62

Анонимен

преди 4 години

До Искрен"Пич, в САЩ хазартът е забранен. Легален е единствено в Невада и на още няколко места, които са възстановени индиански територии и имат по-сосбен статут. И в още 2-3 щата са позволени залози на конни надбягвания. Това е. Другото е държавната лотария (федералана или щатска, все тая)."Този 43 верно Пич, а ти си написал НИЩО. САЩ забранен хазарта, ЛЕГАЛЕН В НЕВАДА (щат НА сащ) и още 2-3 и индияски територии. Последно ЗАБРАНЕН ли е ХАЗАРТА НА САЩ или НЕ!!!!?????хахахахахахахахахаха

61

Анонимен

преди 4 години

УМНИКО, СЛЕД ДНИ СВЪРШВА ВОДАТА НА ПЕРНИК, ПРЕД НС И МС АГИТКАТА НА ЛЕВСКИ ЩЕ СЕ СЪБЕРЕ С НЕДОВОЛНИТЕ ОТ ПЕРНИК! ВИКАТЕ,Ч Е ЩЕ ИЗКАРАТЕ МАНДАТА, АМА И ЗИМАТА Е ПОД ВЪПРОС....

60

Анонимен

преди 4 години

валерка, нямаше как да те бият майките, *** не си ли представяш 5 000 гневни левскаря как те гепят? Ще те разпорят....Внимавай, моменце!

59

Анонимен

преди 4 години

а сега изведнъж престана да е купена и гласува за... Язък че си инж. бе, Винкел.

58

Искрен

преди 4 години

До Анонимен 43Пич, в САЩ хазартът е забранен. Легален е единствено в Невада и на още няколко места, които са възстановени индиански територии и имат по-сосбен статут. И в още 2-3 щата са позволени залози на конни надбягвания. Това е. Другото е държавната лотария (федералана или щатска, все тая).

57

ттттт

преди 4 години

Напротив, нищо грешно не е направил Симеонов, а в случая е напълно прав с тия билети за търкане ни подлудиха! Дори като отидат да си вземат пенсията ония им предлагат билетчета и пенсионерите ги слушат и си взимат! Да не говориме, че ми се гади от непрестанните им реклами по телевизиите!

56

Анонимен

преди 4 години

А на комисията по хазарта вероятно с тлъсти заплати отговорност няма ли да се потърси за нищонеправене?Поне да върнат заплатите.

55

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 49Явно ти си човека който гледа филми.В реалният свят нещата са по-различни.Има достатъчно данни за арест на Черепа и корумпетата от комисията по хазарта.Въпрос на желание от страна на прокуратурата е да ги окаушат.

54

Анонимен

преди 4 години

Абе тоя след хилядите изцепки и неадекватно поведение, най накрая взе че каза нещо вярно.ЕВАЛА !

53

NKL

преди 4 години

Тази тема се дъвче от седмица и явно още има хора които не са седнали да прочетат закона. Въпрос на елементарна култура е! В закона за хазарта член 30 алинея 3 е определен начина по който се събира държавната такса. В закона за хазарта НЯМА нито вратичка, нито поправка която да позволява на частни лотарии законно да плащат по малко! Частните лотарии са нарушавали закона чрез две-три корумпирани лица в комисията по хазарта като са публикували грешни и нечетливи годишни баланси.

52

Анонимен

преди 4 години

ПРОИЗХОД НА КАПИТАЛ НА ЧЕРЕПА?

51

Василев

преди 4 години

Ако държавата си е на мястото, ще запорира фирми, банкови сметки и бизнес на Черепа, к ще си прибере стотиците милиони, които не е внасял!!!Ако държавата се е превърнала в ционистка провинция, ще отнеме лиценза, ще го даде на някой от кръга на ДПС , и ще се скътава, защото Черепа е плащал на наляво и надясно на държавни бюрократи, за да работи легално, но да не плаща такси и данъци!!!Държавата не си е на мястото от 30 години, селяни прости!!!Агент Бенджи Мортимор!ЦРУ!!!

50

Анонимен

преди 4 години

сомисията сигурно е купена, ама чия е винаата за това? Не е ли на Валери, Бойко и компания?

49

Анонимен

преди 4 години

ЦСКА не отиде в А окръжна защото няма стадиони и инфраструктура които да приемат публиката. Спечелихме В група и купата и трябваше да играем в Б група, но не ни позволиха защото дружеството не било фалирало още. Искаха да започнем пак отначало което беше недопустимо. И затова направиха новото първенство , а ние формално прескочихме Б група. Па.ля.чо!!!!

48

Гробокопач

преди 4 години

До АнонименКой го е покривал? То е ясно кой;))) Финансовият министър Горанов, който отдавна трябваяе да си подаде оставката и да вървим към предсрочни парламентарни избори! Затова: ГОРАНОВ, ОСТАВКА! ОСТАВКА, ОСТАВКА, ОСТАВКА... СМЪРТ НА ГЕРБ!

47

Анонимен

преди 4 години

Валерката пак вдига гюрултия за да намаже и той нещо от далаверата с хазарта. Преди беше "взел на мушка" Домусчиев за БМФ-то да връща милиони ,но нещо позамлъкна като му запушиха устата с"по-голяма хапка".И този път ще е същото за съжаление.

46

Анонимен

преди 4 години

36 - ти явно много филми гледаш. В правото първо се доказва вината, после следват арести, а не обратното. Ако първо има арести, всеки европейски съд ще оправдае Божков, защото той ще каже, че над хората му е упражнено полицейско насилие и те са говорили каквото са искали полицаите да чуят.

45

Анонимен

преди 4 години

Реално е прав , комисията е купена, а лицензите реално ги урежда Бойков в замяна на 51% от бизнес

44

Гробокопач

преди 4 години

До АнонименБойко не е голям левскар, а болен левскар;))) Това са точните му думи;)))

43

Анонимен

преди 4 години

Бойко СЪСИПА Левски. Първо приложиха закон според който за 800 000 дълг, пратиха Локо СФ в А окръжна, а за 20 милоиона - ЦСКА във В група. После ЦСКА не игра в Б група, после опростиха дълговете на новото ЦСКА, после докараха ИВо Тонев - общински съветник на Герб - който разруши стадиона на Левски и съсипа Левски....Преди това Левски бе силен отбор, Бойко го унищожи