32

Свещен Гущер

преди 4 години

Но въпреки всичко единственото лечение от коронавирус е да си сръбнат супа от мозъка на Джуджи от Кремъл защото е мощен афродизиак и енергийно мощен и бактериите се спихват при нападение на милионите сварени мозъчни клетки от Джуджака и ги мори докато вдигнат белия флаг

31

ЛОВ НА ВЕЩИЦИ

преди 4 години

Преди 500 години са правили лов на вещици.Обвиняват някоя грозна ***, че е обладана от дявола и целия свят скача да се бори с тях.След 500 години, нищо не се е променило. Само фокуса на плебса е различен - вече не вярва във вещици, а в "мистериозни болести", които естествено ПАК СА ТУК, ЗА ДА ГО ЛИКВИДИРАТ...БЕ Я ДА БЯГАТЕ ОТ ТУКА.. *** ТАКИВА

30

Разумен

преди 4 години

Продавам маски и билки, които ще ви помогнат в БОРБАТА С КОРОНА-ВИРУСЪТ!10 маски + 100 грама женшен, чесън и джинджифил НА ПРОМО ЦЕНА!!!! 89,99лв САМО СЕГА! УТРЕ МОЖЕ ДА НЕ МОЖЕ ДА СИ ГО КУПИТЕ! САМО СЕГА!!! КОЙТО РАЗБИРА ТУК СЕ СПИРА!

29

Кефф

преди 4 години

Е кво кацат та те катайците напълниха Европа и Свето.

28

Свещен Гущер

преди 4 години

До Анонимен 33Защото има заразяване и го крият да не се всява паника и затова самолетите не кацат транзит през тези райони а заобикалят чрез други летища в съседство и това е така отскоро което не е нормално.Прекалено са много съвпаденията а и в нашите градове кацанията са още по-странно малки кацания на международни авиолинии.Нали от години нблюдавам флайтрадар и знам ако стне странно отклонение което показва че има нещо но е скрито

27

Разумен

преди 4 години

Паниката продава, със собствения ви страх ви управляват и ви правят на маймуни..Това е факт. Явно много хора това заслужавате... Истината!

26

Fenasi Kerim

преди 4 години

Може да е изпуснато биологично оръжие. Този вариант не го изключвам. Но какво биологично оръжие ще е този вирус като смъртността не е висока. Другия вариант е чужди служби да са виновни. Подозирам САЩ. Целта може да бъде създаване на паника и икономически натиск над Китай. Може наистина да е и вирус разпространил се заради хранителните навици на китайците. Те ядат всичко което мърда.

25

Разумен

преди 4 години

Паниката продава... ДА!Като започнем от паниката, че няма да имате най-новия телефон, който снима с 2 пиксела по-добре от стария ви такъ, и стигнем до там, че ще ви покоси мистериозна болест, ВИЕ (ПЛЕБСА) сте готови да разтворите портфейла и да си дадете всичко, до последната жълтица ОТ СТРАХ!ВИЕ СТЕ СТРАХЛИВЦИ.ФАКТ!

24

Разумен

преди 4 години

ХАХАХАХАХПЛЕБСА ПРОЧЕТЕ 2 НОВИНИ ЗА КОРОНА-ВИРУСА И СТАНА ЕКСПЕРТ ПАНДЕМИОЛОГ... ЗАПОЧНА ДА СЛАГА МАСКИ И ДА СЕ БОРИ С НЕВИДИМИ БАКТЕРИИ, БЕЗ ДА ИМА ГРАМ ПОЗНАНИЕ...НАИВНИЦИ. ПЛЕБСА Е НАЙ-ГОЛЕМИЯ РЕСУРС - ИЗЛЪЖИ ГО И ЩЕ СТАНЕШ ТРИЛИОНЕР. ТОВА ГО ЗНАЯТ ВСИЧКИ СЕО-ТА НА ЕПЪЛ, МАЙКРОСОФТ, ФАРМАЦЕВТИЧНИ КОМПАНИИ, ПОЛИТИЦИ И ПРОЧЕЕ...НОСЕТЕ МАСКИ И БУХАЙТЕ ХАПЧЕТА, ГЛЪМАРИ. ТВА Е.Неспасяеми сте - сами че се изтребите. Болнави ора.

23

БЪЛГРИН БУДИСТ

преди 4 години

Китайците ядат прилепи и всякакви твари авфриканците маймуни и прилепи.От тях тръгна и хив и ебола и този вирус.Бял нормален развит европеец такива неща не яде.Ядат първобитните жълтури и афро ***.

22

Анонимен

преди 4 години

Не е популярно ама в градът в който започна всичко местните хапват доста прилепи.Недосварени в бульон.Другият вариант е някой от новичкият им център по заразни болести в тоя щастлив и китен градец да е пробвал да изнесе някой нов щам и да го продаде на китайската мафия и нещо да се е наакало.Не вярвам че това е инцидент защото лаборатории работещи с такива много специални бактерии вируси и тн имат по няколко нива на защита.Счупил епруветка ,порязъл си пръста-тва го има само по филмите.

21

Анонимен

преди 4 години

До Свещен ГущерДе е Тибет, де е украйна, де е България?Какво могат да крият?

20

Разумен

преди 4 години

Аз маска няма да сложа никога! Маските са за тъпия ***, дето не знае, че трябва да си мие ръцете и си мисли, че КОРОНА вируса вали от небето, като прашинки невидима смърт.Вие сте балъци и параноици.Истината е, че корона-вируса си подхожда най-добре с лайм-ска болестИСТИНАТА!

19

Свещен Гущер

преди 4 години

За вас не знам но е повече от съмнително след избухването на епидемията самолети не летят над въздушното пространство над Китай и особено тибет,Украйна и България.Ако не ми вярвате,вижте Flightradar в чичо гугъл,а преди 2020г си летяха денонощно хиляди семолети над БГ и щом лумна епидемията ,просто ей така спряха саммолетите да минават транзит през БГ.Нещо крият от нас

18

до БУДИСТА

преди 4 години

будистите не са ли по-смирени хора :).. или съм останал с грешни впечатления

17

Анонимен

преди 4 години

Китайците се оакаха, което е нещо типично за комунистите които винаги има какво да крият и какво да спестяват на хората.

16

Анонимен

преди 4 години

Докато ядеха само ориз всичко си беше читаво. От както разбраха че ориза е за гарнитура стана страшно.

15

Анонимен

преди 4 години

Става въпрос за милиони заразени и стотици хиляди умрели. В Китай всяка година има я свински, я птичи грип, и то с хиляди жертви, но никога не е имало окупиране на градове и квартали от китайската народна армия, никога не е имало затваряне на градове и провинции което говори само едно, че това е изкуствено създаден смъртоносен вирус. Приказките за зараза от пазари са само за заблуда. В самия вирус са открити ДНК от СПИН което не може да се получи в природата според специалистите.

14

Анонимен

преди 4 години

До патенцето СатюрненПатко, знаеш ли колко милиона блока има в Китай?

13

БЪЛГРИН БУДИСТ

преди 4 години

Много ме кефи как българите възхвяляват китай смешна комплексирана нациика.