130

Митко Банцера

преди 4 години

Припари ли ти Бойче? Да видиш кво ни е на нас, като се опитваш да вземеш бизнеса на президента на отбора ни. Вече знаеш че си сбъркал фатално и че неизбежно ще слезеш от трона. Ние пак ще запишем нулева година, щото някои трансфери пропаднаха, други играчи ще избягат и така, НО ТИ, ТИ ЩЕ РАЗБЕРЕШ КАКВО Е ДА СЕ ЗАКАЧАШ С ЕДИНСТВЕНОТО КОЕТО Е ОСТАНАЛО НА ХОРАТА - ФУТБОЛНИТЕ ЕМОЦИИ.

129

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 136Не есамодо ените,геребаст. Има дисциплина в еврозоната,определят ти лимит,таван и това са ти кинтите вътре в държавата,не могеш да харчиш за нищо друго.Освен това всички вътре са длъжници,и членовете са длъжни да поемат дълговете на останалите,ако имат пролеми с плащането. То ако беше хубаво Унгария Чехия и Полша щяха да са в еврозната.

128

Анонимен

преди 4 години

Ко ще отрадне 20 милиарда долара от бг народ,които крепят валтния борд? Гереберастията и пуделите им или еврогеъовете чрез европейската централна банка,или ще делят братски,нали са евроатлантици? БГ народ вече няма да бъде най-бързо изчезващия,а просто ще изчезне след приемането на еврото за нула време. Еврозонота прилича на валутния борд,но е по-зле,има контрол на харченето,няма увеличение на никакви заплати, за появили се дупки,освен това членовете на еврозоната поемат зъдълженията на останал

127

Анонимен

преди 4 години

Обяснявам го най-елементарно: Доходите делено на две, ценита на стоките - които междувпрочем отдавна са минали средните европейски си остават същите. Кое не е ясно?

126

Анонимен

преди 4 години

Овци, блеете ли докато Мутрата ви дои и стриже.

125

хахаха

преди 4 години

Та БСП-БКП никога не са напускали сцената, и до днес в лицето на Герб пак те ръководят България. Кой от управляващите през последните 30 години не е свързан с тандема БКП-ДС. Просто няма такъв, но истината не е изгодна на населението.

124

дед

преди 4 години

До 129Въпросът реторичен ли е?Какво става се дни пари , които се мотаят наоколо при толкова елементарни хора, които се разпоереждат с тях??

123

Smurf

преди 4 години

Абе .... БСП бяха на власт пък курса не мръдна. Ти управляваш 10 години и на финала на политическата си кариера измисли да преговаряш за валутния курс и да го променяш Не се ли усещаш че поради неграмотност и абсолютна некъдърност сте на ръба да подгоните народа към банките да си тегли парите.

122

Гого

преди 4 години

До 129 АнонименЛошото е, приемем ли евроро тези пари от борда отиват в европейската централна банка

121

Иван

преди 4 години

когато

120

Анонимен

преди 4 години

Единственото, все още, стабилно нещо в бедна България е бордът. Махнат ли го ще се освободят 30-те милиарда, които досега гарантираха борда. Какво ще стане с тези пари и кой ще ги вземе? Някой знае ли?

119

Анонимен

преди 4 години

като въведат еврото по хубаво няма да стане ще стане по лошо защото алчните търговци отсега си точат зъбите и им потекоха лигите разберете че за нула време да кажем за една година лекичко да ни влиза по малко по малко да не е чак толкова болезнено ще вдигнат цените и това което е струвало един лев вече ще струва едно евро ПОМНЕТЕ МИ ДУМАТА за една година ще има тотално обедняване

118

Анонимен

преди 4 години

Ако сдс бяхя направили лустрация като хората,Членът на бкп щеше да се изнесе от страната,При баджанака Арабаджиев в ел ей.

117

хохо

преди 4 години

До АнонименЧе това е пропаганда на червените мър---ши

116

Анонимен

преди 4 години

Това как да го разбирам?Значи Борисов се кани отново да ни продаде на БСП?

115

Анонимен

преди 4 години

Геноцид и диктатура Бат БОЙКО

114

Българин

преди 4 години

Кой ще ти повдигне обвиненията за безобразията на ГЕРБ, след като Гешев ти е миличък бе Бойко?

113

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 117пълни глупости, отново и отново.. влизането в еврозоната е национално предателство!Мисля, че е крайно време в знак на протест да покажете характер и всички, които сте против Европа да емигрирате в Русия.

112

Анонимен

преди 4 години

Ние и сега сме в еврозоната. Просто нямаме право на глас по отношение монетарната политика на ЕС. Лева си е едно малко Евро, което зависи от еврото на 101%. Не знам, защо някой си мисли, че влизането ни в еврозоната ще доведе до някаква промяна въобще. Много истерия за нищо, от мухата - слон. Просто и опозиция и правителство обичат да преувеличават, както си му е реда. Ако могат да убедят народа, че утрешния ден е апокалипсиса ще са най-доволни. Питай си рука и това е.

111

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 116не бяха - още са.. но не са само те. Франция, Белгия, Испания, Хърватска - от 75-105% дълг от БВП