25

Не тиреец

преди 4 години

Левски е частен клуб! Да! Но само жалък ТИРЕЕЦ може да твърди, че ЛЕВСКИ е виновен за игричките на Миша Манчев и Куцият театър на Герена с изваждането на отбора БКП. Хайде по-сериозно. Левскар съм и не подкряпам инпровизираните Кибици-Наркомани от София-Запад пред парламента ;)

24

До 8

преди 4 години

Специално на Лудогорец им построиха стадион с парите, откраднати от пенсионерите, а алчният Домуз не спира да краде.

23

House M.D.

преди 4 години

Според заглавието вентилаторите на Васил Иванов Кунчев са протестирали пред антинародното събрание.

22

Анонимен

преди 4 години

Страхливецът от Банкя нас рал ли се е вече?

21

Анонимен

преди 4 години

ohaaa...dosta sa merakliite da finansirat s lichni bg levove lubimia si futbolen souz...stranno...ne vijdam Borislav Mihailov, toi veche nima e razlubil futbolnia si souz? ili e obichal futbolnia si club, dokato e poluchaval parichki ot nego?!

20

AУУУУ

преди 4 години

И какво ? Не ни занимавайте с тези, моля..............

19

Анонимен

преди 4 години

Костя Копейкин и лум пените от възраждане не са ли били там и на тази манджа мерудия?Да поведат протеста дето се вика?Хубава работа.как протест без тях?

18

Анонимен

преди 4 години

Така, както е тръгнало ще фалира този спорт в България и на негово място ще развиваме американски футбол.

17

Анонимен

преди 4 години

Евала на момчетата това не са така наречените организирани фенове от разни зависими фракции имат си мнение и си го отстояват ако всички правихме като тях нямаше държавата да е на това дередже

16

Анонимен

преди 4 години

Това е частен клуб? Какво искат от държавата и правителството? Ботев, когато подгониха КТБ и Цв.Василев да не би да искаха нещо? Литекс като подгониха Гриша Ганчев да не би да искаха нещо? Преди няколко години съблякоха новоназначения си треньор. Преди месеци пребиха шефа на магазина им. Те направиха интригите Литекс и ЦСКА да изхвърчат от А група. ББ им назначи спонсори. То не бяха БТК, то не бяха Щрабаг. И....нищо.

15

Анонимен

преди 4 години

Това много обидна да отидеш на такъв протест. И срещу какво протестираш? Да не закачат Божков, щото ще им пропадне отборчето ли?

14

Анонимен

преди 4 години

Бъдещето ясно фалит клубовете са за пране на пари видяхте ли как се затриват двата най големи клуба в държавата те цялата държава затриха Левски да ви е проблема

13

Asparuh

преди 4 години

С тази малка групичка само си губят времето.

12

vlady

преди 4 години

Истинските фенове на Левски не могат да участват в подобни протести - не е позволено по закон. Част от тях настанени в общежития открит тип могат да посещават мачовете на отбора в съответното населено място, придружени от представители на администрацията примерно в Казичене има ИСДВР левскар и бивш юноша на отбора, който събира агитката и ги води на мачовете на Левски в София.

11

Анонимен

преди 4 години

Събрали са се да изпият по кафе и да изтъркат по няколко билетчета, а после, като станат всички тото-милионери, ще дадат милионите на "Левски".

10

роб

преди 4 години

Тея не бяха ли същите, които скандираха "Гешев, Гешев" преди няколко месеца?

9

Мале,

преди 4 години

То бистришките тигри ще съберат повече хора.

8

Анонимен

преди 4 години

Левскар съм, но не е работа на държавата да спасява частни футболни клубове. Всеки лев който държавата би дала директно или индиректно на Левски, ЦСКА, Лудогорец и т.н. е лев който държавата може вместо това да даде за пенсии, здравеопазване и образование. Полуграмотни африканци и южно американци ритат топка за десетки хиляди левове докато пенсионерите мизерстват. НЕ Е РЕДНО! Ако искат - само с частни пари.

7

Ботев

преди 4 години

Айде Левски при ЦСКА 1948,,няма Божков няма А група

6

Анонимен

преди 4 години

Това сигурно са последните истински левскари. Наркоманизираните агитки не се виждат на събранието.