166

аС

преди 4 години

Нито Герб, нито Бсп и всичките им останали сателитки, от по-крадливи, до най-крадливи! Лошото е, че и армия , за един военен преврат, нямаме! Къде ни е алтернативата?

165

Анонимен

преди 4 години

След 10 години управление на Бойко Борисов-България е най-бедна в Европа.Дори и в Албания и в Македония са по добре.Писна ми от Бойко Борисов!!!

164

Анонимен

преди 4 години

До 169 Въпросът си отправи към вашия бивш гуру Иван Костов - защото той й даде тая възможност - на нея и на още 15-20 хиляди приватизатори

163

Въпрос към Курнелия?

преди 4 години

Как една млада ***(*** Нинова) на 28 години, от село Крушовица, може през 1999г. да си купи за стотици хиляди долари едно от най-големите външнотърговски предприятия по време на соца "Техноимпекс" ? Нямам повече въпроси...

162

Къпан перничанин

преди 4 години

Програма за управление на чумата ГЕРБ:2018 г. чума по овцете2019 г. чума по свинете2020 г. чума по хората...

161

Анонимен

преди 4 години

Се произнесе другарят Марков.

160

Анонимен

преди 4 години

....Води ме, Партийо, води ме,във тв-студио и в парламент.Ще татуирам твойто свято имевъв всеки мой апартамент!Като СРС да се прикрия,СРС във дъжд и пек,и аз като Дянков искам да свияпоне половин бюджет.И ще покажа аз Кумецона опозицията озлобена,не съм Цветанов, нито Цецо,аз съм безименна антена...............Благодяря за вниманието!

159

Анонимен

преди 4 години

В нета се рее шедьовърът "Към Партията (Ода на Цветан Цветанов)"https://pogled.info/avtorski/Aleksandar-Simov/kam-partiyata-oda-na-tsvetan-tsvetanov.44312

158

Анонимен

преди 4 години

До ЧУМАТА ГЕРБИстината е,че се опитват да свалят ГЕРБ и затова възникнаха много от кризите

157

Дедо

преди 4 години

Този път съм съгласен с агент Николай. Само дето забрави да уточни, че герб нямат алтернатива в краденето и простотиятаВ което е напълно прав!За любопитните - потърсете в Гугъл "Ода за партията (БКП)", автор - Георги Марков. Да, същият!

156

asd

преди 4 години

тоя е роден със сребърна лъжичка и ше говори за пирове и чуми, бах ти наглостта

155

Байфидан

преди 4 години

До 157. Това, дето си го написал, идеално пасва на управленията на БСП. Те избирателите помнят и то си проличава ясно на избори кого искат. Колко пъти?

154

Анонимен

преди 4 години

Защо ли не се сещам за нито един стойностен и достоен човек в партията на шофьора на Тато?Само доносници ,милиционери ,партийни активисти и абсолютни некадърници.Един поне да имаше.Гошомарковци ,Цветановци ,Харизановци ,Антонтодоровци ,Спасгърневци все влечуги и цял кокошарник от теменужки ,николинки ,десита ,катеринки и подобни калинки.И тоя дърт плу.жек седнал да фъфли мъдрости от висотата на собствената си низост...Пфу!

153

Анонимен

преди 4 години

От толкова голям избор във властта, излизат все бивши комунисти, готови за настояща лапачка.

152

ЧУМАТА ГЕРБ

преди 4 години

Корупция ,кражби ,чума , безводие , ***,цензура , смъртност 1 в света ,бедност 1 в Европа ,Турски поток ,владичество и съжителство ли е НЕАЛТЕРНАТИВАТА -гарантирано от ГЕРБ,агент Николай ? ? ?

151

Българин

преди 4 години

Тоя не е заработил и стотинка.....цял живот на държавна хранилка.....много жалък !!!

150

неразбрал

преди 4 години

Агент Николай /Георги Марков/ сега на кого слугува?Цял живот е бил мишок и като такъв ще си отиде...

149

Офф ,да се омита

преди 4 години

Тоя дърт измамник е срам дори за бандата на Боку ,ГЕП! Повръща ми се от мизерника-доносник Гошо Подлизурски ,станал под.лога и на Тиквения.Поне 3-4 партии смени през последните 30 години , и всеки път лаеше с пълно гърло в прослава на поредния си господар.По-гнусен е дори от Антон Тодоров и кукления актьор Банов.

148

Агента Ники

преди 4 години

Агент Николай пак ли дрънка глупости :) Какво нищожество е този... гнусна история.

147

Анонимен

преди 4 години

Борбата всъщност си е между сините,от едната страна са ОП,ГЕРБ,СДС,от другата страна Костовистите.Накрая БСП и ДПС ще намажат.