45

МНЕНИЕ

преди 4 години

Путин прави Русия по САЩ Модел на Управление - Президент и Конгрес .Трябва и България да спре с Корумпираните Депутати от Народното Събрание , и да се приеме същото и в Нашата къщичка .

44

Смях...

преди 4 години

Тя Русия себе си не може да оправи и е затънала в бедност, та света ще оправя...

43

оооооооффффф

преди 4 години

До АнонимеНмай имаш проблеми с доверието :))))Предавам ти инфо , където го има в нета , твоя си работа Валутните резерви на СА се топят по-бързо и от ледниците на Антарктида ,какво да се прави . В един идеален за тях свят , петролът щеше да се търгува по 200 долара , ама не би . Имат да поддържат някакъв стандарт на живот , участват във войни , спонсорират икономиката на САЩ - бях подписали договори за 250- 300 млрд . Няма как да намалят цената на петрола , ако ще и Обама да се върне

42

Анонимен

преди 4 години

Без нещо от рода на Пиночет НЯМА ДА СЕ ОПРАВИМ..Само приказки и разтягане на локуми.

41

Анонимен

преди 4 години

А бате Бойко ще остане на власт докато свят светува.Даже Винету е безсмъртен.

40

ЕДИН ОТ ВСИЧКИ

преди 4 години

МАЧКАЙ, ТЪПЧИ, ВЕЛИКИЙ! ТВОЯТ ВЪЗХОД Е РАДОСТ ЗА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ! ВСИЧКИ БЪЛГАРИ БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ ТИ ПРАВИМ ПРОКЛОН ДО ЗЕМИ И ТЕ МОЛИМ: СТАНИ НАШ ПРЕЗИДЕНТ!!!

39

Бате Гойко

преди 4 години

"Както се оказа, много от реформите вече са били подготвени от президентската администрация още преди Путин да ги спомене в речта си. Тази седмица работната група призна, че единствено е "изглаждала формулировките"Това някаква тайна ли е, че да си "признават"? Какво очакват, той да си ги измисля на момента? Freestyle?

38

Анонимен

преди 4 години

В Калифорния в класните стаи бяха инсталирани преносими тоалетни, в случай че учениците трябва да се барикадират в стаята заради стрелец на територията на училището, пише The Sunday Times.

37

АнонимеН

преди 4 години

До оффффКОЛКО И ДА ЛЪЖЕШ НЕМА ДА ТИ МИНАТ НОМЕРАТА!!!САУДИТСКА АРАБИЯ ИМА ОГРОМНИ РЕЗЕРВИ В ПАРИ И МОЖЕ СПОКОЙНО ДА ПРОДАВА НА 20$ ЗА БАРЕЛ ПРИ ПРОИЗВОДСТВЕНА ИМ ЦЕНА ОТ 10$ ЗА БАРЕЛ СЪС ТРАНСПОРТА И ТО ДА ПРОДАВА С ГОДИНИ!!!САМО ДА ДОЙДЕ ЕДИН СВЕСТЕН ДЕМОКРАТ НА ВЛАСТ ВЪВ ФАЩ И РЕЖИМА ВЪВ ФЕДЕРАЦИЯТА ПРИКЛЮЧВА! И НАЙ-ХУБАВОТО Е, ЧЕ САУДИТСКА АРАБИЯ НЕНАВИЖДА РЕЖИМА ВЪВ ФЕДЕРАЦИЯТА!

36

Анонимен

преди 4 години

Ама тя Рассията и икономика ли имала?!?

35

1234

преди 4 години

До АнонимеН 34 И отвори уикипедия или където искаш и прочети за икономиката на Русия.

34

Анонимен

преди 4 години

В Перник нема вода, мъка е голема. Вода нема, нема и да има. (music)

33

офффф

преди 4 години

До АнонимеНАбе човек , никой няма интерес от ниски цени на петрола - ни САЩ ,ни Русия , ни САЕ това е от тези дни "Фaлититe cpeд пpeдcтaвитeлитe нa шиcтoвитe ĸoмпaнии в CAЩ и Kaнaдa ca нapacнaли c 50% нa гoдишнa бaзa пpeз 2019 г., coчaт дaнни нa Науnе аnd Вооn, пpeдaдe Оlрrсе" - ако искаш намери статията и чети , твоя работа Това е преди месец - "Саудитска Арабия се нуждае от 77 долара за барел, за да балансира бюджета си "Ама ти знаеш , най-добре :)))))

32

Анонимен

преди 4 години

Едни са диктатори, а други са многогодишни, безалтернативни европейски лидери.

31

Анонимен

преди 4 години

Класически диктатор.. С Ердоган се учат един от друг на мурафети..

30

Анонимен

преди 4 години

Лунна Нова година 2020 г.

29

Анонимен

преди 4 години

Меркел кога ще си ходи?С Меркел ще замине цяла плеяда нейни източноевропейски храненици на германски държавни фондации. Новото поколение ще избере нови храненици и ще ги представи за избиране. В Европа е модерно да се предлага една кандидатура и тя да се избира.

28

Анонимен

преди 4 години

"Руският президент добре помнил грешките на предшествениците си"Това означава ли, че само Путин е безгрешен.И грешка ли беше, че предшественика му Елцин, го направи премиер а после и президент/факт, много удобно забравян от нашите русофили/

27

АнонимеН

преди 4 години

До не е такаНЕ Е ТАКА САМО В ГЛАВАТА ТИ!!!ОБАМА СМЪКНА ПЕТРОЛА ПОД 30$ КАТО НАРЕДИ НА САУДИТСКА АРАБИЯ ДА ПРОДАВА ЕВТИНО НО ГО НАПРАВИ В КРАЯ НА МАНДАТА СИ ! НУЖЕН Е ДЕМОКРАТ КОЙТО НЕ Е СТРАХЛИВЕЦ КАТО ОБАМА!!А ТРЪМП РАБОТИ ЗА ПУТИН ОТКАКТО Е ДОШЪЛ НА ВЛАСТ И В МОМЕНТА СЪЩО!ФЕДЕРАЦИЯТА РАЗЧИТА САМО НА ДОХОДИ ОТ ПЕТРОЛ И ГАЗ А ФАЩ МОЖЕ ДА СИ ПОЗВОЛИ ЕВТИН ПЕТРОЛ НЯМА ДА ИМ СЕ ОТРАЗИ МНОГО НА БАЛАНСА!НУЖЕН Е ДЕМОКРАТ НА ФАЩ И ДАНО ГО ИЗБЕРАТ ТАЗИ ГОДИНА!

26

Анонимен

преди 4 години

До Василев "Защо Путин смени Медведев???Защото Путин е добрият, а Медведев - лошият.Всички успехи се дължат на Путин, за всички неуспехи на Медведев.