104

eve1

преди 4 години

Все си мисля,че без тъпите англичани ЕС ще се развива по-добре.

103

Край

преди 4 години

Англичаните отиват при ментора на ЕС - САЩ. Те са си част от британската общност и съществуването на Мария Габриел малко ги интересува.Сега така ще се договорят с ЕС че ще си запазят позитивите и ще изтрият с гума малоумщините на евро-чиновниците.Фараж го каза - обичам Европа -мразя евро институциите.

102

бг смешки

преди 4 години

когато имаш собствена валута е лесно да направиш подобно нещо ! когато обаче нямаш като Гърция си обречен ! а невежите и неграмотни българета се бутат да влезнат във еврозоната .....мама мия , не знаят кво ги чака там . ама хората са казали *** народ- слаба държава . а българетата са мн *** и *** народ

101

Анонимен

преди 4 години

Когато папата е бил най-могъщият фактор в Европа,те се отделят от католическата църква.Когато Наполеон е управлявал Европа като бащиния -само те му се противопоставят за един период.Втората световна е решена от американската индустрия и кръвта на съветските народи,но за около година пак те единствени дават отпор на райха.В манталитета им е да не позволяват друг да не решава за тях.А че са остров им е помагало.А хубавото за ЕС е,че се доказва че има и влизане и излизане.

100

Анонимен

преди 4 години

117 е прав. Не ни е дошло още времето да се махнем от ЕС. Трябва да мислим не емоционално, а кое е най-добре за нас.

99

славянин

преди 4 години

Радвам се, че сега е наред Scotexit и NorIrexit от Ингилистан!

98

Анонимен

преди 4 години

Следващите ще са Холандия...пардон, Нидерландия.

97

До гробокопач

преди 4 години

Глуп***к,и като излезем от ЕС какво си мислиш,че ще се случи бе.Кой ни спаси от фалита през 96год с валутния борд ? Знаеш ли ? Европа ,не Русия ! Нали като излезеш от ЕС,ще те яхнат нашите олигарси и ще те нулират за една година бе.5 души ще си разпределят България по отрасли.Нямам думи....колко си пр()ст ! Ковашки като държи ТЕЦовете да не плащаш по 20лв за топло.А в хотелите на Албена тур /България/ нощувката да не ти е 8лв.

96

Анонимен

преди 4 години

Напротив, имат голямо предимство при преговори. Досегашната вътрешна търговия на Германия и Франция с Англия е в огромни размери и Брекзит ще удари и някои браншове в горепосочените държави. Споразумение за безмитна търговия не е нищо, не се плаща само мито, и то ако стоката е наистина произведена в Англия, а не внесена, но се плаща данъка от 19%. ЕС има безмитна търговия с на практика цяла Азия без Китай, Канада, Норвегия, Швейцария и куп други страни. Ще я получат без проблеми.

95

Анонимен

преди 4 години

Ура! Най-после!!!

94

Анонимен

преди 4 години

Да излизат и да не се връщат.

93

До 109

преди 4 години

Колега,назовах комунистически страни,а не по географска ширина.Слаб 2 по логика

92

ЕДИ КОЙСИ

преди 4 години

КЪРУЦАТА ЕС ОСТАНА С 3 КОЛЕЛА ФРАНЦИЯ ГЕРМАНИЯ ИТАЛИЯ

91

бе и аз

преди 4 години

До Съветсъм любопитен какво като предимство при преговори би имала една англия с 60 млн пазар опитвайки се да постигне добра сделка притискайки един китай ,америка или който и да е друг голям пазар.там гасуваха за брекзит подобните на тези които тук 30 години избират популисти да управляват-съсипват България. и на тях и на нас ни обещават просперитет без да се работи и така нас боко и дриги крадци ни тикат в блатото а англетат си мислят , че пак империя ще станат

90

Анонимен

преди 4 години

Кое е надградация ?"Русия,Виетнам,Лаос,Куба,С.Корея....Хахага"Колега, от изброените държави само Русия е част от Европа. Пропуснахте Венецуела, Сирия, Ирак, Либия и още много други. Слаб (2) по география, седнете си.

89

Анонимен

преди 4 години

Ние хем виждаме тая мерзост която ниналагат-дженд--ъри,ге--й-ви паради...Тоест, представяте си, че сега Англия като не е в ЕС, там вече няма да има гей парад ли? Лондонският гей прайд е с рекордната посещаемост от около 1 милион човека (освен самите гейове и много местни, отишли да се забавляват с тях, както и туристи).

88

Анонимен

преди 4 години

"Английският си е дефакто международният език засега, така че вместо да се радваш на гугъл и да плащаш за машинен превод в реално време, хващай бумагите."Дървени философи не ми се слушат. Хващай дисагите и... форумекзит.

87

Съвет

преди 4 години

До ЪХЪ 88 Не бързай. Още не се знае дали са се спасили или тепърва ще потъват. Бъдещето ще покаже.

86

До УМЕН

преди 4 години

Аз на себе си ли ще вярвам, или на телефона си. Предпочитам моят мозък да каже, каквото искам, а не телефонът ми, каквото той си иска...а подслушване то друго на ръка. Английският си е дефакто международният език засега, така че вместо да се радваш на гугъл и да плащаш за машинен превод в реално време, хващай бумагите.

85

Да допълня...

преди 4 години

И какво стана ? Мъката ще продължава с години. То не беше излизане , то не беше чудо. Стана като в нашата топлофикация. Лесно влизаш , а не може да излезнеш.