24

1 Рубла = 2 Стотинки

преди 4 години

Много ми хареса троленето на Бойко когато се върна от Истанбул след подписването за газопровода и каза, че Путин ни бил похвалил за чуденсия избор за Ф-16. Така де, самоПутя ли може да ***?

23

Василев

преди 4 години

Кой е този м.алоумен руски шпионин, като Скрипал , да отиде да се спасява от режима на Путин в Лондон???Това са две провинции на ционистите!Той е имал данни, че Путин е корумпиран и свързан с офшорни ционистки банки и корпорации, и са го утрепали!А случаят Гербев, просто се лансира, да се прикрие убийството на Скрипал и да се вкарат някакви несъществуващи тези!Ционистите никога не грешат, ако трябва да се ликвидира някой опасен, дори и да е американски президент, ще го убият!Йо Джамифлу!ЦРУ

22

Български Патриот

преди 4 години

Аз отдавна съм ги разбрал руснаците затова като срещна някой на улицата първо му зашивам единШамар със обратната стран на ръката и чак след това го питам кой е и закъде е тръгнал. Интересното е, че не се обиждат защото знаят че са винвни.

21

Не

преди 4 години

До 21А имали?

20

Русо-СъвецкиИдиот

преди 4 години

Колеги, скачам на амбразурата като засега ще използвам стандартните ...няма доказателства, хайли-лайкли, провокация и т.н. Моля уведомете ме когато получите подробни инструкции от Москва.

19

Цирк

преди 4 години

Той е удобна жертва за продължение на анти Руската пропаганда,нищо че няма факти и доказателства...

18

Анонимен

преди 4 години

Руското разузнаване нещо много взе да се дъни. А бяха еталон за професионализъм навремето. Сега мислят не за задачата, а откъде да накупят западни стоки за вкъщи, че санкции...

17

Анонимен

преди 4 години

Какви оръжия произвежда този, че и продава като е такава кинозвезда и не слиза от първа страница...Сигурно пластмасови водни пистолетчета. То щом Оня му беше хвърлил око да му гепи бизнеса, надали продава гевреци в някой подлез.

16

Анонимен

преди 4 години

Интересно утре тоя дядка, ако получи инфаркт какво ли ще "изтече" по медиите?

15

Чебурашка

преди 4 години

Русофилчета, престанете първосигнално да защитавате любимата си Русия. Досега тя е единствената държава, за която е доказано, че избива неудобни за нея хора на чужда територия. И това е факт а не измислица.

14

Анонимен

преди 4 години

до 13,едва ли ще намериш руснак, който да избегне арест. Когото и да арестуваш все ще намериш нещо за което да се хванеш- допинг, шпиони, проституция, евтина смъртоносна дрога, корупция, насилие. Това е само част от руските ценности.

13

Анонимен

преди 4 години

Ахааа! Ясно!Значи престъпник, на който не му се знае самоличността, се нарича "руснак" ?Поклон пред МВР и останалите светила по веригата!

12

Анонимен

преди 4 години

Кой ще ге трепи този дърт комунист-далаверажия?Първо го подгониха Американците сега пък Руснаците?

11

звезда

преди 4 години

Какви оръжия произвежда този, че и продава като е такава кинозвезда и не слиза от първа страница... Това е смешно...

10

Анонимен

преди 4 години

Ех какви шпиони имаше по-рано нямаха празно, а сега "елементарна работа" не могат да свършат сигурно е заради глобалното затопляне.

9

Анонимен

преди 4 години

до 7,в други медии се споменава, че самоличността все още се изяснява. Но щом си казал. На едно место изясняват, на друго червена бюлетина без да се разкрива. Ако обиколя целия медиен спектър ще имам нужда от антидепресанти.

8

Чебурашка

преди 4 години

Руските *** из нета направо са побеснели от тази новина а проруските модератори на редица сайтове трият и блокират пробългарските коментари. Надявам се, че в един български сайт няма да се получат подобни аномалии.

7

Анонимен

преди 4 години

но самоличността им не е ясна.Самоличността им не е обявена, а не, че не е ясна :)

6

Анонимен

преди 4 години

*** никой не споменава корпулентния тлъстак дето какво ли не направи за да заграби оръжейния завод....няма нищо общо...като с ктб...

5

Анонимен

преди 4 години

нови....чък.