90

Анонимен

преди 4 години

При управлението на Путин Русия отново енай-голямта военна сила на света.По негови думи само за 30 минути САЩ ще бъдат обезвредени,ако се наложи..

89

Жилетка

преди 4 години

152 бегай обратно в училище. Да научиш че статистическите данни за безработицата се вземат от реално записалите се търсещи в бюрата по труда. Още от времето на Масларова се отчита спад. Защото хората се изнасят, няма човек -няма безработица. Отделно у нас и във Франция са най-високият процент мюсулмани 10%. Разликата е че у нас сигурно работят или търсят по-малко от половината от тези. Във Франция въпреки превъзходната им социална система не е точно така, заплатите са високи правата също.

88

Анонимен

преди 4 години

Ха, как си и знаех че ще има статийка. Путин разката жендърсоросляците и сега ония не могат без статийки.

87

Ким Чен Джудик

преди 4 години

"Скептично настроен съм от тази възможност Путин да възприеме подхода на върховен управник, защото това по-скоро кореспондира със самодържец. Това нещо е чуждо на демокрацията и на онези принципи, на които той стъпи със своята инициатива за промените в Конституцията."Хахахахаха :))) И правилно! То не е САМО самодържец, то е ДИКТАТОР! Сега ще смени Конституцията така, че пак цялата власт да е при него

86

sd50071

преди 4 години

Цукер Цукерман - как ви дойде на ум да извадите от нафталина това ченге

85

Молодец, Захарий!

преди 4 години

Захари Захариев - този авторитет е старо комунистическо чeнгe, ДеСар и съветски агент. Кредитен милионер, поръчков основател на поръчково фалиралата банка Славяни. Това е моралният облик на путинофилите в България!

84

Миладин

преди 4 години

Продължение: аз написах това за вас на пук

83

Миладин

преди 4 години

До ВАГИНИР ПУТИДо ВАГИНИР *** e да ама в твоето село. ти чувал ли си за cardi B и знаеше ли че като стане фитнес инструктор ще стане cardi О ти имаш ли любимо хоби имаш ли планове за финансово облагодетелстване и като дете водилили са те на логопед. хайде дай нещо ново за лайф стайла си освен разсъжденията ти и кажи знаеш ли че съм водач в листата на обединените патриоти е да ама не нищо де ти може да си някое хлапе аз от къде да съм сигурен че не си някой скинар да не подкрепяш болшевиките бе? бомбаджии, пръдльовци , позьори и прочеe плезя ви се дано ви спукат от подигравки дано пикаете газ

82

Божият син

преди 4 години

За Колчак, копривата и още нещо.!.

81

Анонимен

преди 4 години

Лягайте, ушати поссерковци.

80

Анонимен

преди 4 години

Гешев няма ли да го арестува и него ???? Да му извади и на него праните *** пред цял свят.

79

Валентин Тодоров

преди 4 години

Когато е било заплашено уцеляването на Рим,те са си избирали,подчертавам избирали диктатор.Съществуването на Русия не е заплашено.Тя е по-силна отколкото преди Путин и той никога не би приел подобна длъжност,дори само заради това,че тя би значела, че всичко което е правил откакто Елцин го посочи като човека,който може да спре Русия от пропадането е грешно и трябва да се започва отначало.Може да хересваме Путин или не,но никой не може да го обвини в липса на принципи и непоследователнос

78

Миладин

преди 4 години

Приказки за пари не искам това е все едно да ги разказваш на детето си.. та нали ще убиеш всичко детско в него.. приказките за възрастни са хубави. Но трябва да си минал през детските за да са пълноценни. Така е и с политиката властта разяжда ако го няма стремежа за приказното. Най -добре бихте могли да разберете социализма ако сте живяли в него като вързоп за животни е. Eто защо животни са всички комунисти. Браво на Путин създаде школа за справяне с тази болест и блесна в очите на тези които разбират от човечност

77

Не извратен тип

преди 4 години

Двадесет години на влсат,двадесет години децата му живеят във Холандия и жена му го напусна дори

76

Анонимен

преди 4 години

Честит 1-ви февруари!

75

Пак лакърдии

преди 4 години

Невероятен наглец трябва да си, за да пишеш как населението на Русия нараствало. Даже дресираната руска статистика не смее да лъже така - само за последните две години то намаля с над 400 000 души и измирането се ускорява. Евала, брато, рубличките стигат ли поне да си купиш бира?

74

Тука има, тука нема

преди 4 години

Путин бетонира властта на олигархията, "приватизирала" държавна собственост с колосална стойност и Русия се гордее със стотина криминални милиардери. Болниците и училищата намаляха с хиляди, затова пък църквите никнеха като отровни гъби след дъжд - над 30 000 нови. Ей сега разгледах честен фоторепортаж от големия град Владивосток в Далечния изток. Все едно виждате зомби апокалипсис. И да напомня: Виетнам - 75 милиарда долара високотехнологичен износ, Русия - 10 милиарда. Хвала и осанна за Вова.

73

Анонимен

преди 4 години

България е на дъното, сигурно затова руската дисапора тук се увеличава. Наскоро разкриха шефа на "ешниците" - купил си имоти в Италия и...България. Бори опозицията и европейското влияние, но имот на морето в потъваща България си купил :)От 17 милиона квадратни километра, той в България отишъл, може би не е разбрал колко е лошо тук.

72

Анонимен

преди 4 години

Нидерландия

71

Не извратен тип

преди 4 години

На великия управник и децата в Холандия