81

избирател

преди 4 години

Чакайте сега бе хора!!!Докарахте я до безводие от пълно безхаберие,или отявлена далавера,а сега се правите на герои с нашите 26 милиона лева?!Странно!!!Поне за мен е странно и крайно неразбираемо,представено по тоя ГЕРОИЧЕН начин......

80

опетков

преди 4 години

До колю Колю, Готви се за четвърто и пето правителство на ГЕРБ. Дано само не свършат Хемус навреме, че май ББ ще си ходи тогава.

79

опетков

преди 4 години

До Анонимен60 Забранено е защото си го писал с "О", а то се пише с "У", като ***.

78

Анонимен

преди 4 години

Припари им под за.ика и развъртяха бухалката.

77

Отчето

преди 4 години

Дай Боже , защото тая коалиция на ГЕРБ с патриотите , направо ни разказа играта!И Борисов помни, че турчин не е мръ,,сна дума , МАФИОТ е мръсната дума!

76

Анонимен

преди 4 години

Тоя па наглец оформяла се нова коалиция да не би да ревнува?!?!?! Сигурно пропуска малката подробност, че вече десет години си пие кафето с Доган и коалиция бостан върлува из територията.

75

колю

преди 4 години

Aгония и последни гърчoвe нa Tиkвyн и бандата му!

74

Анонимен

преди 4 години

За Бацо не остава нищо друго освен да вдигне двойно рекета, които плаща на депесарските общини. Само така ще умилостиви Доган. Соколът разбираполитиката само през финикийските заници, Бацо също!

73

Анонимен

преди 4 години

Принципно ДПС винаги са подкрепяли ГЕРБ през всичките 10 години на управлението им.ДПС няма да подкрепи ГЕРБ, само ако се направи друго правителство, както стана през 2001 година, когато НДСВ направи правителство заедно с ДПС. За всяка една партия е по-изгодно да е във властта, отколкото да подкрепя властта без да участва в нея. Това, което ГЕРБ сега приказват е, за да се манипулират хората в полза на ГЕРБ.

72

страничен наблюдател

преди 4 години

Хората гласуваши за ГЕРП ги разбирам - харесват си Боце, имат личен интерес от властта му - избират си го.Но хората гласували за негови пламенни "противници", които му стават патерици, не ги разбирам.Как може да се подиграят така с гласа ви и да не си линчувате образно казано лидерите?Чест и достойснтво имате ли въобще? И един от тия ренегати не тябва да види повече изборен пост.

71

МИРО:

преди 4 години

СКОРО ТИКВАТА ЩЕ КАПНЕ КАТО ГНИЛА КРУША!ВСЯКО НЕЩО Е ВРЕМЕННО!НАЙ-МНОГО ДА ИЗФИРЯСА!КОЛКОТО ПО-СКОРО,ТОЛКОВА ПО-ДОБРЕ ЗА НАС БЪЛГАРИТЕ И ЗА БЪЛГАРИЯ!!!МАХАЙ СЕ ТИКВО ПРОКЛЕТА!ТИ,ПРЕДАДЕ И ПРОДАДЕ БЪЛГАРИЯ!

70

ПроСоТо

преди 4 години

До Haide Pernikама верно ли са чудиш?..Да не си паднал сабайле от Марс?

69

Бостан

преди 4 години

За построяването на този тръбопровод първо трябва да се направи проучване на терена, да се изготви проект и чак след она да се остойности на базата на количествено-стойностната сметка.Дотук нищо от описаното не е направено - и се питам откъде дойдоха тези 26 милиона? Дори с данък "герб" пак са много защото от опит знам, че дори с изкопните работи и доставката цената не е повече от 450-500 лева на метър! Т.е. - около 5-6 милиона за целия проект! Но да не си помислите, че някой ще опапа 20 млн?

68

Миро:

преди 4 години

Всички българи трябва да се ОТКАЧИМ ОТ ТОВА ЗЛО БОЙКО БОРИСОВ

67

Анонимен

преди 4 години

Тиквени ми ти работи.

66

сс

преди 4 години

Нещо взеха да усещат края и се мъчат всякакси да се отърват.

65

Анонимен

преди 4 години

"Захващайте се за работа-нареди премиера на министрите".С това боко сам призна,че министрите му досега само са се почесвали и никаква работа не са свършили.Резултатите го доказват.

64

ПроСоТо

преди 4 години

като го мернах тоя се сетих:-Преди да замине за Щатите в една телевизия го попитаха какво е правил Цветанов във Вашингтон.Т. Великолепний отговори:-"След два дни съм при Тръмп,ще го питам и като се върна ,ще ви отговоря..С подробности"..Е,..Някой чу ли от него какво е правил Цв. там?И не се кискайте!..И децата знаят,че тоя плещи глупости,колкото да не заспи,но все пак..

63

Haide Pernik

преди 4 години

Господин Министър Председател, Г-н Борисов, чудя се защо хората по форумите Ви наричат с такива обидни думи?Ама те нека аи пишат и драскат, с това нищо не се променя нали?И аз бих предпочел власт и пари , бизнес, пук тия нека си драскат по форумите!Кой ги чува и вижда-никой!То явно това им остава, и така ще си продължава.

62

Хи

преди 4 години

Да, при всички други преди герб последните 20 г. беше по добре. Такова зло само по филмите може да има.