36

брей че яко

преди 4 години

До До 29Значи "старите бастуни" да не гласуват,така ли!?А младите головодци,дето един лев не са изкарали за тях може!?Това че си *** не е проблем!А това,че превръщаш глупостта си в норма е големия проблем!Ама на електрически стълб кво да обясняваш!?

35

До 29

преди 4 години

Ти първо се научи да пишеш, после се научи да пишеш правилно и едва след това се опитай да изразиш някаква мисъл, идея или каквото там имаш в празната си глава.

34

Анонимен

преди 4 години

Сега остава да почнем да продаваме компютри на японците.))) И филми на американците.))) На руснаците водка може и да сме им продавали.)))

33

Викам кутките

преди 4 години

Абеее.... какво стана с Евразийският проект на Фаши Пупи, нещо няма мераклии.

32

Анонимен

преди 4 години

Продажните лордове трябва да станат обикновени граждани.

31

Анонимен

преди 4 години

Ти се шегуваш, обаче, помисли си, че англичани могат да започнат да кандидатстват за българско гражданство! Е тогава майтапа ше е пълен! Ако някой през 1989-та ми беше казал, че България ще е в ЕС, а англичаните ще кандидатстват за българско гражданство, щях да го сметна за поредния виц. :))))

30

Евро

преди 4 години

На мен англичаните ще ми липсват. Има място за тях в европейският съюз, ще се радвам да се върнат. Кой дру ще ни изкупува кимизарниците по селата и ще отглежда кокошки))

29

Анонимен

преди 4 години

Всичко е възможно. Нищо чудно Обединеното Кралство да се разпадне, но това да подобри живота на британците. Монархията е отживелица, дърпаща страната назад. Това се вижда дори и в развитите скандинавски страни. Като букаи на краката на народа са тия "кралски дворове". Но много от поданиците не го виждат и не го разбират. "Обичат си монарсите"... Айде бе... Колкото руснаците обичат Путин. Просто се страхуват

28

До 29

преди 4 години

Аз съм съгласен с теб за пенсионерите. А лично мисля, че който е пенсиониран не трябва да гласува. Стари бастуни, ме трябва да гласуват. Ако това беше в България, БСП нямаше и 5% да съберат. Хората получаващи помощи също да не гласуват, така в било я търновската конституция.

27

кой народ

преди 4 години

До Анонимен26имаш в предвид ? понеже на референдума само 3% бяха повече за напускане. я сметни , че поне 10-15 % от народа са от бившите колонии...индийци,пакита и е ясно , че те мразят европейците понеже сме им конкуренти. освен това поне 5%-10 % от гласувалите са пенсионери подлъгани от обещанията за наливане на пари в здравната система. а реално пенсионери не би трябвало да имат право да решават такива въпроси защото това засяга бъдещите поколения а не за тях с почти привършен земен път

26

Край

преди 4 години

Кралицата моли Мария Габриел да лобира да се върнат обратно в ЕС.И идва Бате да я вози на джипа и да и покаже как се правят магистрали.А да спрете с тия прахчета че се много превъзбуждате

25

Анонимен

преди 4 години

Аз не очаквам никакви драматични обрати и страховити събития, но в дългосрочен план смятам, че Брекзит ще се отрази зле на ОК. Вероятно бавно и полека икономиката ще забави развитието си, ще има отлив на мозъци към ЕС, ще има досадни технически затруднения по границите и т.н. Ще има и много обидени хора от страна на ЕС. А обидените хора, както знаем, не са ни приятели. Нищо чудно да се разпадне ОК, а не ЕС, както мнозина тайно се надяват.

24

Анонимен

преди 4 години

Тези лордове големи европейци. Защо ли народът на Великобритания е на различно мнение?

23

злобар

преди 4 години

С албионците е вероятно да се случи така, както се казва в една приказка, да изпълнят едно от три условия за откупа: 1. Ще се пробват да изядат голяма торба сол; 2. След като стане ясно, че няма да се справят със солта, ще опитат да им бият 100 камшика на голо; 3. И това сигурно ще се окаже непосилно, тогава ще решат, че трябва да платят пари!

22

ами

преди 4 години

До Анонимен20имам 3-4 унгарски колеги , на единият жена му работи в завода на сузуки и получава около 700 евро.всички те не харесват орбан и казват , че икономиката не е толкова добре. виж чехия и словакия е друго нещо

21

викаш

преди 4 години

До Анонимен 15добре ер амариканците да дебелеят когато купуваме тяхното оръжие ??? не харесвам турците но правя евала на ердо , че закупи руските ц400.....видяхме какво направи патриота в саудитска арабия ....не можа да защити рафинериите им. а има достатъчно европейско оръжие а не американците да ни заповядват да купуваме *** им

20

Анонимен

преди 4 години

Миналата седмица бях в Лондон. Все едно си Столипиново. Още малко арабски щях да проговоря. Винаги са ни цакали тия англичани и са много гадни .. И какво ще постигнат? Нищо. Няма визи. Отиваш, подписваш трудов договор и толкова. Ако е за работа. Ако ще се разхожаш да мръзнеш - за 20 евро ти е самолетен билет с тия летящи сапунерки.

19

Анонимен

преди 4 години

Много ми е интересно кой и защо смята Унгария за второстепенна държава???

18

Край

преди 4 години

До 17 ти да не си Гери Малкоданска. Такива прогнози може да даде само тя и Мария Габриел защото на нея много и се искаше да управлява младежта и иновациите на Великобритания.

17

Анонимен

преди 4 години

Завист, бе братя европейци, завист. Как не го проумяхте всички, как може да си плюете на жизнените интереси? И от изток, и от запад - завист. Да не би потоци от туристи да са заприиждали към Сибир и Владивосток, или към Средния американски запад? Мислете, бе! Господ ви е дал мозък.