19

АнонимеН

преди 4 години

НЯМА РЕГИСТРИРАНИ СЛУЧАЙ ИЗВЪН ДЪРЖАВИТЕ ОТ АЗИЯ!!!СЪС ТОВА ВЪПРОСА Е ПРИКЛЮЧЕН ЗА БЪЛГАРИЯ!

18

полицията

преди 4 години

Къде е китайската пориция, която трябва да обясни на сънародниците си и на цял свят, откъде и как се е появил този нов вирус? А доколкото е застрашен и светът, това е основание и интерпол да влезе в Китай и да търси отговори. Ако Китай не съдейства, да се забрани вносът на китайски стоки за храна.

17

АНТИ

преди 4 години

"Много и незнайни болести ще се явят.Хората ще падат по улиците, без видими причини." -- баба Ванга.

16

таксиметаржия

преди 4 години

До НЯКОЙПримерно в САЩ си мият ръцете! И имат елементарна хигиена и хранителна култура!

15

Анонимен

преди 4 години

До 18:Много си плитък и е очевадно че никога не си стъпвал в САЩ, е аз живея тук 20г.Почти разбраха че вирусът е тръгнал от яли супа от прилепи. Оставям ти минутка са го разбереш ... супа от прилепи. В САЩ има закони за качеството на храната а и всичко останало ... и се спазват а не като в Китай и Азия като цяло.

14

НЯКОЙ

преди 4 години

задава ли си въпроса КАК така епидемиите по света тръгват отвсякъде, но НИКОГА от САЩ.....

13

СИБИРСКАТА ЯЗВА

преди 4 години

си е дело на САЩ - изпуснат от военна лаборатория за биологично оръжие. И това си го признаха ОФИЦИАЛНО много години по-късно. Така, че е време въпросът да се постави официално от КИТАЙ и РУСИЯ. А Скрипал бе тровен точно в такъв град, където има английска лаборатоя. Много "случайно" съвпадение

12

Змиеядецът

преди 4 години

Змиите и плъховете трябва да се сготвят преди да се изядат, защо комунистите не са разпространили образователни материяли по въпроса?

11

Русия

преди 4 години

Де видяйти паника бе смешници,туй да ни ви са гуведата

10

Iordan Ivanov geolog

преди 4 години

На снимката се виждат поразени от пред с ГРИП активатори .Пораженията са насочени към бели дробове с цел развъждане на новия щам .Всички на снимката са облъчени.Имат трайно увреждане на личната биосферна охрана отпред .В мулти спектрален режимуврежданията са ясно видими . В уредения обем има снимани същества грамови с размери до 90 сантиметра в диаметър.Подобни у нас са снимани по време на атаки от "Сива чума" масови убиици..

9

САЩ ИМПЕРИЯ НА ЗЛОТО

преди 4 години

В момента над 400 американски биологични лаборатории по цял свят работят да сътворят такива вируси. Пробват ги естествено извън САЩ. Китай просто е жертва на опитите. Засега само тестват. Ако се разрасне веднага ще извадят антивируса, който е създаден паралелно

8

JJIvanov warnings

преди 4 години

У нас ползват традиционно хлор токсични водни разтвори за трайно поразяване на горни дихателни пътища особено у децата.Всички принудени ходят на ясли,градини и училища са жертви на хлор токсични диверсии. Мият подовете с хлор токсични разтвори /в миналото с тризон и белина/Отровните газове поразяват всички деца/вдигат се до 130 сантиметра от пода.Новост са мръсни експерименти през камери и екрани в ясли ,градини и училища.Засечени са ГРИП активаторни клипове по телевизии .

7

Анонимен

преди 4 години

Ами 20 милиона народ нагъчкан на едно място кво друго да се очаква!?Те сигурно се тъпчат един върху друг и няма как да се разминат бе!Природата си знае работата!

6

Пич

преди 4 години

"Властите се борели по "болшевишки"Някой да даде по добро решение за справяне с настъпващата епидемия?"Хайде, първия обиден ваттник. Как пък от цяла статия това забеляза?! Промити мозъци.

5

Анонимен

преди 4 години

До АнонименСпоред статията, доста руснаци са емигрирали в Китай..Повечето от емигриралите са от женски пол с цел брак.

4

ЕДИ КОЙСИ

преди 4 години

ГА СА РАЗМНОЖАВАХА КАТ ЗАЙЦИ ИМ БЕШЕ ХУБАВО А СА РЕВАТ НА ТИ ПРОГРЕС

3

JJIvanov warnings

преди 4 години

Анализи на вече показана информация подават нов вид диверсия с използване на AIDS- FLU activators /СПИН _ ГРИП активатори.Ползват се за трайно мигновено увреждане на хиляди облъчени жертви.Вижте филми рекламиращи новата нагло престъпна анти човешка диверсия/цел продажби на милиарди поразни ваксини.Виждат се рекламно информационни екрани които подържат заразата.В Болниците има монтирана техника убиваща наркирани за рекламни лица на новата диверсия..

2

Анонимен

преди 4 години

Властите се борели по "болшевишки" Някой да даде по добро решение за справяне с настъпващата епидемия?

1

Анонимен

преди 4 години

ето значи кой пуска вирусите. А за прикритие се бълва хибридна пропаганда за фармацефтичната световна мафия и пр. Те били Русия и Китай!После ми пишат някви скалъпени конспиративни теории...