10

Абе

преди 4 години

Кво е тва преброяване бе? Само, етнос, религия и майчин език стигат за всеки човек. Тия глупости за, каква енергия ползваме, колко деца, саниране. Това няма нищо общо с преброяването. Вие, па искате всичко на куп да свършите, та да си клатите краката после.

9

Анонимен

преди 4 години

Наговорете се с ковшийте да се пишете роми, тока и водата стават безплатни.

8

анонимен

преди 4 години

До хВ Интернет, за какво ти е да идва анкетьор у вас. В Интернет е бързо и лесно.

7

Валентин Тодоров

преди 4 години

Забавно е,че държавата вярва,че във Филиповци,Столипиново и по селата хората ще се справят по-успешно с електронните въпросници отколкото студентите в Студентски град. Другото интересно е как ще ме питат за религия,след като при всички предишни нямаше категория НЕВЯРВАЩ.

6

Анонимен

преди 4 години

38 милиона лрва да се пренроят 6 илиона души. 6млн души х 6 млн лева = 36Значи, за всеки 1 млн души се дават 6 млн лева.Тоест по шест лева на глава да я преброиш. Груба снетка, де, ввсъщност излиза по-скъпо.Няма ли да е по-евтино всяко домакинство да си се преброисамО. Има много нначини. Щото тия 38 милиона, предвидени за едното нищо, непременно ще потънат в някоиджобчета като едното нищо. Не е като да падаме от Марс нали.

5

Reality

преди 4 години

Не повече от 6 млн.на територията, 2 в София и 4 в провинцията, 4 млн българи, 2 малцинства. Дано все пак излязат официалните (реални) данни, а не броим пак мъртви души и махли, написали се 100% български. Тогава тези пари са на вятъра.

4

R.R

преди 4 години

Навярно цифрите ще стреснат и най големите песимисти.?

3

Анонимен

преди 4 години

38млн. за глупости

2

х

преди 4 години

Ако не пусна преброяващия в дома си, какво следва? Глоба? Моля обяснете. Как да знаем дали не е измамник?

1

Анонимен

преди 4 години

дано може да броите до 3 милиона