15

Анонимен

преди 4 години

Градовете в провинцията се обезлюдиха масово, няма отдавна поливно земеделие по селата. Затова не се вижда истнската трагедия. Все още. Това сега е само леко предупреждение. Вода ще става все по-ценна. На всяко отклонение по тръбите трябва да има кран с дистанцион управление и измервателен прибор. Така ще се спрат загубите и кражбите.

14

4

преди 4 години

До 7"Аз съм *** и вие сте прости, значи се разбираме!"Б. Борисов

13

Анонимен

преди 4 години

София и Перник ще се върнат по селата където все още е останала вода. И без това софийска вода ще фалира защото при засушаването на климата няма откъде да вземат пари.

12

OhoBoho

преди 4 години

Няма да се плашите има мокри кърпи от Китай с Вирус

11

Анонимен

преди 4 години

Сега какво хората да не се притесняват за да не неранят чувствата на вожда ли?

10

Анонимен

преди 4 години

А 100% трябва да се страхуват от наводнения, защото тогава въобще няма какво да се направи, а природата е непредсказуема.

9

ПЕРНИК

преди 4 години

Хората имат право да се притесняват . Мафията продължава да източва язовирите през Частни ВЕЦ . Дано Главния Прокурор да ги арестува _ за което се съмнявам - няма Сигнали от медии и ортаци в този * бизнес*.

8

SS

преди 4 години

Чака ни кошмарно лято!Запасявайте се с вода.Най важното нещо на един апартамент това е к,енефа.Без него жилището става непригодно за живот.А без вода?Купете си бидончета долу с чешмичка и го напълнете с вода,за пиене,за миене,за тоалетна.

7

до 4

преди 4 години

Мда, ББ е виновен за сушата. ББ е виновен, че в цяла Европа е 15 градуса и сняг няма. ББ е виновен, че перничани нехаят за водопровода си 30 години. ББ е виновен, че във всеки блок в Перник водозагубите са 70%, защото етажната собственост не си е сменила водопровода. ББ е виновен за пожарите в Австралия, ББ е виновен за сушата в Калифорния. Абе Костов е виновен, бе! Радев- също. Само Бай ***- невинен цял живот. Него цял живот лошите депутати му съсипват живота. Той е цвете. Лауреат.

6

Анонимен

преди 4 години

За притеснение си е. Управляват ни мъжки и женски калинки, които при нужда и да искат, няма да могат нищо да направят.

5

Анонимен

преди 4 години

Има защо да са ппритеснени с толкова некадърни и нищоправещи институции.

4

Анонимен

преди 4 години

Ама гласуват за Бойко Борисов нали?Не го мислете вие бай Бойко.Има си той вода, жаден няма да остане.Банкя е курорт, ако случайно не знаете, с природни извори с минерална вода, минерални бани и всичките му салтанати!Да му мислят жителите на Перник, София, а догодина и други градове!!!

3

Анонимен

преди 4 години

Аз се страхувам. Затова моментално взех мерки- на вилата в Симеоново пробих със сонда, сложих хидрофор- сам си направих системата за няколко дни. Ако дойде този момент, ще ходя на вилата да живея за известно време. В апартамента си отдавна имам система за дъждовна вода, която минава през филтър и с нея поливам растенията си (имам покривна градина). Лошото е, че за първи път от 12 години този резервоар е празен. Положението е много тежко.

2

Т.Шак

преди 4 години

Стига сте всявали паника у населението бе! Вода има. Бира също. Каронавирус няма.

1

Анонимен

преди 4 години

Сечат горите, бетонират и асфалторат и ето резултата.