219

Анонимен

преди 4 години

Брееееейййй не е имало робство. Държава затвор, в която населението работи за да снабдява съветските пазари. Чиста проба робство и особен вид принудителен труд, ограничаване на свободите. Най-кратко казано "държава ГУЛАГ" беше България. По-лошо робство никога не е имало.

218

za RU

преди 4 години

До Анонимен 270Русия дава много жертви, губи битки, но никога не губи войни..............никога!!!

217

Анонимен

преди 4 години

От 100 и косур години нищо добро не се е пръкнало откъм русия

216

за ТСВ

преди 4 години

Никой не знае кой ще спечели третата световна война - ТСВ!!!

215

Анонимен

преди 4 години

до za RU,и малките деца знаят, че Русия винаги губи. Русия спечели само войната на Източния фронт през ВСВ, но с цената на почти 30 милиона избити бледолики руски индианци.

214

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 267Руско робство не е имало никога , имаше 5 века турско робство и близо 2 века византийско робство!!Ти четеш историята , както Дявола чете Евангелието!!!

213

za RU

преди 4 години

Руснаците не могат да бъдат победени лесно................вярно е това, че Русия има само врагове отвсякъде, затова руснаците си развиват военните и космическите технологии!Никой не знае кой ще спечели ТСВ!!

212

Анонимен

преди 4 години

до za RU,България е на тоя хал заради смахнатите еврофоби. За 500 години българите си останаха християни в Османската Империя, за една година руско робство всички ги превърнаха в комунисти без някой да ги пита искат или не. Прави разлика, гладък мозък.

211

До Анонимен 263

преди 4 години

ТСВ вече се води, тя е хибридна война и е на територията не целия свят, Европа, Азия, Америка и т.н.

210

za RU

преди 4 години

Ако не бяха руснаците, сега щяхте да сте ***, да носите фесове и шалвари и да се кланяте на Аллах, а жените ви щяха за да забулени с фереджета!!Но вие сте едни неблагодарни гадинки................психоболните русофоби...............заради такива като вас България е на тоя хал!!

209

Анонимен

преди 4 години

до za RU,заобиколени сте от врагове- САЩ на изток, Китай на юг, ЕС на Запад. Китай не ги мислете за приятели, ще папнат Сибир като стой та гледай. Последната защитна линия е Казахстан, но скоро и те ще преминат на правилната страна. Познайте ТСВ на чия територия ще се води?!?!?

208

Анонимен

преди 4 години

Проскубана чeбуpaшкa въз към тайгата

207

Uncle Joe

преди 4 години

Всички мръсни насекоми от катакомбата у кв. Изгрев, барабар с варяжкия *** от снимката требва да бъдат натирени у азиатските степи!

206

za UK

преди 4 години

Сега е време да изгоним английските шпиони и чужди агенти от България след Брекзита..............Англия вече не е в ЕС!!!На всички в ЕС им писна от надутите ингелизи!!!

205

za RU

преди 4 години

Русия е велика сила, Крим е руски завинаги, свикнахте ли???

204

za UK

преди 4 години

Великобритания е най-вредната велика сила за България.................оня *** Чърчъл искаше да срине София със земята................ама вие плюете руснаците и искате с Англия............много продажни гадинки сте, ясни сте ми!!!

203

Анонимен

преди 4 години

Сори пияндур но ловния сезон за нищи създания е целогодишен

202

До Анонимен 252

преди 4 години

Ти си уникален ***.................БХК е антибългарска организация...................шефа им...............Красимир Кънев малко го биха............продажната гадина!!!!

201

БГ

преди 4 години

Забранено за кучета и руснаци

200

za UK

преди 4 години

Значи английски агенти може, ама руски не, така ли??Хаха...............колко сте *** и прости, нямам думи.................освен това Англия е извън ЕС............Брекзит, дайте да изгоним сега и ингелизите-шпиони!!!