не загря ли че българските социалисти, не комунистите дето да един дол дренки с другите нацистки и фашистки масови убийци, не те припознават за лидер и не гладуват за теб бе?Не използвай това, че съм против

106

Зозо

преди 4 години

Комунягииииииииииииии, сънувате ли Гешев? :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

105

vlady

преди 4 години

До Пян_ГъТака е. Членството в БКП не е било задължително, имало е голям брой безпартийни макар и да е имало ограничения в кариерното развитие. Абсолютно никого не са карали насила да става партиен или комсомолски секретар, имало е достатъчно желаещи. Примерно Александър Йорданов е станал комсомолски секретар за да успее за завърши килийното училище въпреки слабия си успех. Плевнелиев е бил завеждащ отдел в комсомола, членството в него е било задължително, но не и заемането на длъжности.

104

vlady

преди 4 години

ГЕРБ имат свои олигарси, които не са по-добри с нищо.

103

ХИБРИДНИ АТАКИ

преди 4 години

ЧЕРВЕНИТЕ МИЛИОНЕРИ ОТ БКП/БСП, КОИТО ДОКАРАХА ДЪРЖАВАТА ДО 3000ЛВ ЗА 1 ДЛ, 2600ЛВ МИН ЗАПЛАТА, 2500%ИНФЛАЦИЯ, ФАЛИРАХА 15 БАНКИ, СЕГА ДЕЦАТА НА РЕШЕТНИКОВ СА ИЗПАДНАЛИ В ИСТЕРИЯ И ПОЕМАТ КУРС НА БОРБА СРЕЩУ ПРАВИТЕЛСТВОТО- СЛЕДВАТ ПРОТЕСТИ ПЛАТЕНИ ОТ ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ И ЧЕРЕПА- ДОЛУ БСП И ЕДРИТЕ ОЛИГАРСИ ОГРАБИЛИ НАРОДА СИ- ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!

102

vlady

преди 4 години

До ТояговЛустрацията неизбежно ще засегне ГЕРБ - пълно е с милиционери, физкултурници, комсомолски и партийни секретари и т.н. представители на номенклатурата от по-ниските нива.

101

Гацо Бацо

преди 4 години

От това може да се направи само един извод ,че до момента Радев е имал доверие на правителството ....Ама леля Корнела е толкова плоска,че ако Радев и каже като пернишкия кмет да не се бърка където не й е работа ,какво ли ще отговори?

100

Кдк

преди 4 години

Това прасе с очила очаквано подкрепя преЦедента, от едно котило и на една хранилка са, руската хранилка обаче не дава манджа без нищо.Затова палячото алкохолизиран др. Макаров онзи ден се изака през устата и им даде знак, че няма да търпят повече изгонване на руски "дипломати",няма да търпят подигравки със Шутин и не са съгласни преЦедента да е 10-та дупка на кавала.Е да, ама проблема е,че всички българи знаят вече, че фуражКев е долен ляв *** на руски конци, хората в Бг не са про3ти...

99

Пян_Гъ

преди 4 години

До всички, как да кажа, хора с по-неразвито съзнание, прим. като 100. Драги съфорумци, преди 25-30 г. друго освен БКП нямаше, и то по конституция. Затова 90% от политиците днес са били свързани с някогашната червена партия. Обаче е важно не какъв си бил, а как се държиш през последните години. Напр. проф. Георги Близнаков - служебен премиер, бивш член на БКП, се държи много почтено и затова аз нямам против миналото му. Престанете с тази евтина мантра за клановете на БКП, защото не е точно така.

98

Анонимен

преди 4 години

Е има си хас майка му да не даде рамо :) Цирка в лево продължава с пълна сила.

97

Анонимен

преди 4 години

Управляват ни двата клана на БКП и правят цирк, а задкулисната невидима власт е на 50-60 генерала от ДС които могат да се съберат на маса в един ресторант и винаги искат да сме разкрачени между САЩ и Русия.

96

Пян_Гъ

преди 4 години

Хората, които свалиха Живков, създадоха групировките, ограбиха банките, разпарчетосаха селското стопанство и военната промишленост (чрез назначената агентурна "опозиция" СДС), бетонираха Черноморието, изсякоха горите, прогониха младите в чужбина и т.н. (че няма място), се "закъхарили" за упарвлението в БГ и са готови отново да ни "спасят". А, не, мерси. На следващите избори ще ви го покажем пак!

95

Аз

преди 4 години

На БСП им свършват спестяванията,сега следват вътрешни караници,разцепление иии сбогом партиооо.

94

Кака Мара

преди 4 години

Само така!А след рамото... и крак, даже може и двата!

93

Зозо

преди 4 години

Хахахахаааа, както се чува май Ковачки трябва да хваща пътя за Дубай :)))))))))))))))))Гешев иде....

92

БСП СИ ОТИВА...

преди 4 години

СЕЛЯНКАТА ОТ с.КРУШОВИЦА , ПАК СЕ ОПИТА ДА СЕ НАПРАВИ НА "ВЕЛИКА"!ЯВНО НЕ СХВАЩА , ЧЕ ИСТОРИЯТА , БАВНО, НО СИГУРНО Я ВОДИ КЪМ ПОЛИТИЧЕСКОТО БУНИЩЕ!В БКП/БСП--НЯМА КАПКА ПОЛИТИЧЕСКА "ИДЕОЛОГИЯ", ИЛИ "СОЦИАЛЕН ЕЛЕМЕНТ", ОСВЕН ВЛАСТТА И ПАРИТЕ НА НАРОДА!БКП/БСП Е ПАРТИЯ НА "РУСОФИЛСКОТО КОМУНИСТИЧЕСКО МИНАЛО" СЪС ЗАТИХВАЩИ ФУНКЦИИ!В ЦЯЛА ЕВРОПА --НЯМА ТАКАВА ПАРТИЯ...

91

F5

преди 4 години

А каква беше тая просттоттия в опакованите храни да има Солиан в предозирани количества , който е строго забранен за бременни и подрастващи, и за възрастни е много вреден и е повече химическо оръжие отколкото медикамент!

90

акуд

преди 4 години

младата пролетариатка от крушовица се изказа и продължи да пада надолу в тъмната бездна